Переглядів: 1079 Час на прочитання: 3 хв
Львов

У Львові майже весна. Весняне натхнення і безумовна радість поселились на кожній вулиці міста. Щоб вдосталь насолодитись зимовим сонцем, Tomato.ua підготував цікаві події на цей вікенд. Куди піди на вихідні у Львові? У цій підбірці Ginger Bar, Safe restaurant, Старі мури, OM NOM NOM.

ТОП-4 закладів, куди піти на вихідні у Львові

П’ятниця, 17 січня

У п’ятницю Ginger Bar запрошує всіх львів’ян на День народження. Закладу 1 рік. 17 січня 2019 року він відкрив свої двері. Того дня бар прийняв перших гостей, приготував першу сотню коктейлів і святкував до ранку. Цього разу буде ще краще. За пультом працюватиме Андрій Варлам, а голосом вечора буде Юра Корнилюк. Що скуштувати? Салат із куркою, манго, каперсами і пармезаном (140 грн), а з основних страв радимо ніжне філе лосося з лимонним мусом і шпинатом (200 грн). З напоїв візьміть авторські коктейлі, наприклад, Permeso (170 грн). Це джин, настояний на листі кафірлайму, лаймовий вермут та гіркий лікер. Початок свята о 20:00.

Окрім цього, Bankhotel у п’ятницю запрошує на романтичну вечерю Live Music Evening у ресторан Safe. Обіцяють неймовірний вечір з вишуканою музикою. Початок о 20:00. Що замовити? Гарячі легки закуски на початок будуть хорошим варіантом. Далі замовте спаржу в темпурі зі східним соусом (145 грн) і підсмажену фуа-гру з грушею та ягідним соусом (320 грн). До вечері візьміть кальвадос Pere Magloire Fine (155 грн). А на десерт страву усіх закоханих – Фереро Роше (130 грн).

Субота, 18 січня

У суботу в закладі Старі мури відбудеться вечірка 5 o’clock Highball Party з коктейлями і музикою. Також тут можна скуштувати понад 60 сортів справжнього чаю: зеленого, білого, жовтого й чорного. Що замовити з меню? Матча капучіно на основі зеленого японського чаю (45 грн). До напою візьміть домашні пироги з начинками, серед яких яблуко, горіхи, сир та полуниця, сир та смородина (59 грн).

Неділя, 19 січня

У неділю OM NOM NOM (Futura HUB) починає готувати бургер майбутнього – Beyond Meat. Обіцяють, що цю смакоту не відрізнити від бургера зі звичайного м’яса. Проте цей на 100% рослинний, мега корисний та зроблений з великою любов’ю. Упродовж 7 років 40 вчених у Каліфорнії працювали над створенням Beyond Meat. А фінансували проект Білл Гейтс, Леонардо Ді Капріо та колишній SEO McDonald`s Дон Томпсон. За 3 роки у світі з’їли понад 25 мільйонів бургерів Beyond Meat.

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/the-best-pubs-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все