Переглядів: 2070 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Різдвяний Львів – особливий. Він наповнений святом, теплом, затишком і чарівною атмосферою. Tomato.ua розповість, куди піти у Львові на Різдво. Ви можете розділити цей день із друзями, близькими та сім’єю. На святкування запрошують Древній Град, Підпільний Кіндрат, Vinoteca Praha, Квартира 35 (Дзиґа), De Luxe.

Що робити на Святвечір 6 січня

Древній Град

Заміський ресторан Древній Град запрошує на традиційний вечір з колядою, душевною атмосферою, духмяними пампушками та рідними поруч. Заклад пропонує два формати святкування. Перший – святвечір у котеджі. Для вас та ваших близьких підготують святковий стіл з традиційними стравами в особливій подачі. Ви зможете зустріти Різдво у колі родичів чи друзів.

Другий формат – святвечір у ресторані Древній Град. У закладі готують традиційні страви з тематичною подачею. Різдво не повинно проходити без коляди. Одна з головних частин обох варіантів святкування – вертеп. Вартість меню Святвечора – 500 грн/дорослий і 350 грн/дитина. Початок 6 січня о 19:00.

Підпільний Кіндрат

Підпільний Кіндрат – ресторація галицької кухні у Львові з найбільшою кількістю настоянок – 150 видів. У закладі зігрівають тіло та звеселяють душу. Готують свинячу рульку, кролика у сметані, фаршировану щуку, ковбаси в самогоні, холодець, паштети та багато іншого.

Підпільний Кіндрат запрошує гостей на святкування Святого вечора. Ресторан збирає друзів та гостей за одним великим родинним столом. У закладі шанують усі Різдвяні традиції. Для вас і ваших близьких приготують вечерю з 12 страв. На усіх гостей чекають колядки. Початок 6 січня о 19:00. Забронювати столик можна на сайті або за номером, вказаним на сторінці ресторану.

Як святкують Різдво у Львові 7 січня

Бар Vinoteca Praha

Бар Vinoteca Praha запрошує відсвяткувати Різдво з гучними колядками, різноманітними стравами та теплою атмосферою. Заклад влаштовує різдвяні гуляння до рання з дотриманням усіх традицій. Почнеться все з різдвяного ярмарку на Курбаса о 14:00. На гостей Vinoteca Praha чекають ароматний глінтвейн, пампухи й пряники.

О 17:00 гучною колядою заспіває вертеп «Сімейне Різдво» з 13-річним стажем. О 20:00 почнеться вечірка з україномовною танцювальною музикою. За пультом – Dj Micik Gonibez. Вхід вільний. Початок 7 січня о 14:00.

Квартира 35 (Дзиґа)

Квартира 35 – одна з найвідоміших львівських концептуальних кнайп. Розташована на другому поверсі над галереєю Дзиґа. 7 січня 2021 року, на саме Різдво, у Квартирі 35 відбудеться Коляда з Батогом. Пиріг і Батіг – музично-поетичний проєкт популяризації мови Краю за допомогою музичних, поетичних та пісенних форм (шмагань).

У закладі дозволили собі трішки зануритись у сакральне. І радо хочуть поділитись набутками. У Дзиґа впевнені, що для багатьох певні колядки звучатимуть вперше. На святі чекають усіх, але у зв’язку з карантином кількість гостей обмежена. Тому запізнюватись не радять. Вхід: 200 грн. Квитки можна придбати на вході.

De Luxe

De Luxe – караоке-ресторан і нічний клуб у центрі Львова. Наслідуючи традиції, команда закладу щороку збирається разом, щоб привітати один одного з Різдвом. І запрошує всіх, хто хоче відзначити світле свято в теплій атмосфері та веселій компанії близьких по духу людей.

У De Luxe на вас чекає вечір, наповнений сюрпризами та приємними зустрічами. А також святкова програма від ведучого, лайв саксофон, фірмове Vocal Show, запальні мікси від діджеїв-резидентів і різдвяні пригощання. Ведучий-конферансьє – Мар’ян Корсун. Вартість: 150 грн/особа. Початок 7 січня о 20:00.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Де замовити доставку у закладах Львова

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.