Переглядів: 849 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, де в столиці смачно почати літо. Куди піти у Києві 4-6 червня, щоб провести цей вікенд яскраво? Розповімо про Chef Dash, Y BOSSA, Suluguni, Kyiv Food and Wine Festival.

Куди піти у Києві 4 – 6 червня

П’ятниця, 4 червня

Почніть свої вихідні у ресторані Chef Dash. Цієї п’ятниці тут влаштовують традиційний вечір живої музики. Отримайте насолоду від улюблених пісень у виконанні романтичної Інеси Гаврилюк. Візьміть на вечерю салат з копченим лососем, авокадо та томатами чері (190 грн) та гарячий рол Унагі з вугром і сиром філадельфія (170 грн). На десерт скуштуйте фірмовий Наполеон від шефа (120 грн).

Ресторан Y BOSSA запрошує о 18:00 на урочисте відкриття. На гостей чекає захоплююча шоу-програма, подарунки та запальні сети від діджея. Гість програми – яскрава тітка Соня проїздом з Одеси. У меню обирайте салат з телятиною та запеченими овочами (180 грн), деруни зі сметаною (70 грн) та стейк зі свинини (138 грн/100г).

А ресторан Suluguni о 19:00 запрошує на відкриття літньої тераси з винами Terra Initia. Винний вечір проведе бренд-амбасадор Wine Discovery Selection Богдан Панчук. Дегустуємо та насолоджуємось винами Terra Initia Mtsvane Bio (біле) та Saperavi (червоне). Також на гостей чекають неймовірні та запальні грузинські танці від АССА, зачаровуючий вокал від Дмитра Теймуразова. Проведіть вечір у приємній компанії з вишуканими винами та літними стравами від шеф-кухаря Дімітрія Болквадзе. Вхід вільний.

Субота, 5 червня

У суботу завітайте до галереї LAVRA на 15 фестиваль Kyiv Food and Wine Festival. Це перший фестиваль вина в Україні, що популяризує найкращі українські вина, винну і гастрономічну культури. Ви скуштуєте смаколики та унікальні вина, котрі не представлені у супермаркетах та гастрономічних закладах столиці. Також гості можуть відвідати безкоштовні лекції та дегустації у Школі вина: організатори запрошують відомих сомельє, винних експертів й амбасадорів винних брендів. Вартість квитків: 200 грн/ день.

Неділя, 6 червня

А у неділю о 15:00 на Kyiv Food and Wine Festival відбудеться довгоочікуваний устричний батл. Спочатку на гостей чекає майстер-клас з відкривання устриць, котрий проведе досвідчений експерт від першої української устричної ферми Устриці Скифії. Потім почнуться змагання – учасники батла повинні якомога швидше відкрити 5 українських устриць та поласувати ними, запиваючи охолодженим ігристим. Переможець отримає ящик свіжих устриць та ящик ігристого вина. Вартість участі: 400 грн.

Ви вже вирішили, куди піти у Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Нові заклади Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все