Ресторан «Suluguni» розмістився в середмісті Києва, поруч з Європейською площею.
Гостей зустрічає оригінальний інтер'єр, який гармонійно поєднує в собі сучасний стиль і традиційний грузинський колорит.
У розпорядженні відвідувачів просторий основний зал, який складається з двох рівнів – просторий майданчик і балкон з невеликими столиками.
Крім того, у «Suluguni» є широка барна стойка, декілька окремих кабінок і сцена.
Особливістю ресторану «Suluguni» є відкрита кухня, де перед очима відвідувачів ліплять хінкалі та готують гриль. У меню ресторану представлені грузинські страви, які готують за унікальними традиційними рецептами з додаванням виключно грузинських спецій і приправ.
За автентичність смаку можна не турбуватися, оскільки на кухні ресторану справжні грузини.
У «Suluguni» самостійно готують різні соуси й заправи до страв меню. У меню передбачено «Suluguni бар», де гості можуть знайти кілька сортів сулугуні: молочний, копчений, косичку, сулугуні «Біла троянда».
Фірмовими стравами меню вважаються:
- чихиртма по-осетинськи,
- салат «Нігвізіані» зі свіжих овочів з горіховим соусом,
- салат від шефа,
- чкмерулі,
- чахохбілі,
- оджахурі,
- хашлама по-кахетинськи.
Охочим до солодкого в «Suluguni» пропонується десертна карта з традиційними східними ласощами, серед яких відзначають чурчхелу й фірмовий горіховий торт, а також домашнє варення від шеф-кухаря з кавуна, винограду, інжиру й дині.
Гордістю ресторану «Suluguni» є велика винотека, а також в алкогольній карті представлено кілька видів грузинської чачі.
Для самих маленьких гостей щосуботи влаштовують кулінарні майстер-класи, де дітей вчать робити хінкалі.