Переглядів: 826 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

На ці вихідні в столиці обіцяють теплу осінню погоду. Тому не пропустіть можливість гарно провести час у місцевих закладах. Tomato.ua знає, куди піти у Києві у перші вихідні вересня. У цій підбірці: Carnegie, NAIVE.food.wine, BE WINE International Wine Show, Mamamia!, Suluguni.

Куди піти у Києві 3 – 5 вересня

П’ятниця, 3 вересня

Розпочати вихідні радимо у рестобарі Carnegie. Тут о 18:00 шеф-кухар Ростислав Зелінський презентує нове осіннє меню. На гостей чекає спеціальна ціна на оновлене меню кухні й коктейльну карту. Отримайте насолоду від вишуканих страв та неймовірного виступу джазового гурту Jazz Duo. Вартість: уточнюйте у менеджера.

А NAIVE.food.wine о 19:00 влаштовує еногастрономічну вечерю з іспанським виноробом Альфредо Кандела, власником сімейної виноробні Barahonda. У цей вечір дегустуємо 7 вин під акомпанемент страв від шеф-кухаря. У меню: тріо тар-тарів – гребінець/тунець/лосось; устриці запечені la Normandie; качина ніжка конфі; карпачо з інжиру з козячим сиром; груша у вині з шоколадними крихтами. Вартість участі: 1500 грн.

Субота, 4 вересня

У суботу та неділю завітайте до КВЦ Парковий. Тут відбудеться BE WINE International Wine Show, наповнене вишуканими смаками, яскравими дегустаціями, пізнавальними лекціями та спілкуванням із найкращими експертами винної індустрії. На гостей фестивалю чекають: інноваційні дегустації, що дозволяють розкрити більшу кількість смаків за короткий час; лекції від кращих представників експертів індустрії з усього світу; понад 100 світових брендів, які стануть ближчими; зустрічі з баєрами, сомельє, підприємцями, топ-менеджерами й цінителями вина. Вартість: від 200 грн.

Неділя, 5 вересня

У неділю Mamamia! влаштовує сімейний вікенд. Для маленьких гостей тут проведуть 2 майстер-класи – з приготування піци та лимонаду з сухим льодом. Початок заходу о 14:00. Вартість участі: 50 грн.

О 15:00 ресторан Suluguni на честь 1 вересня влаштовує дитяче свято. На дітлахів чекає кулінарний майстер-клас, захоплююче шоу від фокусника ілюзіоніста та святковий дзвінок до 1 вересня. Юні кухарі під керівництвом шеф-кухаря Дімітрія Болквадзе приготують сет із міні хачапурі – зі шпинатом, кубдарі та хачапурі по-аджарськи. Вартість участі: 200 грн. Вік учасників: від 3 до 12 років.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все