Переглядів: 1425 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Винница

Ароматний, димний, смачний кальян створює особливу атмосферу та допоможе розслабитися. Заклади міста пропонують різноманітні варіанти тютюну, чаш і смаків. Tomato.ua створив добірку ТОП-5 кальянних Вінниці. Читайте про ECLIPSE®, Community, Aura, Escobar, ТЯGA.

ECLIPSE®

ECLIPSE® – заклад про любов до гостей, кальянів і коктейлів. Кожного гостя тут приймають, як друга. На вас чекає френдлі-сервіc, цікавий інтер’єр, ігрові кімнати з приставками, приємна атмосфера та музика. Ви можете скуштувати один з найяскравіших коктейлів Popcorn Sour, який підкорив не лише жителів Вінниці, а й українську аудиторію. Заклад входить до списку Top500 українських барів.

Одна з особливостей ECLIPSE® – відкритий кальянний бар, де відвідувачі можуть спілкуватися з кальянщиком та спостерігати за приготуванням кальяну. У закладі представлений широкий асортимент якісного тютюну, палітра досягає більше 150 смаків. Будь-який кальян можна замовити за 250 грн. Тут люблять експериментувати в міксології та способах приготування кальяну. Майстри стали новаторами, вони регулярно підвищують рівень своєї кваліфікації. Проходять курси, вчаться в спеціальних школах, беруть участь у вебінарах та семінарах.

Community

Community – наймолодша кальянна міста Вінниця. Тут на вас чекає дружня атмосфера та спілкування формату «на ти». Це чудове місце для відпочинку з друзями великою компанією. Власники Community – досвідчені кальянні майстри. Вони самостійно готують кальяни для відвідувачів.

У закладі представлені різноманітні смаки та марки тютюну за фіксованою вартістю – 250 грн. Середня тривалість сесії куріння одного кальяну – 1.5 години. Додатково ви можете замовити безалкогольні та алкогольні коктейлі, крафтові чаї чи міцний алкоголь на вибір. Кухня у закладі відсутня, проте їжу можна принести з собою чи замовити доставку з іншого закладу.

У Community ви можете пограти в настільні ігри: нарди, доміно, уно, спортивний покер та ін. Тут навіть є невеликий любительський шаховий клуб – тому вам завжди буде з ким зіграти партію-другу.

У кальянній проводять трансляції спортивних матчів і презентації заходів на проекторі. У майбутньому планують проводити тематичні вечірки та відкрити один із найбільших літніх майданчиків міста.

Aura

Aura – новий формат закладу у Вінниці. У ньому поєдналися ресторан, Lounge бар і нічний караоке клуб. На гостей чекає особлива атмосфера та сучасний європейський дизайн. У закладі можна весело провести час із друзями, влаштувати побачення чи ділову зустріч. Гарній настрій створять вишукані страви, кальяни та цікаві коктейлі. Продовжити вечір можна у караоке чи на вечірці с діджеєм та яскравою шоу-програмою.

Aura пропонує великий вибір різноманітних кальянів за фіксованою вартістю — 340 грн. Димний ароматний кальян – чудовий варіант для осіннього прохолодного вечора. У ресторані готують бургери, страви в хоспері, закуски, основні страви, салати, страви Японії та багато іншого.

Рекомендуємо скуштувати Стейк із лосося з авокадо та томатами (280 грн) – ніжне філе лосося, приготоване за технологією sous-vide, запечений авокадо та томати чері в устрично-вершковому соусі з тонким ароматом прованських трав.

Escobar

Escobar – місце для тих, хто хоче відпочити в затишній атмосфері. Це кальян-бар від самого Ескобара. ви можете насолодитися кальяном, відпочиваючи на м’якому дивані з друзями чи коханою людиною. В закладі пропонують кальяни з густим димом і різноманітними смаками. Кальянні майстри влучно змішують смаки, експериментують та вгадують бажання гостей. Вартість кальяну – 280 грн. В асортименті – великий вибір якісного тютюну. Нещодавно заклад представив новий табак під назвою Бенгер (Banger) від компанії Burn. Це легко-середній, темний варений тютюн на тютюні Burley.

В Escobar до кальяну пропонують яскраві оригінальні коктейлі, закуски, гарячу картоплю фрі, свіжі бургери, соуси, каву чай та інші напої. На території Пабло Ескобара можна влаштувати справжні змагання. Наприклад, в уно ди дженгу. Заклад працює кожного дня з 16:00 до 02:00.

ТЯGA

ТЯGA – атмосферний кальян-бар у Вінниці. Це затишне місце для відпочинку з друзями на вихідних чи після робочого дня. На гостей чекають димні кальяни, великий вибір чаю, ароматна кава, оригінальні коктейлі та сучасна музика. Заклад пропонує різноманітні види кальяну: Classic (220 грн) та Premium (280 грн). У меню також представлений WTO (World Tobacco Original): 8 гр – 280 грн та 1 гр – 70 грн. Ви можете додатково обрати фруктову чашу: апельсин, гранат, ананас або грейпфрут від +50 до +100 грн. також пропонують різні колби: молоко, сік, абсент, вино, малібу, самбука (від +35 до +75 грн).

У меню ТЯGA ви знайдете хрусткі тости, ніжні десерти, молочні коктейлі, а також різноманітні алкогольні напої: вино, пиво, коктейлі, міцний алкоголь. До пива можна замовити різноманітні закуски: горішки, чіпси, бастурму та інші.

Вартість кальянів уточнюйте у адміністраторів закладів. Дізнатись інформацію можна за телефоном або в соціальних мережах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Топ-5 доставок Винницы

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Винница

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Виннице

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Винница

Показати все