Переглядів: 3585 Час на прочитання: 6 хв
Куда пойти в Виннице

14 лютого – ще один день для того, щоб виразити свої почуття, завітати до улюбленого закладу та влаштувати романтичне побачення. Tomato.ua розповість, куди піти на День Святого Валентина. У добірці – пропозиції від ПМЖБЛК 2.0, Люди Fusion Place, Lolla, Lavinia Osteria, Mont Blanc.

Кохаємо кожного дня, у будь-якому віці, навіть у складні часи!

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку, сплачувати податки та допомагати захисникам і всім, хто цього потребує.

Куди піти на День Святого Валентина: Вінниця

ПМЖБЛК 2.0

ПМЖБЛК 2.0 – атмосферний заклад про красиву їжу, мистецтво насолоджуватися, про спокусливі погляди та п’янкі коктейлі, про сніданки з просеко на терасі та рандеву при свічках увечері. Заклад відкрився навесні з оновленою назвою (минула назва – MEZDU BULOK).

Тут на вас чекають ол дейс на рандеву. Зігрівають любов’ю, крафтовим чаєм, чарівною атмосферою та цікавими стравами. Кохати, насолоджуватись, смакувати – це 3 кити, на яких стоїть ресторан.

Куди піти на День Валентина Вінниця? У ПМЖБЛК щодня створюють особливі сніданки, обіди та вечері, які потрапляють у саме серденько. Розділіть їх із коханими 14 лютого.

Рекомендуємо скуштувати Ніжне філе тунця з овочами у вершковому соусі. Шеф створив цю страву спеціально для того, щоб ви закохалися в заклад. Закохуйтеся в щось кожного дня!

Не менш яскраві страви – Нічогособі бургер (209 грн), Салат з креветками (249 грн) та рол Філадельфія гриль з грушою (239 грн).

Люди Fusion Place

Вам більше не доведеться думати, куди сходити на День Святого Валентина Вінниця. Затишний заклад Люди Fusion Place вже про все подбав. Це атмосферний ресторан, де можна пограти в боулінг і на більярді, а також послухати джаз. Заклад розташувався на 3 поверсі ТРЦ Мегамолл.

Приємна атмосфера, жива музика, цікаві страви, ви та ваша близька людина поруч – закохані у життя люди. Що може бути краще? У День Святого Валентина Вінниця на вас чекає маленьке затишне свято. У програмі – джазова музика від гурту JazzAtmosphere&Оксана Славна!

Яскраві страви від Люди Fusion Place – Паштет з курячої печінки (115 грн) з карамельним маслом і конфітюром, Курка в гостро-солодкому соусі з ананасом (255 грн) і Рол Спайс з лососем і вугром (295 грн).

Початок 14 лютого о 20:00. Пропозиція доволі приваблива – без мінімального замовлення. Встигніть забронювати столик у дірект або за телефоном.

На випадок повітряної тривоги – ви можете пройти в бомбосховище, яке розташувалося поруч із закладом.

Lolla

Gastro place Lolla – сучасний заклад, де на вас чекають страви європейської та паназіатської кухні, а також оригінальні авторські страви. Якщо ви не знаєте, як провести День закоханих, зверніть увагу на цей заклад. Lolla приваблює не лише цікавими стравами, стильним інтер’єром і особливою атмосферою, але й вигідними пропозиціями. До речі, святкувати не обов’язково саме 14 лютого.

Кожної п’ятниці пригощають кожним четвертим коктейлем. У суботу тут влаштовують вокальні вечори – ви можете насолодитися чарівною музикою і співами. А кожної неділі для гостей готують панкейки, бельгійські вафлі та млинці. Якщо ви завітаєте на сніданок до 12:00, то ще й отримаєте в подарунок келих просеко.

Неймовірно: в одному меню – страви паназіатської та європейської кухні. Яскраві позиції – Фо Бо з яловичиною, Спрінг-роли з тунцем/лососем/креветкою, Сет сашимі. У винній карті – біле, червоне, ігристе – колекція з різних країн світу.

Lavinia Osteria

Lavinia Osteria – ресторан європейської кухні в самому центрі міста.

Куди піти на День закоханих у Вінниці? Запрошує поринути у казковий світ чарівної скрипки. 14 лютого з 19:00 до 21:00 для сердець, наповнених любов’ю, гратиме Юрій Кшивак.

У закладі готують різноманітні страви європейської кухні. У меню – перші страви, холодні та гарячі закуски, пісні страви, салати, страви з риби, з м’яса та птиці, гарніри та страви з овочів, пасти та равіолі, піца, десерти.

Цікаві страви – Салат з телятиною, сиром Брі, карамелізованим яблуком під полунично-малиновим соусом і кунжутом (269 грн), Сковорідка з індичкою під вершковим соусом (299 грн), Запечена річкова форель (140 грн/100 г), Паелья з морепродуктами (420 грн).

У барній карті – фірмові трав’яні та ягідні чаї, італійська кава, гарячий шоколад і какао, молочні коктейлі, алкогольні та безалкогольні напої власного виробництва, домашні лимонади, вина, пиво, коктейлі, міцний алкоголь.

Mont Blanc

Mont Blanc – ресторан, розташований на території готелю Франція. У закладі поєдналися формати лаунж-бару та концерт-холу. Кухарі спеціалізуються на стравах української, французької, італійської кухні. Яскраві позиції меню – Верещака тушкована грудинка (235 грн), Салат з м’ясом мідій, блакитним крем-сиром і олією з креветок (150 грн), Рум’яне курча з йогуртовим соусом на тортильї (75 грн/100 г), Філе судака з овочами брюнуаз та соусом Бер Блан (225 грн).

Ресторан на День Святого Валентина Вінниця пропонує зробити добру справу. 14 лютого Mont Blanc влаштовує благодійний вечір Кохання переможе. Атмосферу та настрій створюватимуть Володимир Черняк і Артем Мартиросян з команди «Наш Формат» (учасники «Ліги Сміху»), Еліна Мбані та Max Triss. На вас чекає оновлене святкове меню, а також святковий розіграш і аукціон. Усі кошти з аукціону та частину коштів з продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ!

FAQ

  • День Святого Валентина Вінниця ресторани: куди сходити?

Ресторани на День Святого Валентина у Вінниці створять особливу атмосферу, яка допоможе виразити свої почуття. Рекомендуємо ресторани Люди Fusion Place, ПМЖБЛК 2.0, Lolla, Lavinia Osteria, Mont Blanc.

  • Де у Вінниці послухати живу музику з коханою людиною?

На святкуванні 14 лютого в Люди Fusion Place буде джазова музика від гурту JazzAtmosphere&Оксана Славна! У Lavinia Osteria на скрипці гратиме Юрій Кшивак. А в ПМЖБЛК 2.0 насолодитися живими виступами можна кожної суботи.

  • Куди піти 14 лютого, якщо не плануєш святкувати День закоханих?

Ви можете піти абсолютно в будь-який заклад. Якщо вас цікавлять ресторани, де не передбачена програма, рекомендуємо відвідати ПМЖБЛК 2.0 та Lolla.

Tomato.ua нагадає, як святкували День закоханих у Вінниці ще початку повномасштабного вторгнення.

День усіх закоханих — чудова нагода освідчитись другій половинці. На честь свята ресторани влаштовують романтичні вечори, готують розважальні програми та ексклюзивні страви. Tomato.ua розповість, куди піти у Вінниці святкувати День Святого Валентина. У підбірці Ренесанс, Tamero, Скіфія, Mont Blanc.

Куди піти у Вінниці святкувати День Святого Валентина

Ренесанс

Ресторан Ренесанс запрошує всіх на святкування Дня Святого Валентина. Свято кохання та романтики розпочнеться 14 лютого о 18:00. У ресторані Ренесанс можна спробувати філе судака з кіноа (180 грн), крем суп з трьох видів грибів (75 грн), салат з качиною грудкою і полуницею (130 грн) та інші страви.

На гостей чекають розважальна програма та веселі жарти від ведучого Андрія Леонова, фотозона та професійні фотографи, виступ кавер бенду Ларус, а також розіграш призів. Шеф-кухар Борис Сиченко приготує вишукані страви, створені спеціально до свята.

Tamero

Tamero — затишний паста-бар у Вінниці. Це невеличкий італійський ресторанчик для своїх. У перекладі з італійської «Тамеро» — я буду кохати тебе. Святкування Дня Святого Валентина у закладі з такою назвою — чудова нагода освідчитись коханій людині. У меню Tamero представлені брускети, паста й різотто, піца, домашній хліб, салати, м’ясо, риба та інші італійські страви.

Рекомендуємо спробувати лосось, смажений на грилі, зі шпинатним пюре (279 грн), Пенне аль Песто (135 грн) з курячим філе, соусом Песто, томатами чері, базиліка, лосось. У якості закусок візьміть антипасті сет (219 грн).

Скіфія

Скіфія – стилізований заклад із живою музикою у Вінниці. Родзинка ресторану – нетрадиційне меню. Крім класичних позицій, у ньому страви, приготовані з м’яса диких тварин. Рекомендуємо замовити на вечерю каре телятини (120 грн/100 г), філе кінг кліп в солі (160 грн) та салат із яловичиною та мідіями (135 грн).

Скіфія запрошує на романтичний вечір у День Святого Валентина. У програмі – виступ сучасного скрипкового дуету «Фієста» та біт бокс від запального Ярослава Шостака, а також шоу презентація авторських страв від бренд шефа. На усіх гостей чекають подарунки від закладу. Вхід: 150 грн.

Святкуєте День закоханих – зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Куди піти на День закоханих у Львові: заклади для романтичних побачень

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Винница

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Виннице

Показати все