Переглядів: 619 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Куди піти у Києві 19 – 21 листопада? Звичайно, погода не тішить, але ж це не привід сидіти усі вихідні дома? Tomato.ua зібрав найсмачніші та найцікавіші події цього вікенду. Розповідаємо про Citronelle, Глек, Zitti, La Fontana, Pesto Cafe.

Куди піти у Києві 19 – 21 листопада

П’ятниця, 19 листопада

У п’ятницю та суботу ресторан Citronelle влаштовує гастрономічний вечір з шеф-кухарем зі Франції. Едуард Лубе, володар двох зірок Мішлен, до 10-річчя ресторану приготує особливе меню з семи страв та цікавих вин. Початок вечері о 19:00. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Ще варіант для вечора – ресторан Глек. Тут о 19:00 влаштовують дегустацію португальских вин, більшість з яких не представлена на ринку України. Гості продегустують вина з 5 регіонів: Віню Верде, Алентежу, Дору, Тежу, Півострів Сетубал та спробують неповторні автохтонні сорти, такі як: Авессо, Альбаріньо, Торіга Насьональ, Торіна Франка, Соусао, Трінкадейра, Арагонез, Алікант Буше, Каберне Совіньон та Москатель. До вин шеф-кухар приготував закуски, що найкраще розкриють смак напою. Вартість участі: 900 грн.

Субота, 20 листопада

У суботу завітайте до ресторану Zitti на корисний сніданок із сенсом. Блогерка Анна Василевська та практикуючий психолог Тетяна Заречнева об 11:00 проведуть корисну лекцію на тему «Самооцінка: чому ми погоджуємося на менше». На гостей чекають подарунки від партнерів; корисна інформація та практика; багато нових знайомств; фотосесія; шампанське і, звичайно ж, сніданок. Вартість участі: 870 грн.

Беріть малечу та йдіть відпочивати до ресторану La Fontana. Тут о 15:00 для маленьких кухарів влаштовують кулінарний майстер-клас з виготовлення італійської піци. А батьки у цей час можуть скуштувати фірмові страви. Наприклад, теплий салат з карамелізованою печінкою, авокадо й томатами (225 грн). Та телячі щічки з картопляно-трюфельним пюре (289 грн).

Неділя, 21 листопада

Якщо у вас є діти, радимо завітати до Pesto Cafe. Тут о 12:00 для маленьких гостей влаштовують кулінарний майстер-клас. Юні кулінари разом з шеф-кухарем будуть готувати дитячі равіолі. Вартість участі: 150 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Новорічний корпоратив в офісі: кращі варіанти доставки від закладів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все