Один із сімейних ресторанів мережі «Pesto Cafe» зустрічає своїх гостей на вулиці Маршала Конєва у Голосіївському районі Києва.
Заклад міститься на території житлового комплексу «Ліко-Град». У розпорядженні гостей просторі й затишні зали, а також обладнана сучасна тінейджерська для дітей у віці від 7 до 15 років, і дитяча кімната для маленьких відвідувачів, де з малюками займається няня.
Інтер'єр ресторану виконаний у стилі середземноморської траторії - гармонійне поєднання пастельних відтінків зеленого, теракотового і жовтого, великі світлі зали з панорамними вікнами, м'які дивани зі смугастою оббивкою, меблі та оздоба з натурального дерева, велика кількість живої зелені й кімнатних рослин, стелажі з посудом і сувенірами для декору.
Тут для гостей готують традиційні й авторські страви італійської кухні - закуски, брускети, салати, пасти, супи, піцу на тонкому тісті, равіолі та різото, свіжоспечений хліб, гарніри, домашні десерти.
Для тих, хто любить страви, приготовані на відкритому вогні тут можна замовити м'ясо, стейки, рибу та овочі-гриль.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- піца «Песто» з шинкою, салямі, моцарелою, базиліком і фірмовим соусом,
- тальятеле з грибами й прошуто,
- капрезе «Песто» з сиром моцарела, томатами й соусом песто,
- брускети з лососем і руколою,
- салат з телятиною,
- ребра барбекю в солодко-пряному соусі,
- кролик в італійському стилі з італійськими травами, оливками й полентою,
- мідії у вершково-шафрановому соусі,
- качина ніжка з картопляним пюре і карамелізованими яблуками,
- вирізка з телятини су-вид,
- фірмовий бургер «Песто» з телятиною, томатами й сиром чедер,
- стейк з телятини «Фланк»,
- дорада-гриль з лимоном і чебрецем,
- равіолі з телятиною і грибним соусом,
- тирамісу.
Змістовна барна карта містить натуральну каву і кавомікси, гарячий шоколад, чай власного приготування, домашні напої - «Оранджата», «Лимоната», компот з вишні, а також пиво, глінтвейн, міцний алкоголь, фірмові настоянки власного приготування - «Лімончело» і « Вишнівка».
Крім цього, є асортимент вин з Італії, Франції, Аргентини. У вихідні для дітей проводять кулінарні майстер-класи за попереднім записом.