27 січня в аутентичному японському ресторані Fujiwara Yoshi відбудеться День тунця. Це справжня гордість закладу. Tomato.ua розповість детальніше про гастрономічний вечір.
На гостей чекає дивовижне шоу. На їх очах відбудеться старовинний розділ величезної туші атлантичного блакитного тунця вагою від 50 до 150 кг. Шеф-кухар Йошіхіро Фудзівара власною персоною продемонструє традиційну техніку «го-май-оросі», яку використовують професійні японські рибалки.
Ви зможете спостерігати за майстерністю шефа та за приготуванням авторських страв. Тунця виловлюють ексклюзивно для Fujiwara Yoshi у різних частинах світу.
Гості не лише побачать унікальне видовище, але й зможуть замовити будь-яку страву з Tuna Menu та відчути смак неймовірно свіжого тунця.
В асортименті – різноманітні роли (від 225 грн), Асорті хон магуро (1650 грн), Сашимі торо (695 грн), Спайсі хон магуро (175 грн), стейк Хон мануро стекі (925 грн) та інші цікаві страви з блакитного тунця.
У програмі також частування від ресторану, жива музика та приємний вечір в атмосфері Fujiwara Yoshi.
Початок гастрономічного вечора о 19:00.
Лучшие суши в Киеве: ТОП-7 мест, где готовят самые вкусные суши