Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Fujiwara Yoshi (Фуджівара Йоші)

Ресторан Fujiwara Yoshi (Фуджівара Йоші)

Fujiwara Yoshi
?
Київ, вул. Драгомирова 11
?
Все фотографии
Ресторан Fujiwara Yoshi (Фуджівара Йоші)
Київ, вул. Драгомирова 11
Київ, вул. Драгомирова 11
+38 067 400 7818
Середній чек: 
$$$$
Опис
На вулиці Драгомирова у Печерському районі Києва розмістився один з ресторанів високої авторської кухні мережі «Fujiwara Yoshi». Заклад займає територію на першому поверсі житлового комплексу «Новопечерські Липки». У розпорядженні відвідувачів просторі зали із загальною місткістю 250 персон. Навпроти центрального входу в заклад розмістився акваріум з морепродуктами, недалеко від якого стоїть суші-бар і відкрита зона з японським грилем робата, на якій гості можуть спостерігати за процесом приго...

На вулиці Драгомирова у Печерському районі Києва розмістився один з ресторанів високої авторської кухні мережі «Fujiwara Yoshi».

Заклад займає територію на першому поверсі житлового комплексу «Новопечерські Липки».

У розпорядженні відвідувачів просторі зали із загальною місткістю 250 персон. Навпроти центрального входу в заклад розмістився акваріум з морепродуктами, недалеко від якого стоїть суші-бар і відкрита зона з японським грилем робата, на якій гості можуть спостерігати за процесом приготування замовлених страв.

До лаунж-зони й бару веде окремий вхід. До одної з чотирьох татамі-кімнат відвідувачі входять, попередньо знімаючи взуття.

Також у закладі передбачена відкрита татамі-кімната, кімната для ділових переговорів і невеликий бенкетний зал для 20 осіб.

Затишний інтер'єр дизайнери виконали в сучасному японському стилі й поділили простір згідно зі стихіями - тераса і лаунж-зона відносяться к стихії повітря, зона суші-бару з робата-грилем асоціюються зі стихією води й вогню.

В оформленні ресторану переважають теплі пісочні, бежеві та насичені графітові відтінки, а для оздоблення використовано натуральне дерево світлих порід.

Меню «Fujiwara Yoshi» пропонує широкий асортимент традиційних страв японської кухні, які готують за авторськими рецептами шеф-кухаря в сучасній інтерпретації, застосовуючи при цьому локальні продукти.

Серед фірмових страв ресторану відзначають:

  • якіторі з чері й беконом,
  • сет «Фукуока»,
  • мариновану телячу вирізку «Якініка»,
  • тар-тар «Хон Магуро» з блакитного тунця Блюфін з огірком і авокадо під фірмовим маринадом,
  • ексклюзивний салат з м'яса хвоста лобстера «Лобстер Сарада» з водоростями вакаме і перепелиними яйцями,
  • фірмовий суп на двох «Лобстер супу» з живого атлантичного лобстера на бульйоні з соєвої пасти місо,
  • рис «Чирасі Дзусі» з філе тунця, сібаса, лосося і кальмарами,
  • локшина удон «Бутаякі», смажена з овочами й свининою в білому вершковому соусі,
  • запечені клешні королівського камчатського краба «Які Тараба» під соусом «Мотоякі»,
  • сирний десерт «Чизкейк Тідзукекі» з мигдальним грильяжем і манговим соусом.
Велика барна карта ресторану містить фірмовий японський віскі, саке, імпортоване з Токіо, а також широкий асортимент вин з усіх куточків світу.

Крім того, у карті напоїв гості можуть обрати фірмовий маття й каву зі свіжообсмажених зерен.

Спеціально для маленьких відвідувачів в ресторані обладнана дитяча ігрова зона.

Социальные сети:
Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!