На вулиці Драгомирова у Печерському районі Києва розмістився один з ресторанів високої авторської кухні мережі «Fujiwara Yoshi».
Заклад займає територію на першому поверсі житлового комплексу «Новопечерські Липки».
У розпорядженні відвідувачів просторі зали із загальною місткістю 250 персон. Навпроти центрального входу в заклад розмістився акваріум з морепродуктами, недалеко від якого стоїть суші-бар і відкрита зона з японським грилем робата, на якій гості можуть спостерігати за процесом приготування замовлених страв.
До лаунж-зони й бару веде окремий вхід. До одної з чотирьох татамі-кімнат відвідувачі входять, попередньо знімаючи взуття.
Також у закладі передбачена відкрита татамі-кімната, кімната для ділових переговорів і невеликий бенкетний зал для 20 осіб.
Затишний інтер'єр дизайнери виконали в сучасному японському стилі й поділили простір згідно зі стихіями - тераса і лаунж-зона відносяться к стихії повітря, зона суші-бару з робата-грилем асоціюються зі стихією води й вогню.
В оформленні ресторану переважають теплі пісочні, бежеві та насичені графітові відтінки, а для оздоблення використовано натуральне дерево світлих порід.
Меню «Fujiwara Yoshi» пропонує широкий асортимент традиційних страв японської кухні, які готують за авторськими рецептами шеф-кухаря в сучасній інтерпретації, застосовуючи при цьому локальні продукти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- якіторі з чері й беконом,
- сет «Фукуока»,
- мариновану телячу вирізку «Якініка»,
- тар-тар «Хон Магуро» з блакитного тунця Блюфін з огірком і авокадо під фірмовим маринадом,
- ексклюзивний салат з м'яса хвоста лобстера «Лобстер Сарада» з водоростями вакаме і перепелиними яйцями,
- фірмовий суп на двох «Лобстер супу» з живого атлантичного лобстера на бульйоні з соєвої пасти місо,
- рис «Чирасі Дзусі» з філе тунця, сібаса, лосося і кальмарами,
- локшина удон «Бутаякі», смажена з овочами й свининою в білому вершковому соусі,
- запечені клешні королівського камчатського краба «Які Тараба» під соусом «Мотоякі»,
- сирний десерт «Чизкейк Тідзукекі» з мигдальним грильяжем і манговим соусом.
Крім того, у карті напоїв гості можуть обрати фірмовий маття й каву зі свіжообсмажених зерен.
Спеціально для маленьких відвідувачів в ресторані обладнана дитяча ігрова зона.