Євген Клопотенко підтримує українців різноманітними простими рецептами. Tomato.ua розповість детальніше про страви та поділиться рецептами від українського шеф-кухаря.
Якщо у вас удома є вівсянка, ви можете приготувати вівсяний хліб. Використати можна звичайні пластівці Геркулес.
Якщо у вас є багато рису, але просто варити його набридло, ви можете приготувати солодкий пудинг. Це можна зробити навіть у бомбосховищі за допомогою мультиварки.
Євген Клопотенко вважає, що гречка – це рятівний ген українців, і він працює. До речі, гречку навіть не треба варити. Вона продається вже готовою, просто засушеною. Її можна приготувати, навіть коли немає доступу до плити. Ділимося рецептом:
Звісно, шеф-кухар не змін не поділитися рецептом паляниці. Це страва лише для тих, хто може вимовити правильно її назву. Наразі паляниця – наш сильний комфорт і спосіб для визначення ворога. Цей рецепт підходить для тих, кому не вдалося знайти хліб у магазині. Він спрощений, без дріжджів, з 4-х інгредієнтів.
Євген Клопотенко також поділився з друзями з інших країн рецептом борщу – найпопулярнішої української традиційної страви.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу вчасно!