Переглядів: 2407 Час на прочитання: 5 хв
Новости

Ресторани Києва поступово відновлюють роботу, завзято борючись на економічному фронті. У цьому їм дуже допомагають гості. Разом ми зможемо відновити свою та країну та не дозволимо її зруйнувати.

Заклади також продовжують допомагати нашим захисникам, переселенцям, пенсіонерам, дітям, медикам і всім, хто потребує допомоги.

Готові набори з собою – ідеальний варіант у час війни. Вони допоможуть заощадити час на приготування їжі. У вас уже є готова вечеря після робочого дня. Крім того, ви можете зустрітися з друзями, зібратися з близькими та влаштувати невеличкий пікнік або посиденьки, які допоможуть вам хоч на хвильку відволіктися від того, що відбувається у нашій країні. Tomato.ua розповість про кращі пропозиції для компанії у ресторанах Києва. У добірці To Dublin, Бургерна Ніша, Сушия, Піцерія Автостанція, Реберня на Арсенальній.

Готові набори з собою для компанії від закладів Києва

To Dublin

Ви можете влаштувати посиденьки з друзями у будь-який момент: спонтанно чи заплановано. Можна піти на пікнік у чарівне місце, влаштувати вечірку з друзями вдома або посиденьки на природі.

Пам’ятайте про те, що багато місць у Києві та за містом заборонено відвідувати, бо досі проходить розмінування. Обирайте безпечну локацію!

А щодо їжі – команда To Dublin уже про все подбала. Заклад підготував чудовий набір для літніх пікніків.

Пивний набір на пікнік (650 грн) – це 2 кг улюблених страв і 1 л крафтового пива з власної пивоварні. У наборі – Шашлик зі свинини, Свиняче ребро у томатно-медовому соусі, Соковиті ковбаски, Картопля по-ірландськи, Свіжі овочі, Маринована цибуля, Лаваш, Хліб, Соус Сацебелі та Крафтове пиво з власної пивоварні. Ідеально підходить для двох.

Завдяки пропозиції від To Dublin у вас є готове рішення для будь-якої події. Вам не доведеться витрачати час на приготування страв. Це також зручний варіант вечері після робочого дня.

Бургерна Ніша (Ніша бістро)

У травні Ніша бістро відкрився в новому, тимчасовому форматі на час війни. Ніша стала Бургерною. Це коли дуже просто, зрозуміло та трохи бешкетно. Зіркою меню стали бургери. Пухка мов хмаринка булочка, соковита котлета і тягучий сир. Вічна класика стилю та оригінальні поєднання.

На жаль, Макдональдс повідомив про те, що не відкриється до кінця війни. Проте вам не доведеться сумувати за чізбургером. У Ніша ви можете замовити той самий Чізбургер – це як той, що в Маку, тільки краще.

Ви можете замовити готовий набір з бургером з собою. Коооомбо меню (від 194 грн) – це бургер + картопля фрі + солені огірочки + соус + лимонад або пиво.

В асортименті від Ніша – яскраві комбо-меню. Улюбленець публіки – Чізбургер з беконом конфі, витриманим чеддером і картоплею пай. Справжній бунтар – Бургер із котлетою surf&turf і соусом тар-тар. Фенсі модник – Бургер делюкс з трюфелем і сиром ементаль.

Чудове доповнення до комбо-меню – стартери, закуски та салати.

Сушия

З початку війни Сушия сміливо допомагає нашим воїнам тим, що добре вміють, — готують. З великою вдячністю та натхненням кухарі готують обіди для ЗСУ, тероборони та переселенців. Паралельно ресторани відновлюють роботу та працюють на доставку.

Ідеальна пара ролів 1 для двох (245 грн) – Рол Філадельфія в кунжуті зі свіжим лососем і Рол Футомакі з лососем Вел Дан. Чудова пропозиція для компанії – Нічосі сет (1090 грн) – 48 шматочків ролів з креветкою, лососем, тунцем.

Сет, створений для вечірки – Паті сет (1790 грн) – 10 різних ролів з тунцем, креветкою, лососем, крабміксом, вугрем + суші лосось.

У меню від Сушия також представлені різноманітні закуски, салати, гарячі страви та напої, які стануть чудовим доповненням до сетів. Цікаві позиції – Картопляні кульки з тайським соусом (79 грн) та Великі тигрові креветки в клярі темпура з соусом світ-чілі (189 грн). Сезонна новинка – Салат з куркою та полуницею (165 грн).

Пропозиції діють за спеціальним графіком. Детальна інформація на сайті.

Піцерія Автостанція

Коли почалася війна, Автостанція стала волонтерською. Уся команда робить те, що може: хтось волонтерить на кухні для ТРО та ЗСУ, хтось випікає піцу, хтось випікає хліб, хтось вивозить людей зі складних точок. А з кінця квітня хтось знаходить сили та обігріває гостей у закладі. І в цьому наша сила – в єдності.

Піци з різними смаками – ідеальний варіант для компанії. Наразі у меню представлено 8 піц. Улюблена позиція публіки – Котлетки по-київськи з кроповим маслом (205 грн). Не менш яскраві варіанти Мортадела з фісташками та страчателлою (235 грн), Картопля з чедером та беконом (175 грн), 4 сири з пеканом та кленовим сиропом (205 грн).

Чудові варіанти для тих, хто не вживає м’ясо, — Піца зі страчателлою, в’яленими томатами та розмарином (155 грн) та Маргарита з фермерською моцарелою (155 грн).

Рекомендуємо доповнити піци натуральним вином і закусками. Наприклад, Хумусом з фалафелем (125 грн), Молодою печеною картоплею (75 грн) або Томатами зі страчателою та песто (165 грн).

Реберня на Арсенальній

Реберня на Арсенальній – та сама львівська реберня, у якій ви можете замовити соковите м’ясо та інші цікаві страви, а також пиво з пивоварні. Гостям пропонують ребра та все до ребер. Ви можете самостійно зібрати готовий набір для компанії, обравши страви до смаку.

Беззаперечний фаворит – Ребра на вогні (200 грн). До ребер пропонують мариновані овочі (96 грн), мариновану бринзу (98 грн), овочеве асорті (96 грн), овочі гриль (92 грн), сир на грилі (148 грн). Обов’язково замовте до реберець палянички власного виробництва (34 грн).

Яскравий варіант – Смажене авокадо з хумусом (94 грн). Ще одна цікава страва, яка ідеально смакує до ароматних ребер, — Картопля на грилі з хрусткою скоринкою, яйцем і беконом (98 грн). Любителям рибки пропонують Скумбрію на грилі (174 грн).

Пам’ятайте: руками їсти смачніше. А особливо, якщо ви вирішили влаштувати пікнік на природі.

Незважаючи на різноманітні пропозиції для гостей, київські заклади роблять усе можливе, аби наблизити нашу Перемогу.

Слава Україні!??

Годуємо людей в Ірпені та Бучі: допомога від S.E.T Event & Catering під час війни

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все