Переглядів: 5184 Час на прочитання: 9 хв
Куди піти у Києві

В умовах війни мозку та нашому організму потрібна перезагрузка. Чудовий варіант для теплої пори року – легкі страви, фрукти, овочі та прохолодні напої. А ще краще – якщо їх можна придбати за спеціальною ціною.

Столичні заклади потішать вас яскравими стравами та допоможуть заощадити, що наразі дуже важливо для українців.

Tomato.ua розповість про цікаві пропозиції ресторанів Києва. У добірці – спеціальне меню, акції та сезонні новинки від Dorothy Pub, Fandom, Spezzo, This is Пивбар, Kim Kimchi Korean BBQ, Сушия, Будинок великого дива, Первак.

Ресторани та кафе активно працюють у складних умовах, продовжуючи підтримувати економіку, надавати робочі місця, сплачувати податки та допомагати захисникам і всім, хто цього потребує.

Спеціальне меню, акції та сезонні новинки у ресторанах Києва

Dorothy Pub

Dorothy Pub – автентичний паб на вулиці Саксаганського. Тут на вас чекають улюблене пиво, неповторні страви та затишна атмосфера.

З понеділка по п’ятницю (12:00 — 16:00) в закладі діє знижка на все меню кухні – 30%. Цікаві страви на обід – Бограч (130 грн), М’ясна солянка (150 грн), паста Пеноні з телятиною та томатним соусом (310 грн), Ніжне куряче філе з сиром та беконом з картоплею фрі (250 грн).

Щовівторка у Dorothy Pub влаштовують «Guinness Day», під час якого пінта легендарного ірландського пива Guinness з самого Дубліна коштує всього 120 грн. До пива пропонують бургери, чебуреки, стейки, реберця, закуски, страви на компанію та багато іншого.

Щосереди в пабі проводять «Відкритий мікрофон» – стендап вечір, на якому коміки перевіряють нові жарти. Щоп’ятниці гості можуть насолодитися виступами музичних колективів. Вечори суботи та неділі – це час для досвідчених стендап-коміків.

В закладі з двома окремими залами та VIP-кімнатою кожен знайде собі та своїм друзям затишне місце. У Dorothy Pub неодмінно буде яскраво та незабутньо!

Fandom

Кафе Fandom підготувало цікаві спеціальні й сезонні пропозиції. Тут на вас чекають сніданки цілий день – насолоджуйтеся улюбленими стравами в будь-який час.

Цікаві сезонні страви – Хамон з динею, моцарелою та карамелізованим кумкватом (295 грн), Окрошка Fandom (115 грн) та Сирники з в’яленим абрикосом, соусом манго та фруктами (275 грн).

Для справжніх поціновувачів грибів – Паста з білими грибами (235 грн), Індичка sous-vide з картопляними ньоками, лісовими грибами, шпинатом і Пармезаном (285 грн), Різотто з білими грибами у трюфельно-пармезановому соусі (355 грн).

На десерт рекомендуємо замовити солодощі з сезонними фруктами та ягодами: авторська Тарталетка Фісташка-Малина, Торт Полуничний орео (175 грн), Пиріг із грушею, морозивом і солоною карамеллю (165 грн), Чізкейк Чорниця-Ваніль (225 грн).

Неодмінно скуштуйте еклери з цікавими смаками (від 95 грн): солона карамель, маракуя, шоколад, фісташка, смородина, кокос-мигдаль, лісова ягода, снікерс, шампань та інші.

Вигідна акція від Fandom – підписуйтеся на Telegram-канал закладу та отримуйте горнятко specialty кави або класичний свіжовипечений круасан у подарунок!

Spezzo

Теплі вечори створені для того, аби проводити їх з італійським настроєм у колі рідних, друзів і близьких. Spezzo допоможе створити незабутні миті разом. У закладі регулярно проводять вечори живої музики, виступи діджеїв і музикантів.

Ресторан пропонує безліч цікавих страв італійської кухні. Це домашня паста, неаполітанська піца, равіолі, сири, випічка, різото, закуски, салати та багато іншого. Яскраві сезонні страви – Стейк цвітної капусти з вершковим соусом і беконом (378 грн), Паста з лососем, томатами та цукіні (395 грн), Філе сібаса з овочевим спагеті (395 грн), Гаспачо з жовтих томатів з грінками (265 грн), Салат Панцанелла (265 грн), Мікс з прошуто, полуницею та сиром горгонзола (225 грн).

Для любителів устриць і ігристого діє спеціальна пропозиція. Замовляйте устричний сет (півдюжини устриць і 2 келих ігристого) за вигідною ціною 462 грн.

Spezzo запрошує на відпочинок всією сім’єю. Для найменших гостей проводять кулінарні майстер-класи та розваги з аніматорами.

This is Пивбар

This is Пивбар – революція рок-н-рольщиків або нова пивна культура в Україні. Це біля 100 сортів пива з усього світу, кілометри пивопроводів з унікальною системою зберігання, охолодження й подачі.

Одна з особливостей закладу – виступи музичних груп із драйвовою атмосферою. Тут влаштовують вечірки 80-90-х, вечори хітів Imagine Dragons, Володимира Івасюка (генія української піснч «Червона рута»), Rolling Stones, Adele та інших відомих виконавців. А вже цієї неділі в барі пройде квіз (вікторина), де ви з друзями зможете проявити себе інтелектуально і весело провести час.

Цікаві позиції меню – Попкорн з мідій (169 грн), Крильця в кисло-солодкому цитрусовому соусі (209 грн), Бургер подвійний тартуфо (399 грн) з яловичиною і трюфельним сиром, Базар-мангал ага (829 грн): ковбаски курячі, італійськи, свинячий ошийок, курячий шашлик, картопля з мангала.

Яскрава сезонна новинка – Освіжаюча окрошка з телятиною (189 грн), свіжими овочами та зеленню на кефірі з додаванням солоду.

Заклад регулярно тішить різноманітними акціями: знижка 30% на страви й напої, тижні риби та багато іншого.

Kim Kimchi Korean BBQ

Kim Kimchi Korean BBQ – ресторан з цікавим форматом – корейське барбекю «приготуй сам».

У Кім впевнені: барбекю – нове заспокійливе. У складі діючої речовини 160 г відбірної яловичої вирізки. Допоміжні речовини – чука, дайкон, огірок, side dish качорі. Рекомендують вживати з плавленим чедером і паровим рисом. Для підсилення ефекту спробуйте запити соджу. Відпускається без рецепту – готуєте самостійно. Окрім барбекю, в меню представлені різноманітні готові страви та закуски корейської кухні.

Kim Kimchi Korean BBQ підготував новеньку спеціальну пропозицію. Раніше було так: приходите у заклад і не можете обрати щось одне.  А тепер так: приходите і кажете: «хочу все за 750» і їжте скільки можете. Приймаєте виклик?

Як це працює? Меню-безліміт складається лише з обраних хітів, перевірених часом. Ви замовляєте три страви. якщо з’їли усі три – замовляєте наступні три. І так до нескінченності. Для однієї людини – один безліміт. Пропозиція діє з понеділка до п’ятниці.

Сушия

Ресторан японської кухні Сушия тішить гостей яскравим паляничним (упс..полуничним меню ?). Цікаві сезонні новинки – Полуничний авокадо рол зі сніжним крабом (189 грн), Полунична Філадельфія з лососем (265 грн), Салат з куркою та полуницею (165 грн), Спрінг-рол з тартаром креветки (135 грн), Мохіто б/а (89 ₴).

Сушия запустили нову спеціальну пропозицію – ЛітоМанія! Збирайте суші-коіни та отримуйте знижку 500 грн на наступне замовлення у службі доставки Сушия.

Як отримати знижку? Зробіть замовлення на сайті на суму від 500 грн. Отримуйте один кольоровий суші-коін за кожні 500 грн замовлення. Зберіть 5 суші-коінів будь-якого кольору протягом місяця. Зробіть замовлення на суму від 1000 грн, віддайте курєру суші-коіни та отримайте знижку 500 грн.

На честь Дня Конституції України в меню на тиждень додали патріотичні набори. Замовляйте сети Доброго вечора та Ми з України за акційною ціною до 03.07.

Будинок великого дива

Будинок великого дива – затишний заклад, який дивує їжею. Тут на вас чекають вау-сніданки, коктейлі, диво-страви.

Нещодавно ресторан запустив нові сніданки, щоб було вау-вау. Це Сніданок у великому місті (щоб навіть літом готуватися до літа), Панкейки під диво-зливою, рньювд Шакшука, Диво-Сирники на вершковій хмаринці і любов усіх чародіїв – Крок-Мадам з Франції (Макрон завіз рецепт).

Патріотичний англійський сніданок для українців – Сніданок Бориса Джонсонюка. Сніданки (усі по 249 грн) подають на 3-поверховій етажерці з келихом просекко і сетом намазок щодня з 10:00 до 14:00.

Будинок великого дива підготував також спеціальне меню Ukraine is the country of wow food ? Це страви української кухні з дрібкою дива за сімейними рецептами чародіїв – від Франківська до Маріуполя. У меню – Гуцульський банош, червоний борщ, форшмак з оселедця та багато іншого.

Київ – це вдома. Вау котлети по-київськи (170 грн) – це в серці: рідка вершкова серединка, пюре з молодим буряком, домашні в’ялені томати.

Первак

Первак – старокиївська ресторація у центрі столиці з власною характерною атмосферою. Кожного тижня заклад дивує новими ланчами – ідеальна пропозиція для обіду посеред важкого робочого дня.

Цього тижня пропонують 3 види ланчів (від 155 грн). На вибір – цікаві страви: фарширований перець, рибна юшка, салат овочевий з баклажаном та сиром, борщ зелений, салат з запеченою сьомгою та спаржевою квасолею, напій лимонно-м’ятний і т.д. У подарунок до кожного ланчу – традиційно хліб з власної пекарні, намазки, холодні закуски та десерт у подарунок.

Чудова пропозиція для спекотного дня – Окрошка на заквасці (98 грн) – холодна, освіжаюча, найпопулярніша літня страва серед гостей. Своїм рейтингом їй поступився навіть борщ.

Первак запрошує насолодитися смаком літа в сезонних стравах: Полуниця з маскарпоне, Вареники з полуницею, Млинці з полуницею та кулькою вершкового морозива.

Підтримуйте економіку, підтримуйте заклади, підтримуйте один одного і кожного українця, який цього потребує!??

FAQ

Акційне меню зазвичай включає спеціальні пропозиції, знижки або ексклюзивні страви, які ресторани пропонують на обмежений період часу.

У Києві є безліч ресторанів, які радують гостей унікальними літніми, зимовими та іншими сезонними стравами. До числа таких закладів входять Dorothy Pub, Fandom, Spezzo, This is Пивбар, Kim Kimchi Korean BBQ, Сушия, Будинок великого дива, Первак, де можна смакувати освіжаючі страви, спеціально створені для певного. Вони вражають своїми гастрономічними пропозиціями у різні періоди року.

Багато ресторанів у Києві пропонують спеціальні меню, і запроваджують цікаві акції для своїх відвідувачів. Кафе та ресторани також влаштовують знижки на певні страви, пропонують безкоштовні напої до обіду чи спеціальні пропозиції для пар та груп. Цікаві заклади з нашої добірки Dorothy Pub, Fandom – це лише кілька прикладів вигідних пропозицій. Вони регулярно оновлюють свої меню, даруючи гостям можливість смакувати нові та унікальні страви, а також регулярно пропонують знижки, подарунки або спеціальні промоції на власні страви та напої.

Ресторани Києва не залишаються осторонь від трендів, пропонуючи сезонні новинки. Наприклад, Fandom представляє унікальні страви із свіжими овочами, підкреслені осінньою атмосферою. В асортименті – Хамон з динею, моцарелою та карамелізованим кумкватом Окрошка Fandom та Сирники з в’яленим абрикосом, соусом манго та фруктами. У той час як Dorothy Pub влаштовує «Guinness Day», під час якого пінта легендарного ірландського пива Guinness з самого Дубліна коштує всього 120 грн. Завітайте до цих закладів, щоб насолоджуватися свіжими та унікальними смаками.

Літо приносить з собою не лише тепло, але й сезонні смаколики. Ресторани залучають гостей унікальними літніми новинками у меню, серед яких можна знайти свіжі сезонні продукти та оригінальні страви. Сушия, наприклад, тішить гостей яскравими паляничними новинками Полуничниим авокадо рол зі сніжним крабом, Полуничною Філадельфією з лососем,Спрінг-рол з тартаром креветки. Заклад також запустив нову спеціальну пропозицію – ЛітоМанія!

Багато ресторанів в Києві пропонують можливість замовлення страв зі свого сезонного меню на доставку чи забір з собою. Це зручна опція для тих, хто хоче насолоджуватися вишуканими стравами вдома, в офісі, на свіжому повітрі або в будь-якому іншому куточку міста.

Більшість ресторанів, представлених у статті, дозволяють зручно бронювати столики онлайн через їхні веб-сайти або додатки. Ви також можете здійснити бронь за телефоном, у соціальних мережах або на нашому порталі Tomato.ua. Забезпечте собі комфортний візит, забронювавши місце заздалегідь.

Більшість ресторанів мають можливість обслуговування груп, компаній та проведення різноманітних заходів. Заздалегідь визначте кількість гостей та зверніться до ресторану для узгодження деталей та отримання індивідуальної пропозиції.

Деякі ресторани пропонують додаткові знижки та подарунки для своїх клієнтів. Перевірте акційні програми на їхніх веб-сайтах або підпишіться на розсилки, щоб отримувати ексклюзивні пропозиції. Ми розповідаємо про діючі акції у наших статтях, у Telegram-каналі, а також публікуємо актуальну інформацію у відповідному розділі на нашому сайті.

Багато ресторанів пропонують програми лояльності для своїх гостей. Участь у таких програмах може призвести до отримання додаткових знижок, бонусів чи спеціальних привілеїв під час відвідування ресторану. Рекомендуємо долучитися до таких програм та стежити за акціями, щоб отримати додаткові вигоди. Перевірте улюблені заклади на наявність таких програм.

Підтримуйте економіку, підтримуйте заклади, підтримуйте один одного і кожного українця, який цього потребує!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 6

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все