Переглядів: 1673 Час на прочитання: 6 хв
Львов

Американська філософія м’яса – це дещо таємниче та захоплююче, з чим познайомить вас місто Лева. Тут можна скуштувати якісні, соковиті, класичні американські та українські стейки сухої витримки, фірмові реберця у цікавому соусі, справжнє техаське BBQ, томлений бріскет і багато іншого. Для любителів рибки знайдуться не менш цікаві страви на грилі. Tomato.ua розповість про гриль, мангал і барбекю у ресторанах Львова. У добірці BarB.Q., Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости, Валентино, На Мангал Smoked BBQ, Mons Pius, Ribs House.

Відновивши роботу, заклади надають робочі місця, підтримують економіку нашої держави, а також допомагають ЗСУ і тим, хто постраждав від війни.

Гриль, мангал і BBQ у ресторанах Львова

BarB.Q.

Коли ми думаємо про заклади з BBQ, на думку одразу приходить однойменний ресторан BarB.Q. зі стравами з хоспер-печі та запальним караоке.

У BarB.Q. на вас чекають різноманітні страви, приготовані віртуозними кухарями. У меню представлені ароматні рибні, м’ясні та овочеві страви, приготовані в унікальній хоспер-печі. Тут ви знайдете стейки, люля-кебаб, шашлик, крильця, бургери, стегенця, форель, креветки, кукурудзу та багато іншого. А також вишукані закуски, салати, гарячі страви та соуси власного приготування.

У BarB.Q. неодмінно варто скуштувати м’ясо. Одна з найцікавіших позицій – Стейк Філе Шато (320 грн) – оригінальний стейк із відбірної, надзвичайно ніжної головної частини яловичої вирізки, подається с картоплею в соусі Дор Блю. Олд Скул (295 грн) – класичний стейк з середньої частини яловичої вирізки, подається зі стручковою квасолею у соєвому соусі. Також рекомендуємо замовити Салат з креветками гриль (225 грн).

Після або під час трапези ви можете розважитися з друзями у караоке, облаштованому сучасним обладнанням.

Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости

Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости створена катом. Бо хто, як не кат, добре знається на м’ясі?

Бажання й мета команди ресторану – розвивати культуру споживання м’яса. Аби знали, чому на шашлик беруть саме цю частину м’яса, та як його перевіряють, чим відрізняється Бернардинський стейк від Галицького і т.д.

Пан Малодобрий пропонує у своєму меню різноманітні страви зі 100-відсоткового органічного українського м’яса. Це стейки різних видів яловичини, добротний шашлик і багато іншого. Яскраві позиції – Свинячий шашлик (189 грн), Яловиче стракотто (270 грн), яке любить кат, і Стейк Діаспорянський (405 грн) – ніжна філейна смужка, яка вирізається з відруба тонкого краю.

Крім м’яса, у меню представлені страви на грилі й мангалі, ковбаски, овочі, риба, закуска та інші страви на будь-який смак. Ідеальний варіант для компанії – Велика грильова тареля (596 грн) з цікавою подачею: багацько файного мяса, маринована цибуля, соуси, перець чилі.

Валентино

Поїсти стейки з гриля у Львові можна не тільки у стейк-хаусі. Ресторан Валентино у центрі Львова пропонує широкий асортимент м’яса, риби та овочів, які готуються на грилі.

Також гості можуть замовити популярні страви італійської, європейської та української кулінарій.

З фірмових м’ясних страв Валентино рекомендує: стейк Рібай (США) (510 грн/100 г) з соусом барбекю, Стейк зі свинної шиї (130 грн/100 г) з соусом барбекю та запеченою картоплею під соусом Дор-блю, Ребра запечені (95 грн/100 г) з кукурудзою-гриль і Каре ягняти гриль (480 грн) з овочами та гранатовим соусом.

Поціновувачам риби на грилі неодмінно сподобаються Дорадо гриль (150 грн/100 г), Чилійський сібас гриль (980 грн) з овочами-гриль та соусом з каперсів, Філе тріски гриль (695 грн) з лососевою ікрою, овочами-wok, сальсою з манго, перцю чілі та огірка, Тунець гриль (430 грн) зі шпинатним пюре, пастою з болгарського перцю, кус кусом, сальсою з огірків, помідорів та цибулі.

На Мангал Smoked BBQ

На Мангал Smoked BBQ – перший ресторан справжнього техаського BBQ у Львові. Заклад пропонує гостям ароматне м’ясо, яке має особливий спосіб приготування. Кожен шматок витримують у смоукері при великих температурах протягом 14 годин, готують на дубових дровах.

Заклад найкраще розуміється на Smoked BBQ. Команда випробувала десятки різних методів приготування, приготувала понад 100 кг м’яса і знайшла той самий, ідеальний рецепт.

Рекомендуємо скуштувати Рвану свинину (405 грн), Свинні ребра BBQ (435 грн), Крильця BBQ (175 грн) та Бріскет (525 грн) з яловичої грудинки та Сосиски BBQ (262 грн).

Також варто звернути увагу на бургери зі свининою, яловичиною та бараниною – справжнє американське BBQ. Бургер з яловичиною (350 грн) – це запашна булочка з кунжутом, димний яловичий бріскет, м’ясо зняте з ребра, карамелізована цибуля та цибуля кранч, соус BBQ, чедер, мікс салату.

Цікавий варіант салату – Смокед BBQ (295 грн) зі шпинатом, ніжним томленим бріскетом BBQ і яйцем пашот.

Mons Pius

Mons Pius – класичний м’ясний ресторан, який орієнтується на сезонні інгредієнти, чисті, але сміливі смаки, теплу енергетику та щиру гостинність.

Класичний стейк – самодостатнє поняття, яке не потребує додаткового представлення. У ресторані Mons Pius пропонують стейки, відібрані руками професіоналів. Стейки з яловичини зернового або трав’яного відкорму, сухого або вологого зізрівання терміном до 30 днів.

Стейки доводять до доконаного виду в печі при температурі 300 градусів, приправляючи лише сіллю та турботою кухарів, які роблять це з 1995 року.

У меню представлені різноманітні стейки: Т-боун, Філе міньйон, Пепер, Рібай, Нью Йорк та інщі (від 180 грн/100 г). Гостям пропонують обрати скоринку до Яловичого стейку – чоррізо з сумішшю перців або сирна брі. Ковбой стейк на кістці (200 грн/100 г) – ідеальна страва для 2-3 осіб.

Крім телятини, у меню представлена свинина, баранина та інше м’ясо. А також бургери, реберця, риба і т.д. Яскраві позиції – Томагавк з баранини з червоним та чорним кіноа, тхіною та тархуном (180 грн/100 г) і Цесарка – гриль з овочевим соте та часниковим айолі (180 грн/100 г).

Ribs House

Ribs House – ресторан-реберня, у якому поєдналися смак, атмосфера та драйв. Заклад запрошує гостей на ребра і танцюльки. Щоп’ятниці та щосуботи тут можна насолодитися живою музикою. Мелодії кавер-бендів поселяються у серцях відвідувачів назавжди. Тут завжди весело та драйвово.

Візитна картка Ribs House – фірмові реберці. Окрім реберець, тут на вогні готують і курячі крильця. В асортименті – класичні, медові, BBQ, часникові, по-тайськи (будь-які ребра – 65 грн/100 г та будь-які крила – 60 грн/100 г).

Ресторан пропонує різноманітні страви з м’яса. Рекомендуємо замовити Рульку свинну з палюшками та тушкованою капустою (60 грн/100 г), М’ясну дошку для компанії (820 грн) та Язик гриль з соусом тартар (115 грн).

Любителям риби варто скуштувати Дорадо, Форель карпатську або Скумбрію з овочами на грилі (від 65 грн/100 г).

Коли основна страва вже вибрана, треба на додаток до неї обрати легкий або ж поживний гарнір. Соковиту свинину та медові реберця можна доповнити овочами на грилі (наприклад, кукурудзою), ситним баношем або ж свіжим салатом.

З’їв соковитий стейк, реберця, бургер або іншу страву – не забудь задонатити на ЗСУ!??

Головна фотографія: Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Заклади з терасами, які працюють під час війни у Києві: ТОП-7 місць, які варто відвідати

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.