Переглядів: 775 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, куди піти у Києві 1 – 4 вересня? Tomato.ua дізнався, що планують заклади столиці на початку вересня. Обирайте  – дитяча анімація, благодійна вечеря та концерт, дегустації, кулінарний майстер-клас. У цій добірці розповідаємо про Pesto Cafe, River Grill, Сито-п’яно Italiano, Глек, Osocor Residence, Alchemist Bar, Tres Francais.  

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 1 – 4 вересня

Четвер, 1 вересня

Першого вересня багато закладів влаштовують розважальні заходи для малечі.

Pesto Cafe о 14:00 запрошує на квест «Гаррі Поттер» з аніматорами та цікавою програмою. Вартість участі: 350 грн.

River Grill о 15:00 влаштовує солодку вечірку на честь Дня Знань. Кожного маленького гостя пригощатимуть солодкою ватою. Також на малечу чекає весела та драйвова програма:

  • активні ігри, естафети, завдання на логіку, швидкість та спритність;
  • дискотека і танцювальний батл;
  • шкільний фото challenge;
  • бій подушками;
  • майстер-клас з виготовлення листівок та закладок;
  • шоу-сюрприз;
  • подарунки.

Вартість: уточнюйте у менеджера.

Сито-п’яно Italiano о 17:00 запрошує на яскраве Тік-Ток свято. На маленьких гостей чекають запальні розваги й танці. Вхід вільний.

Ресторан Глек о 18:00 влаштовує благодійну вечерю. Цього вечора шеф-кухар Андрій Северенчук та шеф-кухар зі Львова Оксана Романиця готуватують лише один раз і лише з українських фермерських та сезонних продуктів. Гості зможуть здійснити подорож від Галичини до самого Києва, не виходячи із ресторану. Мета зустрічі  – допомога фонду «Повернись живим». Прибуток від цієї вечері відправлять нашим героям. Вартість: 1500 грн.

Пʼятниця, 2 вересня

Garage Kyiv у п’ятницю о 18:00 влаштовує дегустацію вулканічних вин. Це вина, виноград для яких вирощено на ґрунтах вулканічного походження. Гості дізнаються особливості, країни та регіони виробництва, сорти та ще багато цікавої інформації про вулканічні вина. На дегустації будуть представлені 3-4 країни, 5-7 регіонів, білі та червоні, класичні та рустичні, технологічні та з мінімальним втручанням. Кворум – 5 учасників = 5 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1800 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Частину заробітку тут традиційно перерахують на нашу спільну перемогу.

Субота, 3 вересня

У суботу о 17:00 Osocor Residence влаштовує TECH і Я – Music Talks Charity. Це об’єднання поціновувачів клубної музики та культури. Збираємось, щоб почути спеціальні сети від вже відомих українських діджеїв та представників київських клубів. Основна мета – зібрати гроші на допомогу тим, хто цього потребує в ці нелегкі часи. Вартість квитків: 500 грн.

О 19:00 Alchemist Bar влаштовує благодійний концерт. Цього разу на сцені виступить ЮЮ ( Юлія Юріна) — артистка музичного видавництва «Masterskaya», волонтерка, фольклористка та екс-учасниця гурту YUKO. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну разом з командою «Masterskaya» організували волонтерський рух для допомоги українцям. Співачка поєднала в своїй творчості поп-музику, хіп-хоп та хардбас. Вартість квитків: 400 – 500 грн.

Неділя, 4 вересня

У неділю об 11:30 Tres Francais влаштовує заняття в кулінарній школі. Незмінний ведучий Матьє Арден навчить готувати страви своєї батьківщини – Країни Басків.

Гості поринуть в історію та традиції кухні південно-західного регіону Франції та приготують 2 страви:

  • Піперад (рагу з солодких перців із перцем Еспелет)
  • Баскійський пиріг Амачі (ніжний пиріг з начинкою)

Наприкінці всі учасники отримають сертифікат про проходження уроку кулінарної школи. Вартість участі: 775 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все