Переглядів: 891 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, як провести теплі та сонячні березневі вихідні? Tomato.ua підібрав для вас цікаві та смачні пропозиції від ресторанів і кафе столиці. Куди піти у Києві 23 – 26 березня? Розповідаємо про 32JazzClub, Alchemist Bar, Прага, China TownVagabond, Pesto Cafe, Genatsvale&Hinkali.      

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 23 – 26 березня

Четвер, 23 березня

У четвер 32JazzClub разом з концертним агентством NI:KA CONCERT продовжують підтримувати моральний дух українців та влаштовують Стендап та вино. Для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський – перший український стендап-комік, неодноразовий переможець шоу Розсміши коміка та участник інших гумористичних телепроектів, непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям; 
  • Андрій Бережко – переможець Розсміши коміка, учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб на телеканалі 1 плюс 1; 
  • Артур Петров — один із найдосвідченіших коміків України, участник телешоу Комік на мільйон на телеканалі ICTV, виховує двох дітей, мопса та шиншилу, тому теми для жартів народжуються щодня.

Концерт рекомендовано для глядачів старше 18 років. Початок о 18:00. Вартість квитків: від 390 грн. 25% від продажу квітів перерахують на потреби ЗСУ.

Увечері завітайте до Alchemist Bar. Тут о 18:30 виступить CARTOON JAZZ BAND з програмою пісень Disney. Для гостей прозвучать улюблені треки з мультфільмів Дісней. Відомо, що багато дісней саундтреків пронизані джазом, та є чудовим прикладом гарного музичного смаку не тільки для дітей, а й для дорослих. Вартість квитків: 290 – 390 грн.

П’ятниця, 24 березня

У п’ятницю о 18:00 ресторан Прага влаштовує дегустацію українських вин із виноробні Beykush Winery. Гості скуштують вина останнього врожаю, що зійшов на мисі Бейкуш Миколаївської області — серед 11 гектарів виноградників, які незважаючи на війну, зростили власні плоди. Лайнап дегустації:

  • Артанія Пет Нат ігристе 2021;
  • Альбаріньо біле сухе 2022;
  • Артанія Розе рожеве сухе 2022;
  • Тельті Курук біле сухе 2022;
  • Лока Дезерта червоне сухе 2019.
  • антипасті.

Вартість участі: 900 грн.

Субота, 25 березня

У суботу China Town о 12:00 влаштовує чайну церемонію та майстер-клас з ліплення дімсамів. Дімсами — це такі собі китайські вареники або хінкалі, які готуються у тонкому прозорому тісті. Вважаються легкою закускою до чаю. Вартість участі: 400 грн.

Vagabond о 17:00 влаштовує вечір кобзарської традиційної музики. Гості зможуть почути кобзу, автентичні думи козацьких часів та історичні пісні в рамках туру Віталія Кобзаря. Віталій Кобзар родом із козацького краю – міста Запоріжжя, сьогодні активно займається реконструкцією кобзарства – традиційній співогрі на народній кобзі. Життєдайна українська пісня на кобзу, гітару і ударні саме те, що треба у такі непрості часи. Вартість входу: «донат» для Збройних Сил України.

Неділя, 26 березня

Якщо бажаєте провести останній вихідний у сімейному колі, завітайте у ресторан Pesto Cafe. Тут об 11:00 влаштовують сімейний бранч. На гостей чекають велкам дрінк, дитяча анімація для наймолодших, розважальна програма для підлітків та улюблені страви страви та напої. Вартість участі: 799 грн/ дорослі, 399 грн/ діти з 4 до 14 років. 

Genatsvale&Hinkali о 13:00 влаштовують дитячий майстер-клас. Цього разу малеча буде готувати та насолоджуватися мегрельським хачапурі. Вартість участі: 100 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все