Кафе «Генацвале і Хінкалі» зустрічає гостей на вулиці Драгоманова, недалеко від станції метро «Позняки».
Заклад займає два рівні та складається з двох залів, а також літньої тераси. Оригінальний інтер'єр кафе поєднує в собі стилістику грузинського села й елементи лофт стилю.
Головною особливістю закладу вважається відкрита кухня-акваріум. Відвідувачі можуть спостерігати процес приготування страв кухарями, зона роботи яких відокремлена від основного залу скляною перегорожею.
Лаконічне меню «Генацвале і Хінкалі» представляє асортимент традиційних страв грузинської кухні. Варто відзначити, що гості можуть покуштувати тісто й м'ясо власного приготування.
У меню є свіжоспечені хачапурі по-аджарськи, по-мегрельськи, фірмовий «Генацвале ковчег» з м'ясом і сиром, а також кубдарі й шоті.
Щоранку відвідувачі можуть замовити сніданки, серед яких є фірмові сирники.
З-поміж фірмових страв меню відзначають:
- катміс з домашньою куркою,
- салат «Грузинський»,
- пхалі мікс,
- баклажанові рулети,
- шашлик зі свинини,
- каре телятини,
- картопля по-кахетинськи,
- лобіо,
- долму,
- оджахурі,
- мариновану курку в вершковому соусі зі спеціями «Чкмерулі».
З десертів є фірмовий горіховий торт і надугі кейк.
Карту напоїв складають традиційні грузинські напої: морси, тархун, барбарисовий напій, домашній лимонад, айран і мацоні, а також варять каву по-батумськи.
В алкогольній карті кафе представлені фірмова чача, домашні білі й червоні вина, українські та грузинські наливки, а також крафтове пиво українських броварень: «Правда», «Курча», «Варвар», «Makbeer».