Переглядів: 711 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Що цікавого планують заклади столиці цього тижня? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 18 – 21 травня. У цій добірці розповідаємо про дегустації, благодійний концерт, кулінарний майстер-клас. Детальніше про Whisky Corner, Fenix Italia, Osocor Residence, Курені, Barbeer, Genatsvale & Hinkali, Barvy.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 18 – 21 травня

Четвер, 18 травня

У четвер о 18:00 Whisky Corner влаштовує дегустацію віскі Bruichladdich. Для гостей зібрали як нові релізи дистилерії, так і дуже старі зразки віскі.

Будемо куштувати:

  • Bruichladdich Classic Laddie Scottish Barley, 50%
  • Bruichladdich 2010 Islay Barley, 50%
  • Bruichladdich 2013 Islay Barley, 50%
  • Port Charlotte 10 years Old, 50%
  • Bruichladdich Super Heavily Peated, 46%
  • Bruichladdich 21 Years Old Cuvee 382 La Berenice, 46%
  • Bruichladdich 18 Years Old Second Edition, 46%
  • Octomore 13.1, 59,2%

Провідником у світі віскі буде шеф-сомельє закладу Олег Козловський. Вартість участі: 2100 грн.

Fenix Italia о 19:00 влаштовує винну дегустацію. На авторському вечорі від шеф-сомельє на гостей чекає дегустація вин Тоскани. Добірка найцікавіших екземплярів поєднається із перлинами типової тосканської кухні: брускетами, флорентійським стейком та закусками з дикого кабана. ⠀

В програмі вечора:

  • White: Vermentino, Bianco di Orma (Tenuta Sette Ponti);
  • Rose: Alie Frescobaldi;
  • Red: Chianti Classico (Le Boce); Brunello di Montalcino (Mastrojani); Sondraia (Poggio Al Tesoro, Bolgheri); Crognolo (Tenuta Sette Ponti).

Вартість участі: 2200 грн. 

П’ятниця, 19 травня

У п’ятницю о 19:00 в Osocor Residence відбудеться великий сольний благодійний концерт «ART Оборона» на чолі з його ідейним креатором MONATIK. Відомий артист та меценат MONATIK з перших днів війни займається активною просвітницькою та волонтерською діяльністю, збором гуманітарної допомоги для української армії, тероборони та волонтерів. Під час проведення даного благодійного заходу також буде здійснено благодійний аукціон. Усі виручені кошти з аукціону будуть передані керівництву Бориспільскої районної військової адміністрації на потреби України. Вартість квитків: 1600 грн.

Субота, 20 травня

У суботу Курені запрошують на відкриття літньої тераси. Спеціальний гість – литовський проєкт GARDENS of GOD. Після десяти років творчості, купи класних релізів на світових лейблах і випуску першого студійного альбому «Soutrack For The End», GARDENS of GOD з Вільнюсу зарекомендував себе вагомим гравцем у світі електронної музики, а за людські якості говорить те, що він їде підтримати нас в скрутні часи незважаючи на складнощі логістики. Компанію іноземному гостю складуть помітні українські проекти нової хвилі – MONASTETIQ та ONEN. Вартість квитків: від 300 грн.

Паб Barbeer о 18:00 влаштовує триб’ют одного із самих популярних електронних поп-рок гуртів світу – Depeche Mode. Улюблені хіти «Enjoy The Silence», «Personal Jesus», «Precious», «FreeLove», «Walking In MyShoes» и багато інших в живому виконанні відомого столичного бенду New Deli та вокаліста Ігоря Петрова, змусять танцювати і підспівувати навіть самих сором’язливих гостей. Вартість квитків: 200-–300 грн.

Неділя, 7 травня

У неділю Genatsvale & Hinkali о 13:00 влаштовують дитячий майстер-клас. Цього разу малеча буде готувати традиційний мегрельський xачапурі. Вартість участі: 100 грн. 

Ресторан Barvy о 13:00 влаштовує арт-бранч «Художник про мистецтво». Цього разу на лекції відомого українського митця Антона Логова «Абстрактне мистецтво» гості дізнаються:

  • Історію виникнення направлення абстрактного мистецтва; 
  • Чому це вважається високим мистецтвом, 
  • Найвідоміші представники цього напрямку,
  • Українська абстракція. Чи була?

Вартість участі: 800 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все