Переглядів: 39 Час на прочитання: < 1

Бренд-шеф ресторану «Глек» Андрій Северенчук та професійний фотограф Роман Єременко збирають 300 000 грн на потреби Третього армійського корпусу.. Збір проводиться у межах всеукраїнської ресторанної кампанії «За маму. За тата. За Третю штурмову!», яка вже об’єднала понад 460 закладів по всій Україні та зібрала більш ніж 6,5 млн грн на дрони.

За донат від 100 гривень можна виграти участь у благодійному кулінарному майстер-класі.

Андрій навчить учасників готувати традиційні українські вареники, а Роман зробить атмосферні фото, щоб цей вечір лишився у пам’яті назавжди.

Загалом розігрують 25 місць. 15 можна виграти за донат від 100 грн, а ще 10 гарантовано придбати за донат 3 500 грн.

Готувати переможці будуть у кулінарній студії GastroLOFT.
Дату та час їм повідомлять після закінчення збору.

Долучитися до збору можна посиланням.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.