Переглядів: 13258 Час на прочитання: 9 хв
Куди піти у Києві

Ніжна хрумка булочка, соковите м’ясо (або не м’ясо), приголомшливий сир, свіжі овочі, маринований огірочок, соус – у бургерах ідеально все. Tomato.ua розповість, де можна з’їсти бургер у Києві. У добірці – бургери за класичними й авторськими рецептами від Pink Rabbit, Зустріч, Fat Daddy Burgers, P2B BAR, Mimosa Burger, Alexgut Grill, Бургерна Ніша, True Burger Bar, Burger Farm.

Заклади продовжують працювати, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Де поїсти бургери Київ

Pink Rabbit

Pink Rabbit – сучасна піцерія з універсальним меню, комфортним для дітей і дорослих. Тут готують бургери, піцу та багато інших смаколиків.

Команда молодих ентузіастів поставила собі за мету закохувати гостей у їжу:

Працюючи над апгрейдом нашого меню ми спиралися на три складові: якість, потужний смак і любов до того, щоб замовивши вперше не було можливості відмовити собі в замовленні вдруге!

Кожну страву в меню можна назвати особливою. Бургери Київ вирізняються своєю соковитістю. А снеки круті тим, що підходять під різні вподобання людей. Їх смак ідеально підкреслить домашній сирний соус або тар-тар.

Найкращі бургери Києва вражають і дивують. У меню Pink Rbbt – 3 цікаві позиції. Ідеально для ранку, щоб збудити смакові рецептори – Брекфест котто бургер (175 грн) з прошутто котто, скремблом, майонезом і песто. Любителям курочки варто скуштувати Чікен бургер (165 грн) з куркою, майонезом і маринованим огірком. Якщо ви не їсте м’яса, замовте Фіш бургер (155 грн) із багатим внутрішнім світом: рибою, айсбергом, майонезом і соусом тар-тар.

Fat Daddy Burgers

Fat Daddy Burgers – ресторан сучасної  американської кухні на Княжому Затоні.

У Fat Daddy Burgers готують справжні американські бургери в Києві за авторськими рецептами. Рекомендуємо скуштувати фірмовий бургер Fat Daddy (250 грн) з котлетою з яловичини, руколою, персиком, беконом і гранатовим соусом. Це яскравий представник меню та показник того, що ресторани бургерів Київ вражають оригінальним симбіозом на перший погляд непоєднуваних інгредієнтів.

Caribbean (238 грн) — бургер зі справжнім тропічним смаком. Тут соковита котлетка,  бекон сир, кукурудза, хрусткі насос, пікантний часниковий соус.

Секретний інгредієнт Chicken Washington DC (177 грн) — соус Smoky Apple.

Рекомендуємо також звернути увагу на літні новинки. Легкий і освіжаючий бургер Jamaica (258 грн) з ананасом і бананом подають з курячим філе або яловичою котлетою на вибір.

Ви можете замовити бургер Київ з доставкою в будь-який куточок міста.

Зустріч

Зустріч – новий заклад на Бессарабці від Mimosa Family, де на вас чекають сніданки, обійди та вечірки. Команда відкрила Зустріч кафе Київ з бургерами, варениками та негроні, щоб вам було з чого обрати. Але обирати не доведеться – замовляйте все одразу. Стандартне замовлення на двох: два негроні, дві порції вареників (солоні й солодкі), два бургери кафе Київ.

Нові заклади бургерів Київ пропонують варіації на будь-який смак. У меню – Фішбургер, Гамбургер, бургери з фалафелем, з куркою, зі спаржею та багато інших. Яскраві позиції – Джусі бургер (155 грн) зі смеш котлетою з яловичини, фірмовим соусом, смаженою цибулею, яєшнею, Трюфельний бургер (195 грн) з котлетою з яловичини, смаженою цибулею, гливами, сирним і трюфельним соусом. Одна з особливостей – у тому, що в Зустріч Burgers Київ готують з булочкою з маком.

Гостям пропонують 35 видів негроні від 100 гривень: червоний, брунатний, жовтий, багряний, білий, цинамоновий, бурштиновий. На кожен день місяця – новий смак.

P2B BAR

P2B BAR – сучасний стильний коктейль-бар. Територія дрінк і фуд насолоди. У меню – вишукана та проста кухня: бургери, закуски, салати, кесаділья, брускети, сніданки.

У P2B готують бургери з куркою та телятиною.

Бургер із куркою (250 грн) – ніжна булочка бріош, куряча котлета (куряче філе, сир моцарела, паніровка) солоний огірок, маринована солодка цибуля марс пікулі, салат айсберг, сирний і томатний соуси, гірчиця.

Бургер із телятиною (250 грн) – яловича котлета, булочка бріош, солоний огірок, цибуля марс пікулі, помідор, солоний огірок, сир чедер, карамелізована цибуля, гірчиця, гострий соус sriracha та соус sweet chili.

Бургери подають з картоплею фрі/діпами та томатним соусом. Вартість кожного з них – 250 грн.

Ідеальне доповнення до бургерів – яскравий коктейль і димний кальян. Це чудова пропозиція для посиденьок із друзями.

Скуштувати Бургер можна всередині закладу або в купольній альтанці площею 50 кв. метрів. Це ідеальна пропозиція для тих, хто обожнює літні тераси. Тут тепло, затишно й комфортно у будь-яку погоду – у куполі встановлено обігрівач.

Mimosa Burger

Mimosa Burger – заклад, який спеціалізується на бургерах, хот-догах і коктейлях. Тут можна замовити бургери з креветками, з яловичими або веганськими котлетами, курячим стегном, свининою.

Рекомендуємо спробувати Фірмовий бургер Mimosa’s Double Cheeseburger (285 грн) – ніжна вершкова булочка, дві яловичі котлети, фірмовий сирний і бургерний соуси, мариновані огірочки і слайси цибулі.

Любителям свинини варто скуштувати Pulled Pork Sandwich (265 грн) з пряною рваною свининою, слайсами цибулі, соусом барбекю та домашнім айолі.

Corned Beef Sandwich (325 грн) – оригінальний бургер в Києві. Його родзинка – в тому, що його готують з пряною яловичиною Corned beef, а також з ніжною вершковою булочкою, гірчицею, фірмовим сирним соусом і маринованими огірочками.

Для тих, хто любить дійсно поживні бургери – Sally’s Truffle Burger – з дуже великою яловичою котлетою, карамелізованою цибулькою, сиром Емменталь, трюфельним айолі та бургерним соусами.

Бургери подають із з картоплею фрі та маринованими огірками.

Alexgut Grill

Alexgut Grill – місце смачних вражень. Тут на вас чекає приємна та затишна атмосфера. Візитівка закладу – м’ясо та інші страви на вогні.

У меню представлено три види бургерів. Особливість бургерів Alexgut Grill – у тому, що все м’ясо готується на грилі. Це надає страві особливого аромату та присмаку. Бургери дійсно відрізняються один від одного, тому варто скуштувати кожен.

Бургер з куркою, сиром Камамбер і ягідним соусом (285 грн) – куряча котлета, пшенична булочка з кунжутом, сир «Камамбер», мікс салату, червона цибуля, томати, ягідний соус.

Бургер з яловичою котлетою та «Гавайським соусом» (295 грн) – пшенична булочка з кунжутом, котлета з яловичини, печериці, корнішони, сир «Камамбер», карамелізована цибуля, соус «Гавайський».

Бургер з яловичою щокою (265 грн) – булочка з кунжутом, яловичі щоки, цибулеві кільця фрі, сир «Чедер», листя салату, «Гавайський соус».

Улюблені бургери подають з картоплею фрі та кетчупом.

У закладі також є доставка бургерів по Києву.

Бургерна Ніша

Бургерна Ніша – атмосферний заклад, де на вас чекають оригінальні бургери Київ та інші гастро-бешкетства.

У меню – авторські, класичні бургери та бургери з беконом і чедером. Чізбургер (189 грн) – той, що в маку, тільки краще. Котлета з яловичини, сир чедер, кетчуп, гірчиця, солоні огірочки.

Якщо ви шукаєте веганські бургери, вам у Ніша. Вегетаріанський бургер (199 грн) готують з веганською рослинною котлетою (котлета з ізоляту соєво-пшеничного та горохового протеїну), томатами, листям салату, сиром чеддером і соусом.

Найцікавіші бургери – ідеальний варіант для тих, хто любить незвичайні поєднання. Алоха бургер (239 грн) – котлета з яловичини, ананаси, шинка, сир ементаль, капуста, соус спайсі. А також – Бургер делюкс з трюфелем (249 грн) – котлета з яловичини, сир ементаль, цибуля конфі реліш, трюфельний соус і, неочікувано, — родзинки.

Не шукайте приводів, щоб не їсти бургери з самого ранку – у Ніша вигадали Сніданковий бургер (229 грн) з котлетою з яловичини, яйцем, соусом шакшука, кінзою і картоплею пай.

До бургерів – Картопля фрі (79 грн) з пекоріно та соусом кетчуп і Батат фрі (99 грн).

True Burger Bar

True Burger Bar – ресторан американської кухні. Тут ви можете замовити бургери у Києві з доставкою на таксі. У меню – трубургери на будь-який смак, з м’ясом, рибою та вегетаріанські.

Бургер  BBQ з яловичиною (278 грн) – з яловичою котлетою, чеддером, копченим беконом, маринованою солодкою цибулею, хрусткою цибулею-фрі та соусом BBQ. Бургер з індичкою та смаженим сиром камамбер (338 грн) – філе індички обсмажене на грилі,

Біг Діабло (368 грн) – ідеально для тих, хто любить більше і гостріше. З двома котлетами, беконом, двома видами сиру та пекучими соусами.

Бургери подають на вибір з картоплею фрі або свіжим салатом.

Рибний бургер (258 грн) – комбо для тих, хто обожнює рибку та надає перевагу бургерам без булочки. Це бургер з двома рибними котлетами замість булки, листям салату і соусом тартар. Подають з міксом салату та томатами чері.

Швидка та зручна доставка бургерів Київ можлива у будь-який район міста.

Burger Farm

Burger Farm – невеличка мережа бургерних із власною коптильнею, заснована в 2013 році. Тут щодня готують бфарш з локальної яловичини, фірмові соуси, фалафелі, салати та інші закуски.

Смеш бургер (215 грн) – потрійна котлета з яловичини зі смаженою цибулею, сиром, солоним огірком і соусом 1000 островів. Ситий Фермер (185 грн) – старий добрий класичний бургер з яйцем, беконом, чедером, солодкою цибулею, томатом, соусом ренч і барбекю.

Прихильникам американської класики рекомендуємо Мак&Чіз бургер (135 грн) з макаронами у сирному соусі, котлетою з яловичини, беконом, шпинатом, сирним соусом.

Блю чіз (165 грн) готують уже кілька років і не збираються зупинятися. Котлета з яловичини, дор блю, соус з журавлини, скибочки свіжого яблука, соус з французької гірчиці.

Найменшим гостям пропонують дитячий бургер Джуніор за демократичною ціною 80 грн.

Ще один бестселер (110 грн) – Курячі крильця унагі.

Вам не доведеться шукати бургерні на Солом’янці чи бургерні на Осокорках. Burger Farm – це доставка бургерів у будь-який куточок міста.

Столичні заклади тішать класичними рецептами та дивують майстерним авторським підходом. Обирайте бургер до смаку та відкривайтесь для нового!

Насолоджуйтесь бургерами та не забувайте донатити на ЗСУ!??

FAQ

У столиці є багато ресторанів і кафе, які славляться своїми смачними бургерами. Ресторанний гід Tomato.ua склав свій Рейтинг бургерів Київ, у який потрапили заклади  Pink Rabbit, Зустріч, Fat Daddy Burgers, P2B BAR, Mimosa Burger, Alexgut Grill, Бургерна Ніша, True Burger Bar, Burger Farm. Ці заклади пропонують широкий вибір бургерів з різними начинками та смаками.

На Tomato.ua ми зібрали найкращі заклади столиці, де можна скуштувати смачні бургери Київ. Це:

  • Pink Rabbit з унікальними бургерами
  • Зустріч з улюбленими бургерами гостей.
  • Fat Daddy Burgers із авторськими бургерами.

У Києві ви знайдете великий вибір бургерів із найрізноманітнішими смаками. Найпопулярніші з них – класичний бургер з яловичиною або куркою, гамбургер і чізбургер, сирний бургер, бургер з беконом та гострими соусами, вегетаріанські бургери з рибою, грибами або соєвими котлетами, а також авторські бургери з нестандартними поєднаннями начинок та соусів.

У Burger Farm готують Ситий Фермер – старий добрий класичний бургер з яйцем, беконом, чедером, солодкою цибулею, томатом, соусом ренч і барбекю.

Чізбургер у Ніша – той, що в маку, тільки краще. Котлета з яловичини, сир чедер, кетчуп, гірчиця, солоні огірочки.

Гамбургер у Зустріч – це вершкова булочка з маком, смеш котлета з яловичини, смажена цибуля та бочковий огірок.

Топ бургерних Київ пропонують соковиті й поживні страви для тих, хто не їсть м’яса. Це веганські та вегетаріанські бургери з рибою, з соєвим м’ясом, рослинними котлетами, з грибами, спаржею, овочами та іншими альтернативними інгредієнтами. Деякі з них також можуть мати веганські соуси та замінники сиру.

Досвідчені й талановиті шеф-кухарі столиці постійно експериментують і створюють нові яскраві рецепти. Готують цікаві фірмові соуси, використовують незвичайні інгредієнти, творять магію із м’ясом, сиром і булочками. Якщо ви шукаєте Київ бургери за авторськими рецептами, рекомендуємо відвідати заклади Pink Rabbit, Ніша, Fat Daddy Burgers, P2B BAR, Mimosa Burger, Alexgut Grill.

Популярні заклади пропонують послуги доставки. Кращі бургери в Києві можна замовити зручним для вас способом. Наприклад, на сайті, за телефоном, у соціальних мережах або за допомогою різних сервісів доставки їжі, таких як Glovo, Bolt та інші. Деякі кафе та ресторани мають власну службу доставки. Ви також можете здійснити самовивіз. На веб-сайтах закладів можна знайти інформацію про можливості доставки та робочий графік.

Візитівка ресторану Alexgut Grill – м’ясо на грилі, яке і додають у бургери. У True Burger Bar можна скуштувати бургер з індичною, обсмаженою на грилі. А у Burger Farm готують яловичу грудинку брискет у власній коптильні.

Ціни на бургери можуть варіюватись залежно від закладу та виду бургера. У цій статті ми наводимо інформацію про ціни в кожному закладі. Ви знайдете розширений перелік бургерів із описом, переліком інгредієнтів і вартістю.

Головна фотографія: Зустріч.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 4

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все