Переглядів: 2857 Час на прочитання: 6 хв
Черкассы

Доставка піци та суші – це дуже зручно. У цьому впевнилися майже всі жителі міста. Замовлення суші та піци допоможе зекономити час і сили. Вам не доведеться готувати щось на вечерю чи обід або стояти кілька годин біля плити, якщо до вас мають прийти гості. Tomato.ua розповість, де замовити піцу та суші у Черкасах. У підбірці Браво Піца, Zhareat, Zaza Pizza, SUSHI.CK.UA, Хочу суші, La Mia Pizza, Pizza to Go, Sushi Box, Street Pizza, InariSushiFox.

Браво Піца

Браво Піца – затишний заклад для атмосферних зустрічей із друзями, родичами та коханими. У меню – великий вибір піц з дров’яної печі, гарячі закуски, перші та другі страви, салати, кондитерські вироби та авторське морозиво. Візитна картка закладу – піца. ЇЇ готують у двох розмірах: solo (25 см) – оптимальний варіант для одного, classic (30 см) –чудовий вибір для двох та maxi (40 см) – сімейний розмір для родини чи компанії друзів.

Рекомендуємо спробувати Фірмову Піцу Браво (135 грн) з копченою куркою, ковбасками, грибами, кукурудзою, маслинами та маринованим огірками. А також піци Каталонська (180 грн) з хамоном, в’яленими томатами, чедером, пармезаном і Прімавера (140 грн) з беконом, пармезаном, чедером, чилі, маслинами, руколою.

Zhareat

Zhareat – служба доставки їжі на різні смаки: піца, суші, локшина, салати. Страви готують з-під ножа виключно зі свіжих інгредієнтів. Найбільша піца у меню – Салмон з лососем та сиром філадельфія коштує 199 грн. Рекомендуємо спробувати фірмову піцу Zhareeat (130 грн) з мисливськими ковбасками, беконом, шинкою, салямі, копченою куркою. Це велика кількість начинки, соковиті поєднання смаків, багато ароматного сиру пармезан, який тане у роті. Всі піци з сирними бортиками.

У меню Zhareat ви знайдете класичні варіанти Філадельфії та Каліфорнії, незвичайниі роли, наприклад Каліфорнія Сурімі з м’ясом краба та ніжним вершковим кремом, різноманітні сети. На компанію рекомендуємо замовити сет Тобіко (659 грн/960 г) з 4 ролів з різними начинками. Також можна обрати WOK меню (від 67 грн). Всі страви доставляються гарячими та протягом години. Є можливість оформити замовлення на певний час.

Zaza Pizza

Zaza Pizza – швидка піца на виніс у Черкасах. Компанія створена засновниками VANO «Смак Грузії» і Caffeine. У меню представлені піци 30 см з різноманітними начинками. Рекомендуємо спробувати піци Гавайська (87 грн) з шинкою, курячим філе та ананасами, Баварську (87 грн) з салямі, копченими та мисливськими ковбасками, грибами та 4 сира (97 грн) з моцарелою, чедером, пармезаном, дорблю. До піци можна замовити напої (кола, фанта і т.д.).

Також у Zaza Pizza є опція Зроби сам. Ви можете самостійно обрати всі інгредієнти до основи піци діаметром 30 см. В асортименті – м’ясні начинки, сири, ананас, кукурудза, різноманітні овочі та соуси. Будь-яку піцу можна замовити з доставкою.

SUSHI.CK.UA

SUSHI.CK.UA – доставка суші в Черкасах. У меню представлені роли, сети, супи, рис Хібачі, поке, гарячі страви, напої. SUSHI.CK.UAдотримуються японської філософії: на столі гідні честі опинитися кращі відбірні дари води та землі. Тому роли готують виключно зі свіжих норвезьких морепродуктів, кращого сорту рису Nishiki та соєвого соусу Kikkoman.

Рекомендуємо спробувати роли Фелікс з тунцем 4 шт (85 грн) та Королівський дракон (169 грн) з вугрем, тигровою креветкою і сиром Філадельфія. Чудовим варіантом для вечері з коханою людиною чи другом стане Сет Філадельфія XXL (645 грн/1130 г). Замовлення від 300 грн доставляють безкоштовно.

Хочу суші

Хочу суші – доставка суші від компанії Хочу в Черкасах. У меню представлені популярні класичні позиції за демократичними цінами. Готують з якісних свіжих продуктів. Страви доставляють у межах Черкас. Також є самовивіз.

Рекомендуємо замовити Рол Філадельфія в кунжуті з окунем Ізумідай і соусом унагі (109 грн) та Спайсі-рол з тигровою креветкою з чорною ікрою тобіко (155 грн). До 8 березня в Хочу суші можна замовити сети за спеціальною ціною. Чудовий варіант для компанії – Сет Прімавера максі (1200 г) за 524.8 грн зі знижкою.

La Mia Pizza

La Mia Pizza – новий онлайн-ресторан у Черкасах. Тут можна спробувати італійську піцу. Заклад доставляє страви по місту. У меню представлені піци з різноманітними начинками. Must have від La Mia Pizza – М’ясна (95 грн) піца з трьом видами м’яса: курячим філе, шинкою, мисливськими ковбасками.

Також рекомендуємо спробувати піци Часникова (98 грн) з шинкою, пепероні, часником і солодким перцем і Італійська (95 грн) з курячим філе, маслинами, салямі. Ви можете самостійно обрати інгредієнти та створити свою піцу. Крім того, є опція заміни соусу на білий у піцах з меню.

Pizza to Go

Pizza to Go – новий формат закладу в Черкасах. Особливості онлайн-ресторану – якісні, свіжі та сертифіковані продукти, кухарі з багаторічним досвідом і швидкість приготування страв. У меню Pizza to Go представлені піци з різними начинками. Можна окремо обрати додатки.

Рекомендуємо спробувати піци Домашня (95 грн) з баликом, беконом, маринованим огірками, цибулею та Сицилійська (97 грн) – баликом, салямі, грибами, солодким перцем. Любителям гостренького варто спробувати піцу Мексиканська гостра (99 грн) з пепероні, куркою, томатами, халапеньо. Вартість доставки у межах міста – від 50 грн.

Sushi Box

Sushi Box – сучасний заклад, команда якого знає технологію приготування справжніх суші. Для зручності пропонують доставку. З понеділка по п’ятницю у проміжку між 14:00 та 18:00 в Sushi Box діють щасливі години – ви можете отримати знижку 10% на будь-які страви.

У меню представлені роли, суші, локшина, салати, суші-сети та багато інших страв. Рекомендуємо спробувати роли Канада (150 грн) з вугрем і лососем та Імператор (130 грн) з лососем і тунцем. Чудовим варіантом для обіду з другом чи колегою стане Суші-сет Філадельфія (440 грн/970 г) з 4 ролів. Замовлення доставляють безкоштовно від 500 грн.

Street Pizza

Street Pizza – мережа закладів у Черкасах. Тут можна спробувати піцу та інші страви, а також замовити доставку. Меню складається з піци 32 см, холодних і гарячих напоїв, хот-догів, вафель. Також є комбо-меню. Основа піци може бути білою або червоною.

Рекомендуємо замовити піцу Селянська (105 грн) з беконом, домашніми ковбасками, запеченим м’ясом свинини та піцу Чізбургер з фаршем яловичина-свинина, айсбергом, маринованим огірком. Пропозиція від Street Pizza для вечірки з друзями – Комбо Friends (489 грн) – 4 піци, соуси до бортиків, 1л CocaCola та 1л Sprite.

InariSushiFox

InariSushiFox – суші-магазин у Черкасах, який працює з початку 2018 року. Компанія працює з перевіреними постачальниками, завдяки чому клієнти можуть бути впевненими у свіжості поставок продукції.

Суші-меню містить такі позиції: макі, нігірі/гункани, сети/набори, роли, теплі/запечені роли, рис/лапша, суші-нагетси, ексклюзив. Також в InariSushiFox можна замовити піцу. Рекомендуємо спробувати сети Фірмовий (459.99 грн/1200 г) з 5 ролів і Sake Deluxe (499.99 грнЇ700 г) з 3 ролів, а також піцу 4 сезони (170 грн), яка складається з 8 шматочків 4 різних піц. Доставка здійснюється у будь-який район міста. Кур’єр підвозить замовлення до під’їзду. Вартість доставки – від 40 грн по місту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Виски-вечеринка: интересные рецепты коктейлей

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Черкассах

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Черкассы

Показати все Показати все

Читати статті про Черкассы

Показати все