Переглядів: 5883 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Хочеться ситної, яскравої, з соковитими начинками піци? Карантин не завадить поласувати улюбленою страваю вдома, не наражаючись на небезпеку. Для цього у Львові працюють різні служби з доставки їжі. Tomato.ua відібрав сервіси, які найбільш варті уваги. У цій підбірці: La П’єц, Орігамі, Mama Italiano, Смакі Макі, Панда піца.

Доставка піци у Львові

La П’єц

Бажаєте посмакувати смачною піцою на дровах? Тоді замовляйте доставку в La П’єц. Тут обіцяють безкоштовно привезти страву за 29 хвилин, при замовленні від 150 гривень. Якщо кур’єр спізнюється, ви отримуєте промокод на безкоштовну піцу при наступному замовленні.

Де замовити піцу у Львові

Спробуйте тут фірмову піцу La П’єц з шинкою, баварськими ковбасками, прошуто й салямі (157 грн), Вітелло з телятиною й соусом барбекю (199 грн). Ще рекомендуємо замовити Кватро формаджі з вершковим соусом та сирами пармезан, моцарела, рікотта і дор блю (172 грн).

Де замовити піцу у Львові

Орігамі

Доставка Орігамі працює у Львові вже понад 5 років і за цей час зарекомендувала себе як надійний сервіс. Замовити улюблену страву тут можна з 10:00 до 02:00. Піцу привезуть безкоштовно при замовленні від 150 грн. А за місто – від 300 грн.

Де замовити піцу у Львові

В Орігамі пропонують піцу діаметром 30 см і 40 см. Також є можливість додати інгредієнти за власним смаком та навіть змінити рецепт. У меню обирайте піцу Болоньєзе з соусом Болоньєзе та сирами пармезан і моцарела (від 169 грн), Сицилійську з курячим філе, ананасом і кисло-солодким соусом (від 163 грн). Для малюків замовляйте Дитячу піцу з курячим філе, помідором, кукурудзою, сирами моцарела та пармезан (від 142 грн).

Де замовити піцу у Львові

Mama Italiano

Навіть на карантині можна поласувати справжньою італійською піцою. Та замовити доставку з піцерії Mama Italiano з 10:00 до 23:00. Тут готують італійську страву справжні піцайоло, які навчалися та проходили стажування у Неаполі. Мінімальна сума замовлення та час доставки залежить від зони міста. Мапа зонування вказана на сайті Mama Italiano.

Де замовити піцу у Львові

У меню представлені піци діаметром 30 см та 50 см. Рекомендуємо замовити класичну піцу Маргарита з сиром моцарела та неаполітанським соусом (від 99 грн) та м’ясну Прошуто Крудо з неаполітанським соусом, сирами моцарела та пармезан, прошуто крудо, помідорами чері (від 164 грн). Прихильники морських делікатесів оцінять піцу Фрутті ді маре з креветками, мідіями, анчоусами й сиром моцарела (від 183 грн).

Де замовити піцу у Львові

Смакі Макі

Замовити піцу в Смакі Макі можна цілодобово. Доставляють піцу безкоштовно за 29 хвилин, якщо сума вашого замовлення в межах міста складає 200 грн. За спізнення кур’єра дарують Pepper рол або піцу Студентська (22 см).

Де замовити піцу у Львові

У меню обирайте піцу Бургер з беконом, смаженою куркою, соусами Бургер і Неополітанський (від 125 грн) або піцу з тунцем та руколою (від 175 грн). Також тут можна замовити класичну Маргариту з моцарелою та неополітанським соусом (від 75 грн).

Де замовити піцу у Львові

Панда піца

Якщо бажаєте чогось незвичного, то замовляйте страви в Панда піца. Тут готують класичну піцу діаметром 30 см та 38 см, Delux з сирними бортиками та Black піцу з чорнилом каракатиці. Замовлення доставляють протягом 29 хвилин.

Де замовити піцу у Львові

Що обрати? Tomato.ua рекомендує спробувати піцу Пеперчі з пепероні, халапеньйо, моцарелою та соусом Барбекю (від 125 грн), Мікеланджело з шинкою, мисливськими й мюнхенськими ковбасками (від 157 грн). Та піцу на чорному тісті Лучіано з пепероні, руколою, сиром моцарела та соусом Альфредо (143 грн).

Де замовити піцу у Львові

А де замовляєте піцу ви?

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.