Переглядів: 4381 Час на прочитання: 4 хв
Новости

Dedikò – оновлений грузинський ресторан у Києві. Тут можна поживно поснідати, попрацювати в спокійній атмосфері, порелаксувати наодинці з собою за келихом вина, повечеряти з друзями та влаштувати бенкет і справжнє свято зі всією родиною. У закладі також можна покурити кальян, пограти в шахи/нарди/шашки та подивитися трансляцію спортивних подій. Tomato.ua розповість детальніше про ресторан Dedikò, його особливіості, інтер’єр, кухню та меню.

У перекладі з грузинської «dedikò» означає матуся. Засновники ресторану поставили собі за мету створити місце, де буде смачно, як у мами, та затишно, як удома. Місце, куди будуть повертатися не лише за їжею, а й за атмосферою. Тут упевнені: їжа повинна приносити насолоду смаком, ароматом і своїм виглядом. Найкраща похвала для працівників ресторану від гостя – Смачно, як у мами! А слоган закладу – «Твій грузинський дім».

Ідея та історія створення

У Dedikò є своя легенда. Грузинська мама… Це гостинність, щирість і смачна їжа в будь-який час. Навіть, якщо ви – випадковий перехожий, що зненацька з’явився у неї на порозі, справжня грузинська матуся рада вам, наче рідній дитині. Лалі, Суліко, Тако, Ніно або Нані – як би не звали грузинську маму, вона обов’язково зустріне вас із теплими обіймами та смачною їжею.

Локація та інтер’єр

Dedikò розташувався на проспекті Валерія Лобановського, 6А, неподалік від Севастопольської площі. Це двоповерховий просторий ресторан із 5 залами. Кожен із залів названий жіночим грузинським ім’ям: Лалі, Ніно, Тако, Суліко, Нані. В інтер’єрі присутні м’які меблі, підвісні кокони, декоративні кальяни, натуральне хутро та дерево, багато зелені, римські штори та плетені світильники, які створюють тепле розсіяне світло.

Найбільший зал розрахований на 60 осіб. У гостей є можливість влаштувати свято чи подію у віп-залі. Також у закладі є тераса, яка працює протягом усього року. На другому поверсі – кальянна зона.

Кухня та меню

У меню Dedikò представлена традиційна грузинська кухня, фірмові страви від шеф-кухаря з 5-річним досвідом і улюблені багатьма, традиційні страви української кухні. У приготуванні страв використовують локальні продукти. Спеції та напої (вино, чача) приїжджають у заклад прямо з Грузії. Одна з родзинок ресторану – хоспер, у якому шеф-кухар готує м’ясні страви (шашлики, люля-кебаб, каре з молодого ягняти й телятини та інші).

Ще одна особливість – широка винна карта. Тут представлені популярні грузинські вина та вина світу, а також ексклюзивні, унікальні вина. У меню ви знайдете 2 ціни – вартість вина у закладі та вартість пляшки, яку можна взяти з собою. З напоїв також представлені чача (класична та з різними смаками), популярні коктейлі, лимонади, домашні настоянки, інші безалкогольні та алкогольні напої.

Цікаві позиції меню – Салат з тигровими креветками (279 грн), Смажені хінкалі зі шпинатом та грибами в вершковому соусі (19 грн/1 шт), Мегрулі (115 грн), Шашлик з індички (219 грн), Курча Дедіко в вершковому соусі (355 грн), Овочі гриль (119 грн).

Чудова пропозиція для компанії – Супра Дедіко для 4-х персон (1950 грн/2800 г) та дегустаційний сет чачі (153 грн).

Спеціальні та сезонні пропозиції

У меню регулярно з’являються сезонні позиції: наприклад, полуничні хінкалі, грузинська окрошка, панакота з сезонними ягодами та фруктами.

У Dedikò на постійній основі проходять різноманітні акції: знижка 15% на самовивіз, п’ятий кальян у подарунок, для іменинників – знижка 15% на рахунок, яка діє протягом 7 днів з дня народження, фірмовий хачапурі та 0.5 л фірмової настоянки на вибір у подарунок для компанії від 5 гостей.

Одна із спеціальних пропозицій на постійній основі – Матусине застілля. Воно розраховане на 3 середні чеки: 900 грн, 1100 та 1300 грн на особу. Мінімальне замовлення – від 10 осіб. Це чудова пропозиція для великої компанії, яка полюбляє грузинські страви, або для тих, хто ласує ними вперше. Одна з головних особливостей – безлімітний алкоголь (домашнє червоне та біле вино, домашня чача та настоянки).

Спеціальна пропозиція червня – Дюжина хінкалі в подарунок. При замовленні пляшки вина ТМ Guramishvili’s Marani, Mimino або KTW Special Collection ви отримаєте 2 види хінкалі на вибір (12 штук). Акція діє з 01.06 до 30.06 2021 року.

Ресторан Dedikò має власну доставку. Ви можете замовити будь-які страви по місту (мінімальне замовлення – 350 грн). Доставка в радіусі 3 кілометрів від ресторану безкоштовна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Кращі місця для посиденьок з друзями у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все