Переглядів: 9751 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Доставка їжі на День народження в Києві допоможе влаштувати неймовірне свято вдома, в офісі чи на природі. Іменинник зможе пригостити гостей цікавими стравами, не відвідуючи ресторан або магазин. Це особливо актуально сьогоденних реаліях. Заклади столиці пропонують знижки, акції та вигідні умови для замовлення. Tomato.ua розповість, де замовити їжу на день народження в Києві. У добірці HayLoft 2.0, Барсук, Кулінарний дім «ІБІС», Prynada, Танукі, Євразія, Mamamia!

Заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та наших захисників.

Доставка їжі на день народження в Києві

HayLoft 2.0

HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці. Це місце, яке допоможе розслабитися та відволіктися від шаленого ритму великого міста.

HayLoft 2.0 – це свобода, стиль, інтелігентність і смак. Тут є все, що притаманне традиціям сучасних українців.

HayLoft 2.0 допоможе влаштувати незабутній День народження вдома, в офісі, на природі чи в будь-якому іншому куточку міста. Вам більше не потрібно морочитися над тим, що приготувати, й витрачати на це купу часу.

Ресторан має для вас особливе рішення. Професійна команда закладу розробила спеціальну пропозицію «Банкет у коробці». До вашої уваги – великий вибір готових святкових боксів на будь-який смак. Їх швидко доставлять у потрібну локацію.

На вас чекає риба, м’ясо, морепродукти, овочі, різноманітні закуски та багато іншого. Яскраві сети – Капрезе (730 грн/16 шт), Антипасті (850 грн/900 г), М’ясний (110 грн/1400 г), Круасани (899 грн/9 шт).

Ознайомитися з асортиментом і замовити святковий бокс можна за посиланням.

Барсук

Барсук – демократичний заклад із «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару в 2010 році почалася історія Сім’ї ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова. Тоді ще майбутній ресторатор продав своє рекламне агентство й відкрив маленький гастробар на Печерську, де в центрі уваги була їжа.

Барсук – це сніданки й коктейлі увесь день, швидка доставка по Києву за 60 хвилин і абсолютно космополітична кухня: фірмові сирники з 2010 року та яйця пашот із лососем, том-ям і борщ, паста й курячий шашлик. Тут на вас чекає своє рідне, м’ясо та comfort food з усього світу.

Рекомендуємо замовити на День народження популярні позиції: Сет закусок з лососем (349 грн), Найніжніший паштет з курячої печінки на вершковому бріоші з карамелізованою цибулею (99 грн), Зелений салат з авокадо, крутонами, водоростями хіяші й горіховим соусом (198 грн), Пінцу з прошутто, солодким бататом, сиром дорблю, руколою та трюфельною олією (329 грн), Шашлик зі свинячого ошийка, Справжній Цезар з запашною грильованою куркою.

Кулінарний дім «ІБІС»

Доставка їжі від Кулінарного дому «ІБІС» – чудовий легкий варіант організації вечірки чи сімейного затишного Дня народження.

Кулінарний дім «ІБІС» допоможе  влаштувати святкування в традиційному стилі. До вашої уваги – Холодець по-домашньому із свининою, телятиною та куркою, М’ясні голубці по-домашньому, Запечена ковбаса із свинини, Порося фаршироване грибами та гречкою, салат Олів’є із курячим філе.

Команда підібрала вигідні та унікальні пропозиції для іменинників. Поціновувачам м’ясних страв пропонують Ніжні медальйони загорнуті в хрумкий бекон (210 грн) і Телятину по-французьки (300 грн), Ароматну курку гриль у прянощах (825 грн), Качку фаршировану яблуками (800 грн).

Для тих, хто більше полюбляє рибні страви, рекомендуємо Щашлики із сьомги, (250 грн) Стейк форелі на грилі (280 грн) або цілу Фаршировану щуку (2600 грн).

Для фуршету чи банкету запропонують індивідуально розроблене меню із прорахунком страв на необхідну кількість гостей. В асортименті – святкові тортики: Спартак, Медовик, фірмовий ТаРо та інші. Страви доставляють безкоштовно від 500 грн.

Prynada

Спеціально для іменинників Prynada підготувала пакетну пропозицію для 10 осіб вартістю 6500 грн. На замовлення доставки додому також діє спеціальна пропозиція – знижка 20%.

У святковому меню від Prynada – холодні закуски (Паштет з курячої печінки з карамелізованою цибулею, М’ясні делікатеси «Made in Ukraine», Карпаччо з телятини, Добірка фермерських сирів, Шпинатні завиванці з лососем і вугрем), Чіабата, салати (Салат з куркою та горіховим соусом, Теплий салат з телятиною та овочами, Салат з лососем і ніжним сиром), гарячі закуски (Деруни з баклажанами та грибним соусом, Гречані бейбі голубчики, Млинці з куркою та грибами), основні страви (Вирізка з телятини, Стейк з курячого стегна з овочами-гриль), напої (коктейлі у пляшці Aperol Spritz і Flower GT, узвар, морс).

Танукі

Танукі – мережа японських ресторанів у Києві. У меню представлені традиційні та авторські роли, суші, холодні та гарячі закуски, салати, сети, сашимі та багато іншого. Танукі вітає всіх клієнтів з Днем народження та дарує знижку 20% на все меню доставки за промокодом HAPPYBIRTHDAY. Код діє 14 днів для всіх зареєстрованих користувачів – протягом 7 днів до Дня народження і 6 днів після.

Рекомендуємо спробувати трикутний рол Темакі з креветкою (80 грн) і Сашимі Асорті (470 грн) з лососем, вугром, тунцем, креветкою. Чудовий варіант для святкування з компанією друзів – сет Ultimate De Luxe (1250 грн/1545 г). Замовлення доставляють безкоштовно.

Євразія

Євразія – мережа ресторанів, якій улітку 2020 року виповнилося 13 років. Меню має 2 напрямки – японська та європейська кухні. Любителі східних страв можуть скуштувати роли та сашимі, гарячі закуски, класичні та авторські роли, салати, супи, десерти.

Іменинники отримують знижку 30% на меню та бар при святкуванні в ресторані. В Євразія також діє акція Принесу вам – 35% знижка на доставку. На самовивіз розповсюджується пропозиція 1+1 – 2 страви за ціною однієї. Рекомендуємо спробувати рол вегетаріанський рол Ясай макі (93 грн) та Телячі щічки з овочами і морквяним пюре (175 грн). Якщо ви святкуєете вдома чи в офісі, замовте Хіт сет (729 грн) з 4 ролів.

Mamamia!

Mamamia! – мережа затишних ресторанів та доставка піци, фрі та барбекю меню. У меню представлені піци з класичними/сирними/ковбасними бортиками та різноманітні позиції, які чудово підходять для святкування. Це Комбо-бокс Барбекю (439 грн) в який входять Піца Барбекю М, крильця Баффало, цибулеві кільця, діпи та Асорті Deep-fried (289 грн): курячі крильця в 2 маринадах, моцарела фрі, картопля, цибулеві кільця, соус.

Mamamia! Вітає вас з Днем народження та дарує безкоштовне святкування. Ви можете замовити доставку їжі та напоїв на суму від 500 грн або завітати до будь-якого з ресторанів, і заклад поверне вам 100% суми чека у вигляді бонусів (1 бонус – 1 грн).

Замовляєте доставку страв на День народження — не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: HayLoft 2.0.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.3 / 5. Кількість оцінок: 6

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все