Коли почалася війна, компанія S.E.T Event & Catering вимушено змінила свою діяльність. Раніше займалися кейтерингом для різноманітних подій і свят. А з початку вторгнення готують для людей в Ірпені та Бучі. Tomato.ua розповість про допомогу під час війни.
Команда S.E.T Event & Catering працює 24/7. Годують більше 4000 людей на день.
Вночі займаються приготуванням страв, а вдень зустрічають гостей в Ірпені. Найбільше, що зачепило кухарів і волонтерів, — сумні очі, наповнені смутком, страхом і безвихіддю.
Партнером S.E.T Event & Catering стала організація World Central Kitchen, яка об’єдналася разом із більш ніж 70 ресторанами та готує їжу і вдень, і вночі. Команда забезпечує Київську область і столиці понад 60000 порціями їжі щодня. Організацію заснував шеф-кухар Хосе Андрес, який наразі теж займається допомогою українцям.
Найбільше, що зачепило кухарів і волонтерів, — сумні очі, наповнені смутком, страхом і безвихіддю.
Ми вже другий місяць в Ірпені, другий місяць намагаємось робити все, що би ті очі поверталися до життя.
4300 обідів на день, шалена підтримка від World Central Kitchen та особисто від Хосе Андреса, а також від Каті Сердюк, яка всіх об’єднала! Віримо в те, що робимо, а якщо так, то в нас 1000000% все буде доладу.
S.E.T Event & Catering годує жителів Ірпеня та Бучі – жінок, дітей, чоловіків, бабусь і дідусів.
Якщо у вас немає можливості придбати собі обід, якщо вам потрібна допомога або ви знаєте, кому вона потрібна, — напишіть S.E.T Event & Catering в Instagram.
Радо чекають на всіх!
Друзі, бережіть своїх рідних і не забувайте лишатися людьми!
Доки той жах не закінчиться ми будемо годувати людей. Зараз кожному потрібна підтримка, допомагайте кому можете і не забувайте лишатись людьми.
S.E.T Event & Catering дякує партнерам і всім небайдужим за підтримку та допомогу:
Дякуємо всім Вам, друзі, за таку безцінну підтримку нашої Країни!
Коли всі об‘єднані однією ціллю, то нема неможливого. Разом??
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Кругообіг добра та вдячності: підвішені обіди в Shashlikyan у Києві