Переглядів: 1000 Час на прочитання: 2 хв
Львов

Нове місце у Львові — це певна константа. У тому сенсі, що в місті постійно відкривається якийсь новий заклад. Однак, сьогодні мова піде про не зовсім традиційну галицьку кав’ярню, куди можна запросити коліжанку на філіжанку. Golden Dubai — це кальян-бар з караоке, де ще й смачно годують. І якщо ви ще не вирішили, де святкувати Новий рік, то Tomato.ua пропонує вам цікавий варіант.

Golden Dubai: магія східної ночі

Організатори обіцяють святковий стіл, що складатиметься з європейских, українських та східних страв. Це й традиційний новорічний салат олів’є, і пляшка ігристого напівсухого італійського Lambrusco. Також будуть брускети з червоною ікрою, лососем та томатами, м’ясне, плато, сирне асорті, суші на вибір: Каліфорнія або Філадельфія.

У новорічному меню з основного — люля-кебаб з картоплею по-селяньски та соусами, далі закуски (корнішони, маслини, оливки, гриби, помідори), фруктова тарілка, новорічний десерт, компот або сік, кава або чай на ваш вибір.

Окрім їжі та напоїв за 1200 гривень депозиту на одного гостя ще чекатиме яскраве святкування найочікуванішої ночі року. Шоу-програма від Дмитра Хвостенка та Paul Tur, цікаві конкурси та призи, пісні у караоке, танці та, звісно, різоманітні кальяни.

Якщо вже мова зайшла про конкурси, то мешканці Львова до Нового року ще мають змогу виграти сертифікат на 1200 гривень на похід в цей ресторан уже у 2018-му. Адже Tomato.ua разом из цим закладом проводять розіграш Смачний новий рік!

До речі, якщо вас не дуже влаштовує запропоноване новорічне меню, то завжди можна замовити й фірмові позиції з меню “Golden Dubai”, наприклад, гамбургер з яловичиною лише за 88 гривень.

Для святкування Нового року обов’язковим атрибутом є й алкоголь. А, отже, врахуйте, що навіть однієї пляшки ігристого вам може не вистачити.

Проте немає причин для хвилювань: тут великий вибір алкоголю взагалі та коктейлів зокрема. Особливо порадує обсягом фірмовий Dubai Luxury Night: за 450 гривень вам подадуть цілий літр міксу.

І ще….

Якщо ви ще не вирішили, що подарувати дитині на Новий рік, то ось чудова гра, пов’язана з їжею, яку роблять у Дніпрі.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.