Intense Project – новий 4-поверховий заклад з різноманітними зонами для відпочинку, створений для сучасного, яскравого та натхненного життя. На гостей чекають ще інтенсивніші розваги. Tomato.ua поспілкувався з бренд-шефом Анастасією Кравцовою і шеф-барменом Андрієм Жиланом та дізнався про концепцію, кухню та коктейльну карту закладу.
Локація та інтер’єр
Заклад розташувався у центрі міста, на вулиці Кудряшова, 3. Дизайн проєкту створив Руслан Солнарьов. Intense Project – це злиття стилів, які на перший погляд здаються непоєднуваними. В інтер’єрі присутні біоніка та футуризм, етнічні мотиви та артдеко, контрастні експерименти з кольором та тепле світло. Творче бачення дозволило поєднати не лише різні стилі, але й напрямки.
Intense – це 4 незалежні, абсолютно різні локації – Tiki Terrace, Shine Karaoke Bar, Diamond Karaoke та диско-клуб Secret Room. На верхніх поверхах можна до ранку відриватися, співати й танцювати, а на першому – насолодитися вишуканими стравами, покурити кальян чи влаштувати ділову зустріч. Ресторан працює щодня з 10:00 до 6:00 (у неділю — з 11:00).
Кухня Intense Project: розгорнута класика та незвичайні поєднання
Бренд-шеф Анастасія Кравцова зібрала найкраще з ресторанної індустрії світу та створила авторську гастрономічну колекцію зі стравами України, Франції, Італії, Паназії. Intense пропонує кухню ф’южн, у якій зберігається класика – розгорнута та представлена у новому, незвичному поєднанні з цікавою подачею.
Рекомендуємо скуштувати Вітелло Тоннато (288 грн), класичну італійську закуску. Це ніжне поєднання м’яса та риби – теляча вирізка готується у соусі з тунця. Смак яскраво підкреслений каперсами, пармезаном, томатами чері, зеленню та хрусткими гречаними чіпсами власного виробництва.
Основна страва, варта уваги, – Філе сібаса з кашею з броколі та пармезановою піною (418 грн). Підсмажена рибка з золотистою скоринкою та зелені овочі чудово доповнені вершково-пармезановою піною з хрустким крамблом. У приготуванні страви використовують прийом молекулярної кухні – ноток цитрусу додає гель лайма.
На десерт варто замовити Мілфей – ніжний ванільний крем, хруст листкового тіста та тропічна полуниця. Класичний смак оригінально доповнений чайною трояндою та соусом полуниця-лайм.
Коктейльна карта Intense: класика, інтерпретована по-новому
Intense Project презентував нову коктейльну карту, яка складається з 30 авторських коктейлів. Вона умовно поділена на 4 категорії: Tiki Tiki – коктейлі, якими не поспішаючи насолоджуються у гавайських сорочках, трендові напої Highballs line, Fancy cocktails – солоденькі напої, сауери з цікавою подачею та складні Tricky cocktails з оригінальними поєднаннями.
Коктейльну карту створив шеф-бармен Андрій Жилан – він пропонує класику, інтерпретовану по-новому. Родзинка Intense Project – власна лабораторія, у якій готують лікери, декілька видів цукру, шраби*, інф’юзи* і т.д..
Рекомендуємо спробувати коктейль Pandora Swizzle (178 грн) з трьома видами рому, абрикосовим бренді, грейпфрутом, лимоном і кордіалом з прянощами та Miyagi (188грн) – сауер на ромі, апероль і кордіал з кумкватом.
Ще одна яскрава позиція – Pornstar Hiboll (188 грн) – це інтерпретація класичного коктейлю Мартіні Порн Стар у хайбол. Ванільна горілка, свіжа маракуя, лікер Passoa та просеко доповнили міксом кислот і яблучним фрешем.
Intense Project запрошує на гучні вечірки з діджеями, концерти та живу музику. На день народження та дівич-вечори заклад пропонує алкоголь за ціною супермаркету. На вас чекають пізні сніданки, а в суботу та неділю – ще й подарунок – кава чи келих ігристого на вибір.
Шраб – це різновид сиропу, до складу якого входять цукор, фрукти, ягоди або овочі, а також спеції та оцет. Інф’юзи – настоянки на корінні, травах, чаях, ягодах з додаванням ефірних масел.