Переглядів: 871 Час на прочитання: 3 хв
Новости

З початку війни Klukva&Brukva на варті в Києві. Ресторан годує ЗСУ, ГУР, ТРО, пожежників і жителів міста. Tomato.ua розповість про допомогу від закладу.

Вікторія Пархоменко – український гастроексперт ресторатор, власниця та засновниця Klukva&Brukva. Вона каже, що завжди знала, що якщо буде потрібно, то вона готуватиме для захисників, шпиталів, бабусь, дідусів і всіх, хто цього потребує.

З початку війни заклад Вікторії, київський ресторан Klukva&Brukva перетворився на склад та місце видачі їжу для ЗСУ, ТРО, ГУР і пожежників. Ввечері – для людей похилого віку.

Клюква на варті?? Все, що ми хочемо почути: Україна перемогла❤️??

Завдяки всій команді, друзям, партнерам, сусідам і всім небайдужим вдається тішити захисників різноманітними стравами.

У перші дні фермери привезли цілий бус консервації, виробники та підприємці діляться овочами, рибою, куркою, мясними виробами і т.д.

Одного разу 92-річна бабуся та 95-річний дідусь прийшли за ручку та принесли домашні вареники, пиріжки, яблучний сік, вичавлений власними руками, та навіть 400 гривень – усе для наших захисників.

Це було дуже зворушливо –  в той момент в Klukva&Brukva плакали всі.

Вікторія розповідає про діяльність закладу та публікує фотозвіти на своїй сторінці у Facebook:

Меню писати сідаю кожного дня наперед, як віддамо обід. Не тому, щоб гарна картинка була в фб, чи когось подратувати, а тому, що треба, щоб їжа відрізнялась день від дня, — це перше.

Щоб була калорійною та споживною — це друге. І, нарешті, дуже складно готувати на тисячі порцій без техкарт, треба точно розуміти, скільки продуктів купити і де, які спеції, скласти свій маршрут з самого ранку.

Інколи вже і заготовки на другий день готові, і бульони і солоденьке). Так день за днем, це і експромт і тяжка праця. Вклоняюся своїй команді та друзям, дякую за фінансову допомогу та допомогу продуктами. Дякую ЗСУ❤️

Так переможемо???

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Добрий пікнік у кафе С У Б О Т А в Києві: кава, круасани, квіти, збір речей і донати для допомоги українцям

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все