Переглядів: 1077 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua зібрав найбільш цікаві та смачні пропозиції ресторанів столиці. Куди піти у Києві, щоб провести цей вікенд серпня корисно? Ми знаємо відповідь. Розповідаємо про Вино і здоров’я, BEEF meat & wine, Маніфест бар, Каштан wine, Boho, Буффаліно, Веранда на Дніпрі, 32JazzClub.  

Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 17 – 20 серпня

Четвер, 17 серпня

У четвер о 18:30 Вино і здоров’я влаштовує дегустаційну подорож Українськими винними тропами. Гості дізнаються різні типи вин, вплив теруару на ароматику та смак вина. Для дегустації тут підібрали яскраві зразки Українських виноробень, серед яких є як малі, так і великі підприємства.

В програмі дегустації:

  • 46 паралель ігристе брют рожеве Ель Капитан;
  • Бейкуш Тельти-Курук сухе біле;
  • Fathers-wine сухе рожеве Рожевий квадрат;
  • N.Boyko Каберне по рожевому;
  • Біологіст ОРАНЖ БЛЕНД нефільтроване бурштинове;
  • Масандра Портвейн білий Сурож 2003 року.

Дегустація буде проходити у супроводі закусок. Вартість участі: 750 грн

О 19:00 BEEF meat & wine влаштовує зустріч Wine Talks. Цього разу за баром разом з шеф-сомельє Олександром Прохоровим обговорювати та смакувати вина буде Світлана Дубцова, представник винного імпортера Вітіс Груп. Для цього вечора Світлана обрала вина регіону Toscana, а Олександр – Bordeaux. Кожен з них представить ті вина, які наразі подобаються найбільше. . Усім разом потрібно буде визначитися, що саме у келихах. Будемо пити рожеве, червоне та Secret Wine. Останнє вино стане інтригою для гостей і спікерів. Вартість участі: 1100 грн.

Маніфест бар о 19:00 влаштовує благодійний гест від Львіського бару Інші. На гостей чекають не тільки фірмові коктейлі, але й закуски. 

Меню вечора:

  • коктейль Київський ранній;
  • коктейль Трояндова поляна;
  • коктейль Ноти вітрів;
  • українське гуакамоле;
  • маковий сир;
  • рієт з козулі.

50% з коктейлів тут перерахують у збір на автівку для 3 бригади, 4 батальйону (Частина 3017 Спартан). Вартість: уточнюйте у менеджера.

Винний бар Каштан wine о 19:30 влаштовує першу з серії звану вечерю. Шеф-кухар

підготував особливе меню з трьох позицій:

  • амюз буш: взбите вершкове масло з освіжаючим лаймом, солоними анчоусами і хлібом бріош;
  • закуска: хрусткий баклажан та гриби ерінги з пікантним часниковим соусом;
  • основна страва: кукурудзяні ньокі з сирним соусом, лисичками та олією фундука;
  • десерт: горіховий крамбл з томленим персиком, морозивом з білих грибів та концентрованим квасом.

До страв подадуть три види вина. Вартість участі: 1700 грн.

П’ятниця, 18 серпня

У п’ятницю о 19:00 Boho влаштовує концерт талановитого українського співака Alekseev. На гостей чекають найкращі хіти виконавця, які зазвучать українською, по-новому. Приєднуйтесь до музичного свята та отримайте заряд енергії та емоцій від Alekseev. Вартість квитків: 900 – 1200 грн.

Субота, 19 серпня

У суботу завітайте до кафе Буффаліно поснідати. Тут до будь-якого сніданку пропонують безлімітне ігристе. Радимо скуштувати яйця Бенедикт на бріоші з аспарагусом (395 грн) або сирники з рікоти власного приготування, із заварним кремом та домашнім варенням (175 грн).

Неділя, 20 серпня

У неділю о 18:00 Веранда на Дніпрі запрошує на благодійний концерт гурту, який отримав статус «світової сенсації» — KAZKA. «Свята», «Плакала», «Палала», «М’ята» та інші найпопулярніші хіти гості почують наживо від лауреатів численних українських музичних премій. Коктейльний настрій створюватиме та пригощатиме Jack Daniel’s Tennessee Apple. Прибуток від заходу буде направлений до дитячого медичного центру психологічної реабілітації «Джерело життя». Вартість квитків: 2000 грн.

Концертне агентство NI:KA CONCERT продовжує серію камерних концертів «Стендап та вино» у 32JazzClub. Цього разу для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський – непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, неодноразовий переможець шоу Розсміши коміка та участник інших гумористичних телепроектів; 
  • Андрій Бережко — переможець Розсміши коміка, учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб на 1+1, кількість жартів на хвилину в його виступах просто вражає, іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим;
  • Сергій Степанисько — учасник телевізійного фестивалю Ліги Сміху, переможець Розсміши коміка, магістр української філології та справжній патріот України.

Концерт рекомендовано для глядачів старше 18 років. Початок о 19:00. Вартість квитків: 390 – 550 грн грн. 25% від продажу квитків тут перерахують на потреби ЗСУ.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все