Tomato.ua дізнався, що планують заклади цього зимового вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 8 – 11 грудня. Більш детально розповідаємо про Fabius, Saxagansky, Montecchi Capuleti, Osocor Residence, Bassano, Пивна дума, Хуторець На Дніпрі.
Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.
Куди піти у Києві 8 – 11 грудня
Четвер, 8 грудня
Ресторан Fabius о 17:30 влаштовує творчий вечір поезії з талановитим поетом Іваном Якимовим. Його чуттєві авторські вірші у музичному акомпанементі пронизують серця слухачів з першого слова. Наприкінці виступу на гостей чекає благодійний аукціон на підтримку наших героїв. Вартість квитка: 3000 грн. У вартість включено: концерт Івана Якимова, live music, welcome drink та закуски.
 
Пʼятниця, 9 грудня
У п’ятницю ресторан Saxagansky о 17:00 влаштовує вечір живої музики – трибьют концерт Whitney Houston. Звучатимуть найпопулярніші пісні з репертуару Whitney Houston, американської легенди, однієї з успішних виконавців в історії світової музики. На гостей чекає нове італійське меню від бренд-шефа Елеонори Баранової, переможниці шоу «Майстер Шеф». Радимо скуштувати запеченого судака в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн). І профітролі з маскарпоне під гарячим шоколадом (175 грн). Вхід вільний.
 
Ресторан Montecchi Capuleti о 19:00 влаштовує великий італійський вечір. На гостей чекає дегустація вин врожаю 2011 року – п’ять цікавих і незвичайних вин із автохтонних сортів винограду:
- Sauvignon Winkl Sudtirol Alto Adige Terlaner; Selection
 - Альто Адидже – Pfefferer Classic Line; Classic Line
 - Альто Адидже – Barbera Del Monferrato Il Monello
 - Пьемонт – Valpolicella Superiore Ripasso Mara; Vigneti di Verona
 - Венето – Soave Classico; Pieropan.
 
Музичний супровід вечора – вокал та гітара від талановитого Сергія Томашевського. Вартість участі: 1000 грн.
 
Субота, 10 грудня
10 і 11 грудня Osocor Residence запрошує на відкриття зимової локації London Story, присвяченої столиці Великої Британії, що є вірним другом та помічником Україні в боротьбі з росією. На гостей чекатимуть атракціони, велика ковзанка, льодові вистави, новорічні та різдвяні перформанси й активні програми для дітей та дорослих. У зимовому містечку London Story лунатиме й музика — без сумніву, виключно британська. Артисти гратимуть для гостей триб’ют-концерти, присвячені творчості Елтона Джона, Стінга, Queen та інших.
Один день на тиждень — понеділок — у резиденції зробили благодійним. Цього дня вхід для дітей, які є вимушеними переселенцями, буде безкоштовним. Так само безоплатно малеча зможе отримати ковзани.
Аби економити електроенергію, в усі пікові дні зимове містечко працюватиме на власному потужному побутовому генераторі. Вартість входу: 200 грн у будні дні, у святкові та вихідні – 500 грн для дорослих і 350 грн для дітей.
 
Ресторан Bassano о 17:00 влаштовує вечерю від Шефів, присвячену регіону Тоскана. До вечері шеф-кухар Роман Жадан обрав пʼять страв:
- Тосканський хліб та оливкова олія, адже саме з цього починається вечеря італійця.
 - Antipastі, а саме брускета помідоро з курячим пате, анчоусами, каперсами та мʼясні делікатеси та італійські сири.
 - Тосканський салат з тунцем.
 - Cacciucco, або густий рибний суп.
 - Papardelle alla lepre з соусом із тушкованого у червоному вині з помідорами зайця.
 - Арісто, або биток зі свинини запечений з апельсинами та розмарином.
 
На десерт Антон Штипа готує традиційний Дзукотто — холодний десерт, створений у Флореції спеціально для родини Медичі. Дигестив від Марʼяни Шостак — ягідний Toscana Spritz з ароматом зимового тосканського лісу, на основі битеру власного виробництва. Вартість вечері на одну персону: 3000 грн.
 
Пивна дума о 19:00 влаштовує дегустацію стаутів та фудпейринг. На заході гості зможуть:
- Познайомитися з історією та особливостями стаутів.
 - Навчитися дегустувати пиво та скуштують одразу 6 відбірних стаутів: 3 українських та 3 імпортних
 - Спробувати спеціально підібрані закуски до стаутів, які підкреслюють їх смак в рамках фудпейрингу.
 - Поспілкуватися з пивоварами Пивної Думи.
 
Вартість участі: 650 грн.
 
Неділя, 11 грудня
У неділю ресторан Хуторець На Дніпрі запрошує на авторські борщі від шеф-кухаря. Цього разу гості зможуть скуштувати Червоний борщ з курчам та зеленим помідором, приготований на відкритому вогні. Вартість: уточнюйте у менеджера.
 
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??
І ще..
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!