Переглядів: 807 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

На цих вихідних будемо святкувати День Святого Миколая — початок усіх новорічних свят. Навіть у такий складний час для країни заклади столиці намагаються створювати святковий настрій і влаштовують цікаві заходи. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві у цей зимовий вікенд. Більш детально розповідаємо про BEEF meat & wine, Sam’s Steak HouseМоменти, За двома зайцями, Marinara Famiglia Restaurant, Орнамент, Маяк, Otdohnuli.      

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 15 – 18 грудня

Четвер, 15 грудня

У четвер ресторан BEEF meat & wine о 18:00 влаштовує зустріч Wine Talks з шефом-сомельє Олександром Прохоровим. Спеціальний гість вечора – Зорік Уманський, Good Wine. Спікери цього разу обрали французький регіон Шампань, щоб познайомити гостей з його винами, розказати чому тільки їх так називають та допомогти обрати найкраще на Новий Рік. Що будемо пити? Шампанське та Secret Wine. Останнє вино стане справжньою інтригою для гостей і спікерів. Усім разом потрібно буде визначитися, що саме у келихах. Гастрономічний супровід:

  • брускета з ростбіфом, 
  • устриці, 
  • креветки, запечені на грилі, 
  • запечена устриця Рокфеллер.

Вартість участі: 1600 грн. Відсоток від продажу квитків тут традиційно перерахують волонтерам на потреби ЗСУ.

Ресторан Sam’s Steak House о 18:00 влаштовує вечір віскі. Спікер вечері Іван Бачурін — брендамбасадор компанії Moët Hennessy та голова Асоціації сомельє України. Гості продегустують віскі з відомої шотландської гуральні Glenmorangie. 

Релізи вечора:

  • Glenmorangie The Original 10 Y.O.;
  • Glenmorangie Lasanta 12 Y.O.;
  • Glenmorangie Quinta Ruban 14 Y.O.;
  •  Glenmorangie 18 Y.O.

До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко приготує спеціальні «зимові» закуски. Вартість участі: 1500 грн. 

Сімейне кафе Моменти  о 19:00 влаштовує дегустацію ігристих вин. Професійний сомельє познайомить гостей з п’ятьма різновидами ігристого вина. Усі виручені кошти тут перерахують до фонду @tabletochki_ на потреби діток, які хворіють на онкологічні захворювання. Вартість участі: 700 грн.

Пʼятниця, 16 грудня

У п’ятницю ресторація За двома зайцями о 16:00 влаштовує благодійний майстер-клас по виготовленню свічок із натуральної вощини. Разом зробимо свічки, які принесуть в наш дім мир та злагоду, загадаємо перемогу. Усі донати будуть спрямовані на допомогу у виготовленні окопних свічок для хлопців на фронті.

Субота, 17 грудня

Marinara Famiglia Restaurant з 17 до 19 грудня запрошує маленьких гостей на Свято Миколая. На діток чекає насичена програма:

  • Випікання шоколадних кренкелів,
  • Розфарбовування печива для Миколая,
  •  Оригамі Новорічна ялинка
  • Квест У пошуках Святого Миколая.

Вартість участі у програмі: 200 грн. Задля участі варто забронювати столик. 

Кав’ярня Орнамент о 12:00 влаштовує майстер-клас з кавового живопису. У рамках майстер-класу кожен створить свій кавовий шедевр на папері, а художниця Лена Гончаренко відкриє секрети кавового живопису. Будь-який напій з меню додасть атмосфери творчому заходу. Вартість участі: 350 грн з усіма матеріалами + напій від закладу.

Неділя, 18 грудня

У неділю ресторан Маяк о 15:00 влаштовує благодійну дитячу анімацію до Дня Святого Миколая. Тут для найменших гостей підготували казкову програму із головним героєм — Святим Миколаєм і солодкими подарунками. Також ресторан запрошує доєднатися до благодійної акції «Вогник добра» — придбайте квиток за 500 грн і ваші кошти підуть на організацію свята в дитячому будинку. 

Ресторан Otdohnuli о 17:00 влаштовує різдвяну казку від Санти та Ельфійки Тріксі.

Яскрава зимова пригода подарує маленьким гостям радість та щирі емоції. На діток чекає:

  • Анімаційне шоу від героїв казки;
  • Майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок;
  • Солодкі подарунки для всіх дітей;
  • Святкова дискотека.

Вхід у новорічних костюмах вільний.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все