Переглядів: 698 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua зібрав найяскравіші та найцікавіші події майбутніх вихідних. Куди піти у Києві 3 – 5 грудня? Паризька вечеря, латиноамериканська вечірка, дегустації та майстер-класи. Розкажемо докладніше про НІША Deli, Аляска, Вино і здоров’я, Harvest, 101 Wine Bar.

Куди піти у Києві 3– 5 грудня

П’ятниця, 3 грудня

У п’ятницю завітайте до НІША Deli на вечерю Паризькі гастролі. У меню на вибір: рожева риба з цитрусовим желе, хрумкими корінцями та соусом вінегрет із бергамотом; свіжа телятина з підсоленою цвітною капустою на майонезі зі смаженим насінням та трюфелем; свіжі гребінці з кремом із печеного артишоку та курячим жу; качка конфі з яблучним пюре, брюссельська мідія та лимонний джем; мескалева баба з горіхами та шоколадом на соусі з хурми й кукурудзяної олії. Початок заходу о 19:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Якщо любите вечірки, радимо зайти до ресторану Аляска. Проведіть цю п’ятницю в атмосфері латиноамериканської вечірки під музичний супровід харизматичного виконавця Тоні Ремол з екзотичним акцентом. На вечерю обирайте баклажани з рожевими помідорами, козячим сиром та кисло-солодким соусом (465 грн). І телячі щічки з полентою і маринованим гарбузом (260 грн). На десерт візьміть меренговий рулет з фісташкою та малиною (220 грн).

Субота, 4 грудня

У суботу о 17:00 ресторан Вино і здоров’я влаштовує дегустацію вин Болгарії. Захід проведе засновник Асоціації сомельє України та Школи вин — Дмитро Сидоренко. Ви дізнаєтесь про автохтонні сорти винограду та новітні технології збереження традиційного аромату та смаку. До дегустаційного сету входять легкі закуски (сир, оливки, хліб), вода. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 5 грудня

Беріть малечу та йдіть у неділю до ресторану Harvest. Тут о 12:00 для маленьких гостей влаштовують кулінарний майстер-клас з приготування солодких ролів та авторських kids-коктейлів. А батьки у цей час зможуть скуштувати фірмові страви. Наприклад, севіче з сібаса і кокосово-лаймовим соусом (490 грн) та запечене курча зі шпинатом, перцевим соусом та кіноа (380 грн).

101 Wine Bar о 16:00 влаштовує дегустацію японського пива. Пивний сомельє Олександр Кириленко познайомить гостей з традиціями японського пивоваріння, а Сергій Хегай приготує ідеальні фудпари до 5 видів пива: сирна тарілка + легкий пшеничний ель Hitachino Nest White Ale; щоки тунця + японський лагер Hitachino Nest Summer Mosaic Lager; восьминіг + карамельний ель, зварений з додаванням чорного рису, Hitachino Nest Beer Red Rice Ale; філе міньйон + насичене гірке пиво Hitachino Nest Amber Ale; чизкейк + гіркий стаут зі смаком чорного шоколаду та холодної кави Hitachino Nest Beer Espresso Stout. Вартість участі: 1490 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Сезон корпоративів 2022: кращі пропозиції від ресторанів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все