Переглядів: 1219 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Ці вихідні пройдуть в атмосфері кохання – будемо святкувати День святого Валентина. Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві, щоб провести романтичний вікенд смачно та цікаво. У цій підбірці Pesto Cafe, Буффаліно, 11 Mirrors, Cosmopolit, Asia Bar & Grill.

Куди піти у Києві 12 – 14 лютого

П’ятниця, 12 лютого

У п’ятницю о 19:00 ресторан Pesto Cafe влаштовує вечір-дегустацію «Перлини регіонів Італії». Сомельє розповість цікаві факти про вина кращих регіонів Італії, а шеф-кухар приготує спеціальне меню, яке розкриє смак кожного вина. Винна карта вечора складається з Masottina, Prosecco Treviso Extra Dry; Sansilvestro, Gavi; Gioacchino Garofoli, Macrina Verdicchio Dei Castelli Di Jesi; Schenk, Chianti Classico Riserva; San Marzano, Santoro Primitivo. Вартість: 450 грн.

Субота, 13 лютого

Ресторан Буффаліно у суботу о 15:00 запрошує маленьких кухарів на кулінарний майстер-клас. Діти разом з шефом приготують святкове печиво до дня закоханих. Вартість участі: 150 грн. Попередній запис обов’язковий.

Завітайте на романтичний вечір у ресторан 11 Mirrors. Скуштуйте фірмові страви з оновленого меню під акомпанемент авторських коктейлів і преміальних вин. Музичний настрій створює STAY SEE LIVE BAND. Рекомендуємо спробувати зелений салат з овочами та сиром тофу (340 грн) і чилійського сібаса з вершково-крабовим соусом (1190 грн). Депозит 2500 грн/ особа.

Неділя, 14 лютого

Ресторан Cosmopolite запрошує на святкування Дня святого Валентина. Гостей чекає коктейль-комплімент та спеціальне меню, яке складається з великої порції салату, двох основних страв з гарніром, солодкого десерту. Вартість: 780 грн для пари.

Ще варіант для вечора неділі – ресторан Asia Bar & Grill. Тут о 19:00 почнеться святкування найромантичнішого дня лютого. Для гостей підготували романтичну вечерю з 4-х страв під супровід живої музики, запального танго, лотереї з подарунками та спеціальних цін на обрані вина. Усіх закоханих чекає пляшка MOET CHANDON IMPERIAL 375 мл у подарунок. Вартість: 3300 грн / особа.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Куди піти на побачення у День Святого Валентина у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все