Переглядів: 701 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, як провести ці зимові вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві у цей святковий вікенд. Більш детально розповідаємо про Caribbean Club, Курені, Wine Club by Biologist, Глек, Osocor Residence, 32JazzClub.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 12 – 15 січня

Четвер, 12 січня

У четвер Caribbean Club о 18:00 влаштовує вечір музики Френка Сінатри На біс у виконанні колективу Bobeen 4tet feat P Pigura. На сцені зберуться п’ять талановитих музикантів, щоб подарувати гостям незабутні передноворічні враження. В цей вечір улюблені композиції Френка Сінатри пролунають у виконанні віртуозних майстрів своєї справи. Для гостей гратимуть:

  • Павло Пігура – вокал,
  • Родіон Іванов – клавішні,
  • Сергій Клюєнко – контрабас,
  • Олег Марков – барабани,
  • Дмитро Александров – саксофон.

Вартість квитків: 290 – 690 грн.

Пʼятниця, 13 січня

У п’ятницю о 16:00 Курені влаштовують концерт імпровізаційного гурту JUNKET. JUNKET – проект, який колись спонтанно утворився, але вже гарно укорінився на сцені. Специфіка колективу в тому, що вони не грають заздалегідь підготовлені композиції, а все створюється в лайві, без повторного дубля та можливості редагування. Їх музика — якісна імпровізія, а тексти – фрістайл англійською мовою, який постійно трансформуються в нові форми. Окрім живого виступу від JUNKET, ви почуєте лайв від Koyya, а також цікавий електронний тандем — Moojev & Gozhy. Прибуток від заходу йде на допомогу для ЗСУ. Вартість квитків: 300 грн.

Wine Club by Biologist о 19:00 влаштовує дегустацію Унікальні сорти винограду. В українському виноробстві вже формується тренд на унікальні локальні сорти винограду. Гості дізнаються, що особливого у цих сортах та на що треба звернути увагу. 

На дегустації будуть представлені:

  • Chersegi, Chateau Chizay, 2021 (Закарпаття);
  • Іршаі Олівер, Винний Дім Гігінеішвілі, 2021 (Вінниччина);
  • Sukholimanskiy, Biologist, 2021 (Київщина);
  • Цитронний Магарача, Graevo, 2021 (Запоріжжя);
  • Telti-Kuruk Resrve, Shabo, 2020 (Одещина);
  • Одеський Чорний, Ігор Максименко, 2019 (Черкащина).

Вартість участі: 600 грн.

Субота, 14 січня

У суботу о 17:00 ресторан Глек влаштовує винну дегустацію. Цього разу на гостей чекають неперевершені вина Іберійського півострову. Іспанія та Португалія є двома міжнародними винними еталонами, з найбільшим розмаїттям та якістю вин у світі. Це пов’язано з великою різноманітністю сортів винограду, теруарів, кліматичних впливів та методів виробництва, які роблять вина різноманітними, самобутніми та унікальними. На дегустації буде представлено 8 зразків з власної колекції @wine.events.agency та гастрономічний супровід від шеф-кухаря закладу. Вартість участі: 1100 грн.

О 19:00 в Osocor Residence відбудеться концерт Степана Гіги. Степан Гіга – по-справжньому народний артист, легенда української музичної культури. Концерт артиста обіцяє бути особливо щедрим на улюблені хіти та сюрпризи, без яких не обходиться жоден виступ Степана Гіги. Частина коштів з прибутку, буде передана на відновлення школи в селищі Бузова, Бучанського району. Вартість квитків: 900 грн.

Неділя, 15 січня

Концертне агентство NI:KA CONCERT продовжує підтримувати моральний дух українців та влаштовує 15 січня у 32JazzClub Стендап та вино. Для гостей жартуватимуть:

  • Макс Вишинський – перший український стендап-комік, неодноразовий переможець шоу Розсміши коміка та участник інших гумористичних телепроектів, непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям; 
  • Андрій Бережко – переможець Розсміши коміка, учасник стендап-шоу Гуднайт Клаб на телеканалі 1 плюс 1; 
  • Сергій Макаров — переможець шоу Розсміши коміка, учасник проекту Ліга Сміху у складі Луганської Збірної, має більше 35 000 підписників в ТікТок, де своїми роздумами та жартами піднімає настрій українцям.

Концерт рекомендовано для глядачів старше 18 років. Початок о 18:00. Вартість квитків: 350 — 550 грн. 25% від продажу квітів перерахують на потреби ЗСУ.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все