Попереду Старий Новий Рік. Отже продовжуємо відзначати зимові свята. Tomato.ua зібрав найкращі пропозиції від ресторанів та кафе. Куди піти у Києві, щоб провести вікенд круто та весело? Розповідаємо про Vlasna кухня, КазаН ДиваН, Sunduk, Щастя на Русанівці, Tres Francais.
Куди піти у Києві 14 – 16 січня
П’ятниця, 14 січня
Бажаєте навчитися готувати як справжній професіонал? Радимо завітати до івент локації Vlasna кухня. Тут у п’ятницю о 18:00 міжнародний шеф-кухар Антон Димитров проведе кулінарний майстер-клас. Під його керівництвом ви та решта групи зможете самостійно приготувати дві страви французької кухні – філе міньйон та качиний магрет. Шеф-кухар покаже й навчить різним технікам і трюкам на кухні. Вартість участі: 1200 грн.
Ресторан КазаН ДиваН о 20:00 влаштовує вініловий вікенд: Danny Boy & Paul Wheaten. Отримайте насолоду від звучання вінілової музики та улюблених страв. На вечерю візьміть салат з маринованим лососем та буряком (195 грн). Та медальйони зі свинячої вирізки в беконі (195 грн). Або філе дорадо запечене в устричному соусі (295 грн).
Субота, 15 січня
Беріть малечу та йдіть до ресторану Щастя на Русанівці. Тут о 12:00 влаштовують кулінарний майстер-клас. Юні кулінари разом з професійними педагогами приготують печиво з шоколадними дропсами. У перервах на маленьких гостей чекає пізнавально-розважальна програма. Вартість участі: 150 грн.
У суботу о 19:00 паб Sunduk влаштовує вечір блюзу. У програмі: піаніст Алекс Кравченко, учасник таких проектів як Good Company, Bad Habits, Епоха Джазу; дует Sharp Sharks, у складі якого Ніколас Тім (гітара, вокал) та провідний гітарист Андрій Кудасов, музикант культового бенду Брати Гадюкіни; співак та вокаліст Володимир Герасимович, екс-учасник гурту Second Breath Blues Band. Вартість квитків: від 100 грн.
Неділя, 15 січня
У неділю об 11:30 ресторан Tres Francais влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Цього разу маленькі кулінари під керівництвом шеф-кухаря будуть готувати французькі страви регіону Рона-Альпи: фаршироване куряче філе з сиром, гратен із пасти з соусом Бешамель. Вартість участі: 400 грн.
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
Dediko святкує День народження: гарантовані подарунки для усіх гостей