Переглядів: 810 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Бажаєте провести вихідні насичено й смачно? Мексиканський вечір, анімаційна вечірка, майстер-класи – Tomato.ua вивчив, що планують ресторани у цей спекотний вікенд, і знає, куди піти у Києві. У цій добірці Grill Do Brasil, Буффаліно, DOM N10, La Fontana, Маріо.

Куди піти у Києві 16 – 18 липня

П’ятниця, 16 липня

У п’ятницю ресторан Grill Do Brasil о 18:30 влаштовує Мексиканський вечір. На гостей чекає новий формат обслуговування, пікантні й різнобарвні страви мексиканської кухні. Усіх пригощатимуть справжнім мексиканським коктейлем. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Субота, 17 липня

Беріть малечу та відправляйтесь у ресторан Буффаліно на Оболоні. Тут о 15:00 влаштовують кулінарний майстер-клас. Маленькі кухарі під керівництвом шефа приготують смачні равіолі з рікотою. Вартість: 150 грн.

Увечері завітайте до ресторану DOM N10 куштувати страви із сезонного меню з шампанським Mumm. При створенні меню шеф-кухар Георгій Шаруєв надихався досконалістю смаків, притаманних легендарному бренду Mumm Champagne. Радимо спробувати карпачо з восьминога із зеленою селерою, руколою та каперсами під цитрусовим соусом (380 грн), запечену тріску з томатами чері, рибним бульйоном, зеленою селерою та базиліком (645 грн) та різотто з лисичками та пармезаном (280 грн). Ідеальним супроводом вечері стане аристократичне шампанське Mumm Grand Cordon (240 грн/100 мл) і Mumm Grand Cordon Rose (1900 грн/пляшка).

Неділя, 18 липня

У неділю ресторан La Fontana влаштовує для маленьких гостей розважальний анімаційний квест  «Пригоди з Гаррі Поттером та Герміоною». У насиченій програмі: розподіл учасників по факультетах Гоґвортсу; пошук таємного пазлу із Гаррі Поттером; політ на мітлі; знищення зачаклованих бульбашок. Початок о 15:00. Вхід вільний.

Проведіть останній вихідний у сімейному колі у затишному ресторані Маріо. Встигніть скористатися акційною пропозицією неділі – отримайте справжню італійську піцу з 50% знижкою. Радимо скуштувати піцу Альтоно з тунцем, моцарелою та в’яленими томатами (195 грн). І піцу Цезар з куркою, беконом, сирами пармезан і моцарела (260 грн). Ціни вказані без урахування знижки.

Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/kalyani-na-terasi-ta-p-d-vidkritim-nebom-bilya-vodi-u-kievi/

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все