На Подолі, на вулиці Спаській, у центрі Києва гостей зустрічає ресторан «DOM N10».
Заклад міститься в старовинній будівлі, якій налічується 200 років. Дизайнерський інтер'єр ресторану відтворює атмосферу старовинного подільського будинку столичного скульптора, який тут жив зі своєю сім'єю. У «DOM N10» є флігель, вітальня й оранжерея, які займають верхній рівень, а також майстерня і бібліотека на першому поверсі ресторану.
Зали витримані в стилі сучасної класики - теплі кремові й пісочні відтінки, стельові балки й оздоба з натурального дерева світлих порід, м'які крісла і круглі столи, справжній камін і старовинні дзеркала, антикварний буфет з колекційним посудом.
Меню у форматі comfort food складається з авторських страв європейської, італійської, української, кавказької кухонь. Гості можуть покуштувати закусок, салатів, гарячих закусок, хумус з доповненнями, свіжої домашньої випічки, перших страв, страв з м'яса й риби, десертів, закусок до вина.
Серед фірмових позицій меню «DOM N10» відзначають:
- севіче з лосося з авокадо й апельсиновим соусом,
- карпачо з відбивною телятиною з корнішонами й грибним майонезом,
- салат «Романо Houston`s» з домашньою куркою-гриль та арахісовим соусом,
- хумус з запеченим баклажаном, часником і соусом «Тахіні»,
- овочевий салат з тунцем і домашнім йогуртом,
- равіолі зі шпинатом, рікотою і сиром пармезан під грибним соусом,
- пиріжки з тушкованою капустою,
- суп «Том Ка Гай»,
- харчо з бичачими хвостами,
- лосось із запеченим чебрецем, кіноа і салатом з цукіні,
- середземноморське соте з кальмарами, артишоками й оливками Каламата,
- філе міньйон з перцево-вершковим соусом і гливами,
- тушковану баранячу ногу з нутом, баклажанами, томатами й розмарином,
- фермерську качину грудку з картопляним гратеном і вишневим кулі.
Барна карта містить еспресо, американо й кавомікси, фірмовий какао по-київськи, чай власного виробництва, свіжовичавлені соки, пляшкове пиво, міцний алкоголь, популярні й класичні коктейлі.
Окрему увагу приділено широкій винній карті, яка містить понад 400 позицій. Вино гостям допомагає підібрати професійний сомельє.
Як закуски до вина тут подадуть асорті українського в'яленого м'яса, асорті українських крафтових сирів, антипасти з артишоків, оливок, маринованих слив, в'ялених томатів і каперсів, а також грісіні з морською сіллю і пармезаном.