Переглядів: 946 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що планують заклади у перші вихідні літа. Обирайте, куди піти у Києві 1 – 4 червня. Більш детально розповідаємо про Глек, Satori, Boho Yosai, BEEF meat & wine, Вогник, Курені.

Ресторани продовжують роботу у складний час попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 1 – 4 червня

Четвер, 1 червня

У четвер о 19:00 ресторан Глек влаштовує велику дегустацію сидрів. На гостей чекають 8 позицій сидру з України, Франції, Іспанії та Литви. Натуральні на осаді, класичні та навіть з витримкою в дубових діжках і з додаванням ароматного хмелю. Вартість участі: 700 грн.

Satori о 19:00 влаштовує благодійний акустичний концерт KISHE. KISHE – популярний український співак, продюсер, телеведучий. У 2020 році артист став переможцем у номінації «Відкриття року» за версією Top Hit Music Awards. Сьогодні співак активно гастролює з благодійними концертами. Так у 2022 році відбувся акустичний тур 17-ма українськими містами, де було зібрано 416 000 гривень для українських захисників та захисниць. 

1 червня, у День захисту дітей, KISHE презентує всім своїм шанувальникам особливу акустичну програму. Ви почуєте вже добре відомі пісні та нові композиції у неповторному виконанні. 40% зібраних коштів буде передано до благодійного фонду «Діти дітям». Вартість квитків: від 400 грн.

П’ятниця, 2 червня

У п’ятницю завітайте до Boho Yosai. Тут о 19:00 відбудеться концерт Без Обмежень, ТНМК та Melovin. Українські популярні гурти та сольні виконавці виступлять разом на одній сцені з програмою «Музика війни». 

  • Гурт Без Обмежень є амбасадором Українського ветеранського фонду. В цей день його представлятиме лише фронтмен Сергій Танчинець з акустичною програмою.
  • Частина музикантів ТНМК служить у різних підрозділах. Втім це не заважає їм створювати нові пісні. Наприклад, були написані пісня-інструкція, яка заспокоїть дитину під час повітряної тривоги, та пісня про мінну безпеку.
  • Melovin написав пісню “Не зволікай”, в яку виконавець вмістив усе те горе та переживання, які зараз відчуває український народ.

Також у концерті візьмуть участь інші відомі українські виконавці. Підтримуй українську музику та допоможи задонатити на ЗСУ. Вартість квитків: 800 – 1500 грн.

BEEF meat & wine о 19:00 запрошує на презентацію оновленої коктейльної карти. Легкі, свіжі, міцні, солодкі та незвичні поєднання будуть супроводжувати вас під захід сонця у сплесках літнього Києва. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Субота, 3 червня

3 та 4 червня на території бару Вогник команда Kyiv Food and Wine Festival влаштовують фестиваль вина Brave Wine, частина коштів з якого буде передана на підтримку ЗСУ. Частина українських виноробів та сомельє боронять нашу країну, деякі виноробні окуповані та зруйновані, проте сьогодні як ніколи галузі необхідна підтримка, щоб залишатись у грі та рухатись далі.

В рамках фестивалю на гостей чекають:

  • 20 провідних українських виноробень нової хвилі з різних регіонів України та винами нового врожаю;
  • школа вина з лекціями та дегустаціями;
  • фотовиставка приурочена історії та сучасності українського виноробства;
  • крафтові смаколики та смачні фудкорти;
  • аукціон рідкісних українських вин;
  • музична програма.

Вартість квитків: від 200 грн/ день.

Неділя, 4 червня

У неділю Курені о 16:00 влаштовують перший великий літній концерт. Цього разу тут виступить Христина Соловій. На гостей чекають улюблені пісні та нові треки. Співачка, авторка пісень, композиторка і представниця нового покоління української музики, яка у 2022 році увійшла до рейтингу Forbes «30 до 30: обличчя майбутнього».

Під час повномасштабного вторгнення співачка зайняла активну соціальну позицію і провела більше 20-ти благодійних концертів в Європі. Разом із командою активно займається волонтерством, самостійно купує необхідну амуніцію та техніку на фронт і допомагає закривати грошові збори в соціальних мережах. Вартість квитків: від 400 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все