Ресторан близькосхідної й середземноморської кухні «Satori lounge» зустрічає своїх гостей у тихому центрі столиці, на вулиці Великій Васильківській.
У розпорядженні відвідувачів три просторі зали, а також літня тераса. У першому залі обладнана атмосферна чайна кімната з магазином. Другий зал відведений під просторе приміщення зі столиками для невеликих компаній. У третьому залі є барна стойка і столики для великих компаній гостей.
Інтер'єр ресторану виконаний у графітових, пісочних і бронзових відтінках, а також доповнений художнім розписом на стінах в паназіатських мотивах, меблями з дерева, люстрами у формі квіток.
Кухарі готують традиційні й авторські страви паназіатської, близькосхідної та середземноморської кухонь. Меню містить холодні й гарячі закуски, страви гриль-меню, гарніри, східні солодощі та десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- велика тарілка мезе,
- тар-тар з телятини з паленим сиром,
- теплий салат з овочами-гриль і куркою,
- піта з овочами й сирним кремом,
- піта з томленою щокою і копченим сиром,
- пельмені з кебабом, йогуртом і томатною водою,
- кебаб з курки з овочами,
- соте з креветок з кокосом і чипотле,
- локшина з мідіями, шпинатом і огірком,
- яловичий язик з соусом «Теріякі» з цибулевим мармеладом і пюре з селери.
Особливістю ресторану вважається величезна чайна колекція, де відвідувачі знайдуть елітні сорти китайські й тайванські чаї.
Гості можуть відвідати чайні церемонії на чабані. Крім цього, родзинкою «Satori lounge» вважається кальянне меню, де присутні добірні сорти тютюну торгових марок Tombac, Dokha, Satyr, Tangiers, Dark Side, Fumari, Serbetli, Afzal, Nakhla. Кальяни готують з традиційних і авторських сумішей.
Барна карта закладу складається з міцного алкоголю, коктейлів на основі рому, бурбона, віскі, джина, горілки, текіли, бренді, ігристого, а також містить асортимент вин Італії, Іспанії, Франції, США, Німеччини, Австралії, Португалії, Південної Африки.