Переглядів: 833 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Заклади столиці продовжують працювати попри постійне відключення енергопостачання та ворожі ракетні обстріли. Тим самим підтримуючи економіку країни, допомагають волонтерам та ЗСУ, і всім хто цього потребує. Tomato.ua дізнався, які івенти планують заклади цього вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 17 – 20 листопада. Більш детально розповідаємо про Глек, TRÈs french gastrobar, Garage Kyiv, Boho, Marinara Famiglia Restaurant, Barbeer, Улюблений Дядя.       

Куди піти у Києві 17 – 20 листопада

Четвер, 17 листопада

У четвер ресторан Глек о 18:30 влаштовує дегустацію українських вин. Цього разу на гостей чекає винна гра Сліпа дегустація – цікаве поєднання гри, дегустації 5 зразків та розповіді про вино та виноробство. Отримайте насолоду від вина, відкриття смаків та нової цікавої інформації про безмежний світ вина. Вартість участі: 600 грн.

TRÈs french gastrobar о 18:30 запрошує на святкування молодого вина Божоле Нуво та закінчення збору врожаю винограду. Тут урочисто відкоркують першу пляшку молодого Божоле та презентують нове меню регіону Бургундія. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Пʼятниця, 18 листопада

У п’ятницю Garage Kyiv о 18:00 влаштовує благодійну дегустацію наосліп – Впізнай Україну. Гості продегустують українські вина наосліп та намагатимуться впізнати, яке з двох вин у парі наше за відомими та оголошеними ведучим загальними ознаками. Якщо все вдасться як задумано, на гостей чекають пари: ігристе біле, пет-нат рожевий, оранж (скін-контакт) та червоне з витримкою у дубі. Більшість зразків задекларовані виробниками у межах від органіки до повного натюра. Кворум – 6 учасників = 6 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Мінімальний внесок 1000 грн, але ви можете задонатити більшу суму за вашим бажанням. Весь заробіток з цієї дегустації піде на потреби ЗСУ.

Ресторан Boho та портал  МУЗВАР о 18:00 влаштовують благодійний концерт. Заради великого збору на потреби ЗСУ, купівлю авто, на одну сцену вийдуть неймовірно потужні та яскраві артисти – представники сучасного українського шоубізнесу. Серед артистів Wellboy, Сергій Бабкін, МЮСЛІ UA, Лилу45, SLAVA KAMINSKA та багато інших. Окрім хітів 2022 року, у програмі концерту запланований благодійний аукціон, гроші з продажу унікальних лотів якого будуть направлені на потреби нашої країни. Глядачі зможуть придбати особливі лоти, пов’язані із українським шоубізнесом, особисті речі від артистів та унікальні лоти від наших військових. Вартість квитків: 400 грн, 2000 грн.

Субота, 19 листопада

У суботу о 14:00 завітайте до Marinara Famiglia Restaurant. Тут для маленьких гостей влаштовують кулінарний майстер-клас з ліплення равіолі. Поки дітки готуватимуть — дорослі можуть відпочити та скуштувати улюблені страви. Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.

Паб Barbeer о 18:00 влаштовує благодійний триб’ют-концерт німецького гурту Rammstein у виконанні головних «рамштайнів країни» гурту Stahlherz. Зібрані кошти будуть направлені на закупівлю військових рацій Motorola та додаткових акумуляторів живлення до них військовим з частини А4024 в Запорізькій області. Послухаємо гарну музику в живому виконанні гурту та підтримаємо наших військових хлопців та дівчат для прискорення перемоги України. Вхід на концерт: благодійний донат.

Неділя, 20 листопада

У неділю ресторан Улюблений Дядя о 14:00 влаштовує винний лекторій. Цєї неділі на гостей чекає винна лекція від бренд-сомельє Дмитра Саприкіна. Вхід вільний.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все