Переглядів: 471 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Заклади Львова продовжують свою роботу та влаштовують івенти для підтримки економіки країни та допомоги ЗСУ. Tomato.ua зібрав найцікавіші події цього тижня – дегустації та благодійні заходи. Обирайте куди піти у Львові  14 – 17 липня. Розповідаємо про Split Club Lviv, Найдорожча ресторація Галичини, Бухара, ДеМанджаро, Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости.

Куди піти у Львові 14 – 17 липня

Четвер, 14 липня

У четвер Split Club Lviv о 19:00 влаштовує винну дегустацію. Ви, мабуть, чули історію про винний склад компанії Wine Bureau, який нещадно був знищений внаслідок авіаудару? 1,5 мільйона пляшок вина перетворились у попіл, проте, на щастя, є ті котрі, вижили. Цього разу дегустаційну зустріч присвячують саме тим винам, яких торкнулася війна. За словами спеціалістів, під дією високих температур могли відбутись специфічні процеси, які могли вплинути на смак того чи іншого напою. Під час дегустації у гостей буде нагода дослідити це, смакувати вином і доторкнутися до частини історії у новому, незвичному форматі. Вартість участі: 750 грн.

Найдорожча ресторація Галичини о 19:30 влаштовує дегустацію червоних вин України. Цього разу на гостей чекатимуть червоні вина з різних куточків нашої держави. На дегустації буде представлено 7 вин у супроводі страв від шеф-кухаря закладу. Вартість участі: 600 грн.

Пʼятниця, 15 липня

У п’ятницю завітайте до етно-бару Бухара. Тут на гостей чекають коктейльні сюрпризи, смачні страви, приємний релакс – і це все під музичний супровід від dj Mihal. У зв’язку з ситуацією в нашій країні, заклад вирішив продовжувати дарувати позитивні музичні емоції, але вже у новому іншому форматі — тиха електронна інтелектуальна музика та гучні веселі бесіди. Початок о 17:00. Вхід безкоштовний.

Субота, 16 липня

У суботу благодійний фонд Нескорена Україна 2022 спільно з партнерами Скаутство Європи в Україні о 12:00 влаштовують Свято Родини у ресторані ДеМанджаро. У програмі заходу: гранд-вручення картин Аукціону «Придбай картину — допоможи ЗСУ!» новим власникам, завдяки яким вдалося зібрати кошти на квадрокоптер військовим, які зараз боронять нашу Батьківщину від загарбників; представлення нової колекції картин «З вірою в перемогу», авторами яких є юні художники та художниці, віком 5 – 13 років, котрі малювали свої картини з метою допомогти Захисникам України; колекція виробів ручної роботи та картин іменитих художниць. На гостей Свята Родини чекатиме атмосферний день у колі небайдужих і творчих. Мета заходу – придбання авто та тепловізору для ЗСУ. Вхід вільний.

Неділя, 17 липня

У неділю Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости о 18:00 влаштовує дегустацію «М’ясо, вино та бесіди у Бернардинах». На гостей чекатимуть: чотири страви, про приготування яких розкажуть кухарі закладу та чотири види вина, які підбере сомельє до кожної позиції. Вартість участі: 600 грн.

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.