Переглядів: 2537 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Ви шукали та знаходили ресторани та кав’ярні, піцерії та кафе на нашій платформі. І ось найпопулярніші з них Tomato.ua зібрав у перелік з п’яти закладів, що були найбільш відвідуваними минулого року на нашому порталі серед відвідувачів. Отже, найпопулярніші ресторани Львова у цій підбірці — топ-5.

Найпопулярніші ресторани Львова — топ-5

Перше місце: Delicateka

Першу сходинку нашого переліку посіла Delicateka. Це гастробар на вулиці Друкарській, у якому пригощають різноманітними бургерами й хот-догами за власними авторськими рецептами. Соуси та булочки для бургерів, котлети та конфітюри тут роблять самі. Бар та відкрита кухня дають змогу бачити процес приготування на власні очі. Зранку тут вас нагодують комплексним сніданком, а ще варто обов’язково спробувати й рамен.

Друге місце: The Cult

The Cult — це ресторан-клуб, що посів друге місце в рейтингу найбільш популярних закладів Львова серед користувачів Tomato.ua. Клуб розташований у будівлі філармонії, тож тут постійно проходять вечірки з караоке та концерти. Однак, і поїсти в цьому музичному місці є, що. Салати, основні страви, а саме — стейк рібай на камені, бургери, коктейлі. А також окрема зала з кальянами.

Третє місце: Frizzante

Третю позицію зайняла піцерія Frizzante, що розташована у районі Мотозаводу. Сучасний інтер’єр, бенкетні зали, а також італійьска та європейська кухні. Фірмову піцу на тонкому тісті випікають у дров’яній печі, тут можна й поласувати кількома видами пасти, що вона приготована за домашніми рецептами. І це ще не все. Для фанатів японської кухні є окреме суші меню.

Четверте місце: Криївка

Мабуть, одне з найпопулярніших місць у центрі Львова — це Криївка, вона опинилася на четвертій сходинці. Це креативний ресторан, що оформлений в стилі справжньої підземної схованки у лісі, яку ніби-то облаштувала собі Українська повстанська армія. Копчені свинячі рильця й вушка варто спробувати, а ще, звісно, борщ та інші позиції української польової кухні, а також домашні настоянки.

П’яте місце: SHOco

SHOco закінчує п’ятірку найпопулярніших закладів Львова. Це кондитерська із сучасним інтер’єром та величезним вибором солоденького ручної роботи. В основному меню представлені популярні страви французької та східноєвропейської кулінарій. Тут ви знайдете тістечка, торти, капкейки, круасани та багато чого іншого.

І ще…

Якщо ви часто подорожуєете, то зазерніть у львівський ресторан Ville de Saint Denis, бо там дуже незвична кухня.

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці, щоб отримувати новини про їжу, ресторани та розіграши вчасно.

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.