Переглядів: 1037 Час на прочитання: 2 хв
Топ-5 Київ

22 травня в ресторані MOON RABBITS відбудеться вечірка з музикою, вином і закусками. Tomato.ua розповість детальніше про захід.

В MOON RABBITS меню розроблено на основі японських та локальних продуктів. Таке поєднання не випадкове, бо ресторан за свідоме харчування і пошук свого здорового балансу. Японія в цьому сенсі – приклад того, як здоров’я та успіх йдуть пліч-о-пліч. Японці – найбільші довгожителі на планеті з високим індексом процвітання, а свіжість та сезонність можливо забезпечити локальними продуктами.

Ресторан готує для м’ясоїдів, любителів риби, веганів і вегетаріанців. У закладі не використовують білий рафінований цукор. У меню – сніданки цілий день, великий асортимент закусок в стилі mix and match, м’ясо, риба, морепродукти та овочі на японському вугільному грилі робата. В розділі супи гості зможуть знайти як Том Ям з креветками і лососем, так і зелений борщ, приготований зі всього місцевого та зеленого.

У MOON RABBITS впевнені: літо настане тоді, коли нарешті відкриється тераса

У закладі активно працюють над відкриттям: уже поставили японські яблуні та стільці-столики. Тераса достатньо велика, відкрита та атмосферна.

MOON RABBITS запрошує на відкриття тераси 22 травня о 18:00. На гостей чекають закуски, вино та музика. Спеціально до події у закладі розробили сет закусок: баклажани з копченим тофу, паштет із печінки фермерського курча з ягодами годжи, гуакамоле, форшмак, тарамасалата, японські мариновані грибочки, спринг-роли з креветками. До закусок пропонують вина Goodwine. Їх презентує Павло Мухін, сомельє, організатор Winetime Academy.

Закуски в стилі mix and match

О 19:00 почнуться танці – dj Mura підготує щось «to make body move».

Усіх гостей чекають на Великій Васильківській, 136 о 18:00 22 травня. Приходьте куштувати вина та закуски і танцювати. Вхід вільний.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Масштабний фестиваль сирного мистецтва ProCheese Awards вже 22-23 травня

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все