Переглядів: 3128 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Любите не просто стейки, а ще й на грилі? Tomato.ua зробив список смачних львівських закладів, де готують страви на вогні: від шашлика до камамбера. Де пробувати м’ясо і рибу? У цій підбірці Churrasco, Купіца, Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливості, Крива Липа, Turkish House Lviv.

ТОП-5 закладів, де можна скуштувати м’ясо і рибу на грилі 

Churrasco 

Любите м’ясо, якісно приготоване на грилі? Тоді ресторан Churrasco Grill & Beer створений саме для вас. Тут можна скуштувати український червоний борщ, банош із карпатською бринзою, домашню кров’янку і, звчиайно, ароматні страви на грилі. Головною фішкою закладу є безліміт м’яса за бразильською системою родізіо. Саме в Бразилії народилася і прижилася ідея безперервної подачі м’яса щойно з гриля. Вона отримала назву «Сhurrasco Grill & Beer».

Що скуштувати? М’ясний безліміт. Сюди входять курячі крильця, індиче філе, яловичина, кебаб із баранини, ребра BBQ, качина ніжка (359 грн). Або ж рибний безліміт. Це риба, овочі гриль, ананас чилі (369 грн).  Після того, як ви спробували всі позиції, сміливо піднімайте фішку «Давай ще» і повторюйте улюблені страви. А коли зрозумієте, що наїлись, дайте сигнал «Вже досить». Ресторан Сhurrasco – єдиний заклад у Львові, де клієнти самі обирають, коли їм нести їжу, а коли зачекати.

Купіца 

Що краще: запечена форель чи шашлик на мангалі? А якщо все і одразу, та ще й у величезній кількості. Асортимент меню ресторану Купіца точно вразить гостей. Страви на грилі – це одна із головних специфікацій цього закладу. Мангал тут працює з 12 ранку до першої ночі, щоб відвідувачі якомога довше могли насолодитись запахом диму і свіжосмаженого м’яса з розмарином.

Особливої уваги заслуговують дошки: стейкова (999 грн за 2 кг) і шашлична (999 грн за 2,5 кг). У шашличній дошці є курятина, свиняча шия та ребра, овочі гриль, люля кебаб, картопля по-селянськи. А ще тут навіть бургери готують на мангалі. Це надає котлетам соковитості, а булочки стають дуже хрусткими. Скуштуйте у ресторані бургер з курячою котлетою і картоплею фрі (110 грн). Якщо не дуже любите м’ясо, тоді замовте форель, яку маринують у спеціях і готують на вогні (84 грн за 100 грамів).

Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливості 

Де ще поїсти м’яса і риби на грилі? Відвідайте Першу львівську грильову ресторацію м’яса та справедливості. Це заклад, присвячений образу ката, бо хто ж краще за нього знається на м’ясі? Заклад особливий своїм інтер’єром, який нагадує давні підвали інквізицій. Один з пріоритетних проектів закладу – це розвиток культури споживання яловичого м’яса. Перед вживанням воно повинно відлежатись 21 день.

З чого розпочати дегустацію? Вибір досить великий: від класичних стейків до ковбаси КСЕНЯ (135 грн) власного виробництва діаметром 45 см. Але спершу замовте малу грильову тарелю. Тут є і шашлик, і ребра (360 грн). До страви буде смакувати правдиве пиво Львова Зеник (46 грн). Щоб розбавити цю м’ясну феєрію, замовте овочевий салат (75 грн) для урізноманітнення смаку.

Крива Липа

Медальйони, сир камамбер, телятина та інші страви ви зможете скуштувати в кулінарній студії Крива Липа. Тут авторська кухня, завжди свіжі сезонні продукти і концепція, яка підтримує здорове і якісне харчування. Тому вся їжа на грилі приготована за спеціальною технологією, яка зберігає цінність м’ясних і рибних жирів.

Якщо ви прийшли сюди на вечерю, починайте її з тако зі свининою (149 грн). Подається страва з авокадо та апельсиновим соусом. Також радимо філе лосося зі шпинатом (315 грн) і овочі гриль як найсоковитіший гарнір (185 грн). З напоїв скуштуйте коктейль Грог (65 грн) з ромом та спеціями. Тут буде не лише смачно, але й гаряче.

Turkish House Lviv 

Не пропустіть нагоди скуштувати не лише страви гриль, але й турецькі делікатеси прямо у Львові. У Turkish House Lviv готують суп келле пача (75 грн), кушбашилі піде, або тісто з телятиною (110 грн), агджа кебаб (249 грн) та іншу невідому нам їжу.

Але якщо вам закортить з’їсти сібаса на грилі зі свіжим салатом та цибулею (259 грн), то він тут є. Tomato.ua радить скуштувати Turkish House Спеціаль (305 грн). Це підсмажена молода баранина з грибами та спеціями. А також замовте котлету кашарлі, яку подають з пловом, помідорами і овочевою нарізкою (199 грн). До цих страв найбільш смакуватиме червоне сухе вино Шираз (490 грн).

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/8-bereznya-u-restoranach-lvova/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.