Ресторан «Turkish House Lounge Grill» зустрічає своїх гостей у самому серці Києва, на Хрещатику.
Заклад стоїть у декількох хвилинах пішки від станції метро «Майдан Незалежності». Інтер'єр ресторану поєднує в собі сучасний європейський мінімалізм і східні елементи декору. У залах переважають теплі пісочні відтінки, розставлені м'які дивани й крісла, невеликі столики й вазони з живою зеленню. Для оздоблення використані дикий камінь, цегла і різьблене дерево.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв турецької та середземноморської кухонь. У меню гості знайдуть комплексні сніданки, салати, супи, холодні й гарячі закуски, страви мангал-меню, котлети, гуляш, страви з печі, східні солодощі, випічку і десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- яєчня «Менемен» з томатами, перцем, цибулею і турецьким хлібом,
- крем-суп з м'ясом ягняти і йогуртом,
- салат з м'яса ягняти з томатами чері, морквою, чебрецем і лимонним соусом,
- салат з курячої грудки-гриль з соусом «Карі» й томатами чері,
- абагануш,
- фаршировані баклажани,
- турецька долма «Сарма» у виноградному листі з м'ясом, рисом і йогуртом,
- вирізка ягняти, запечена в печі з рисом і турецьким хлібом,
- шашлик з ягняти «Алі Назік Кебаб» з баклажановим пюре, йогуртом і часником,
- турецький кебаб «Хрещатик» з телятини з картопляним пюре, овочами-гриль і лавашем,
- традиційні турецькі котлети з телятини з гранатовим соусом, листям салату і лимоном,
- лахмаджун,
- пеймаджун з бринзою і сиром чедер,
- піде «Бафра» з фаршем з ягняти й телятини з чорним перцем,
- м'ясний гуляш з телятини, запечений з овочами.
У барній карті є фірмова турецька кава і турецький чай, а також еспресо, класичні кавомікси, айран, турецький лимонад, молочні коктейлі, фреші.
Також гостям подають ароматні димні кальяни. У теплу пору року в ресторані відкритий літній майданчик.