Переглядів: 985 Час на прочитання: 3 хв
Новости

З перших днів війни колектив пивного клубу Натюрліх допомагає українцям. Готують страви для захисників, лікарень і всіх, хто цього потребує. Tomato.ua розповість про волонтерську діяльність закладу.

Починаючи з 27 лютого, команда Натюрліх, як і більшість колег із Української Ресторанної Асоціації, незважаючи ні на що, продовжує працювати.

Дякуємо нашому мужньому колективу, керівництву, волонтерам, громадським діячам і посадовим особам, постачальникам та усім причетним – за допомогу та підтримку! ??

Разом ми – сила!

Наразі основна діяльність закладу спрямована на допомогу ?

Натюрліх готує обіди для ЗСУ, тероборони, захисників, поліції, медиків, пацієнтів лікарень, поранених і всіх, хто потребує допомоги.

Їжею вже забезпечили Київську міську клінічну лікарню №8 (відділення хірургії); Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» (неврологічне відділення); МВС; СБУ; Центр комплектування полку «АЗОВ» у м. Києві; офіс Президента.

Заклад публікує невеличкі звіти на сторінці у Facebook.

Одне з останніх досягнень – за 79 днів війни Натюрліх спільними зусиллями із столичними закладами, волонтерами та партнерами нагодували 96 231 пацієнтів і приготували 51 820 порцій для ЗСУ та ТРО. Звіт надано компанією Foodicine.

Натюрліх звертається по допомогу:

Кожен небайдужий може приєднатися. Робімо добрі справи разом!

Щоб долучитись до закладу і підтримати тих, хто потребує допомоги, ви можете надавати фінансову, продовольчу чи будь-яку іншу підтримку, а команда закладу перетворить вашу допомогу на смачні й корисні речі!

Тримаємо зв’язок через Telegram:

? 067 112 13 20

Реквізити в Telegram для зручності:

https://t.me/%2BVvq1CeTedU1iNjky

Тримаємо курс «НА ПЕРЕМОГУ» ??

Слава Україні! ??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Разом до перемоги: шеф Віктор Тимчишин і ресторан Guramma готують для захисників у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.