HІША pop-up bistro запрошує на різдвяну вечерю з 25 грудня до 20 січня. На гостей чекають традицій з вибриками та спеціями. Tomato.ua розповість детальніше.
Меню:
Хліб гречаний, хліб із пшениці та жита. До нього – спред з огірочком, гірчицею та шпротом.
Стартер: лосось плаває у журавлині, мариновані гриби та желейний кубик мандаринів.
Холодна закуска: скумбрія, дивний соус з квашеної капусти, хумус з гречки, буряк у каркаде, в’ялений окіст з тархуном, що не лимонад.
Тепла закуска: райдужна форель, соус з ваніллю, шампанським та гарбуз з гвоздикою. Ігристі ягоди.
Основна страва: філе теля, сир стілтон, ігристі яблука з сіллю, соус з портвейну та кориці.
Десерт: вафлі, сирний крем та мандарин.
Квиток можна придбати на сайті HІША pop-up bistro. Вартість – 1400 гривень з особи. Вечеря підходить і для тих, хто не їсть риби та м’яса (ви можете обрати необхідну опцію під час бронювання квитка).
У вартість не входить вино та інший алкоголь. Проте гостям пропонують пейрінг на вибір.
Заведения на Подоле: кафе и рестораны, которые стоит посетить