Переглядів: 6730 Час на прочитання: 6 хв
Топ-5 Київ

Лише уявіть: атмосферні будиночки, камін, неймовірна природа, тиша, затишок – чарівно, чи не так? Саме так ви можете провести зимове свято з колегами. Tomato.ua розповість про новорічний корпоратив в заміському комплексі під Києвом. У добірці Колиба Хаус, Glibivka, Club 1040, Shelest, Мануфактура.

Заклади продовжують працювати, щоб сплачувати податки, підтримувати економіку та допомагати нашим захисникам.

Колиба Хаус

Найкраща новорічна казка чекає вас не лише у Карпатах, а і всього в 20 хвилинах від центру столиці! Ресторан Колиба Хаус відчиняє свої двері саме для вашого неймовірного святкування у гуцульському стилі.

Готельно-ресторанний комплекс пропонує вишукане меню з приємними цінами та знижками. Наразі в Колиба Хаус до новорічних свят діє гаряча знижка 20% при замовлені банкетного меню, а також можливість принести свій алкоголь без доплат.

Під новорічні корпоративні святкування заклад пропонує два банкетних зали на компанію до 200 чоловік:

  • Великий зал (120 осіб).
  • Верхній зал (40 осіб).
  • Ще шість окремих залів від 10 до 50 гостей.

Також Колиба Хаус пропонує такий варіант ночівлі, як готель на 50 чоловік.

Середня вартість чеку на одну особу становить від 1000 грн, проте нагадуємо, що саме зараз до новорічних свят діє знижка 20% і вигідні умови щодо алкоголю.

Glibivka

Glibivka – дачний готель за містом із рестораном, конференц-сервісом, котеджами, спа-комплексом, де ви поринете в атмосферу затишку, спокою і вишуканих страв.

Команда перетворить ваш новорічний корпоратив з нудної зобов’язаловки на яскраве свято, яке сподобається вашим колегам і надовго їм запам’ятається. У івент-менеджерів комплексу багато ідей і відповідальний підхід до організації будь-яких заходів. Вони можуть влаштувати класичний або тематичний корпоратив.

А стильна затишна локація, яка чудово підходить для заходу до 80-120 гостей, сприяє конкурсам, оригінальним фотосесіям, святковій атмосфері та гарному настрою. Професіонали перетворять будь-яку ідею або фантазію в неперевершене свято.

Глібівка пропонує для вашого заходу якісну українську та європейську кухню з різноманітним меню і привітне обслуговування. На території комплексу є ресторан Маяк, який розташувався на мальовничому березі Київського моря, тому ви з колегами зможете насолодитися не лише вишуканими стравами, але й неймовірними краєвидами.

Club 1040

Club 1040 – унікальна локація для івентів зі сферичними будиночками. Тут є безліч розваг і родзинок, які допоможуть влаштувати незабутній новорічний корпоратив: покерний стіл, настільний футбол, пінг-понг, дартс і багато іншого. Ви з колегами можете влаштувати справжнє барбекю на свіжому повітрі. А лазерний проектор на всю стіну ідеально підходить для показу фільму чи веселих відео з колегами.

Локація приймає від 10 до 35 осіб з можливістю ночівлі до 8 осіб. На вас чекає власний лаунж-бар з музикою та барменом на цілу добу. Бонуси – романтичний краєвид на річку та двір, прикрашений гірляндами.

Club 1040 пропонує послуги виїзного кухаря з Pesto Cafe. Ви можете обрати будь-які позиції з меню. Цікаві страви – Бомбета з телятини (традиційний італійський шашлик), Лазанья Болоньєзе, Салат с сиром Моцарела Бурата та руколою та інші. Соки, води, чай, кава, сніданки – безкоштовно. Також можна взяти свій алкоголь і замовити послуги кейтерингу.

Вартість оренди локації уточнюйте у адміністратора.

Shelest

Shelest – заповідна зона відпочинку. Тут можна видихнути в оточенні природи, яка заряджає, надихає та усьому надає зміст. Тут усій команді буде легко, безтурботно та спокійно.

Shelest ідеально підходить для камерного корпоративу. Заклад пропонує різноманітні варіанти для проживання. Family House – ідеальний варіант для невеликої компанії з 4 гостей. У разі потреби доставляють два додаткових місця. Тут можна провести hygge-вечір у колі колег за теплими розмовами перед затишним каміном. На дворі біля будиночку є власна тераса, а також окремий басейн. Ви також можете зупинитися у 2-місних номерах.

У меню зібрана улюблена кухня з різних куточків світу, яку готують з перевірених свіжих продуктів. Також є сніданки, сезонні страви, крафтове пиво, вино та барна карта.

За бажанням ви можете влаштувати масштабний корпоратив з гучною вечіркою для великої компанії. Деталі та вартість – у адміністратора.

Мануфактура

Мануфактура пропонує послуги з організації новорічного корпоративу у форматі банкету, фуршету чи гала-вечері. Заклад пропонує неповторне свято, адже головна мета – розуміння побажань і потреб, щоб бездоганно спланувати та організувати захід будь-якої складності.

На першому поверху готелю розташована зала ресторації, яка ідеально підходить для організації банкетів і фуршетів для різної кількості осіб. За приготування ароматних і вишуканих страв відповідає шеф-кухар італійського ресторану Тратторія з індивідуальним підходом до кожного клієнта.

Мануфактура також пропонує організувати кава-брейк. Гарно сервірований перекус створить чудовий настрій і атмосферу дружнього спілкування, а також підкреслить статус заходу. В меню входять легкі закуски, десерти, випічка та багато іншого.

Замовити новорічний корпоратив, обговорити всі деталі організації та дізнатися вартість можна у менеджера, відповідального за проведення заходів.

FAQ

Біля Києва є багато комплексів відпочинку, де на вас чекають приємна атмосфера, цікаві страви, чарівні краєвиди, доглянута територія та безліч розваг. Рекомендуємо обрати для корпоративу заклади з нашої статті. Це Колиба Хаус, Glibivka, Club 1040, Shelest, Мануфактура. Комплекси знаходяться в мальовничих місцях: в оточенні лісу, на Київському морі, біля річок та озер. При цьому, розташування дуже зручне, неподалік від столиці, тому вам не доведеться витрачати багато часу на дорогу.

Умови оренди різняться в залежності від дати, кількості гостей та інших індивідуальних потреб. Звертайтеся до менеджерів для отримання докладної інформації щодо цін та умов.

Заміські комплекси надають можливість відволіктися від міської метушні. Тут створена атмосфера для справжнього відпочинку та святкування корпоративних заходів у затишку й оточенні природи. Основні переваги святкування за містом включають: приватність, красивий ландшафт, прогулянки на свіжому повітрі, та можливість різноманітного, насиченого й активного відпочинку. Тут можна влаштувати класичний бенкет, затишне атмосферне святкування, вечірку, тімбілдінг, конференцію та заходи інших форматів.

Заміські комплекси пропонують розмаїття розваг, таких як музичні виступи, ведучі, діджеї, спортивні ігри, концерти, стендап, караоке, майстер-класи, дегустації, анімаційні шоу та інші заходи для задоволення інтересів всіх учасників.

Багато заміських комплексів пропонують повний комплекс послуг, таких як готельні номери, ресторани, сауни, басейни, спа та інші зручності для комфортного перебування. Заклади також готові надати додаткові послуги, такі як трансфер, екскурсії та інше.

Важливо враховувати критерії, такі як локація, розташування, розмір команди, наявність ресторану та меню, інтер’єр, дизайн і атмосферу, послуги та зручності, які надає комплекс, а також відгуки попередніх клієнтів.

Багато закладів співпрацюють із професійними кейтеринговими службами, які можуть забезпечити смачні страви для вашого новорічного корпоративу. Адміністрація також може розглянути можливість принесення власних напоїв та страв за домовленістю. Ви також можете обрати комплекс із рестораном, де можна влаштувати бенкет із готовим святковим меню. Цей варіант теж може бути вигідним. Наприклад, у Колиба Хаус до новорічних свят діє гаряча знижка 20% при замовлені банкетного меню, а також можливість принести свій алкоголь без доплат.

На території більшості комплексів розташовані готелі, будиночки або котеджі. Заклади надають можливість організації проживання гостей в комфортабельних сучасних номерах. За додатковою інформацією та умовами звертайтеся до менеджера.

Вартість може варіюватися залежно від обраного комплексу, програми, меню, послуг і кількості учасників. Наприклад, середній чек на одну особу у Колиба Хаус — 1000 грн, проте він може бути і вищим. Отримайте детальну інформацію від адміністрації комплексу перед бронюванням.

Зазвичай локацію прикрашають святковим декором, встановлюють ялинку, часто облаштовують новорічні фотозони. Команди також пропонують різноманітні опції індивідуального декорування простору для вашого Новорічного корпоративу. Заздалегідь обговоріть свої побажання з нашим менеджером, і вам допоможуть створити атмосферу, яка відповідає вашим очікуванням і тематиці заходу.

Святкуєте корпоратив? Не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Раніше Tomato.ua розповідав про кращі заміські комплекси під Києвом.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4 / 5. Кількість оцінок: 10

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все