«Колиба Хаус» - це заміський комплекс відпочинку, який розмістився в Києві, в лісовій зоні в оточенні хвойних дерев.
У розпорядженні гостей готельні номери, простора територія з альтанками, будиночками й затишними віп-котеджами, а також гордість комплексу - ресторан з однойменною назвою.
У меню представлено широкий асортимент страв кухні карпатського регіону України з акцентом на стравах з вогником. Родзинкою ресторану вважаються страви з власної коптильні - натуральні м'ясні копченості, які готують без добавок з використанням солі, спецій і трав.
Також для приготування страв використовують самостійно заготовлені соління, рибу, тісто для свіжої випічки й хліба.
У меню ресторану «Колиба Хаус» гості можуть знайти салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, гарячі страви з м'яса й риби, страви, приготовані на мангалі й в печі хоспер, а також вареники, соуси, гарніри й десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- свинину на кістці «Карпатське сафарі» з грибним соусом, овочевим салатом і запеченою картоплею,
- телячі медальйони «Гуцульські трембіти», смажені у фруктовому соусі з сочевицею,
- крученики з телятини, фаршировані білими грибами і яйцем,
- грудину молодого кабана під малиновим лекварем,
- м'ясо дикого кабана «Мисливський трофей», приготоване за технологією су-вид з овочами,
- закарпатську форель,
- вареники з копченим м'ясом і сметаною,
- свинину у фірмовому маринаді, запечену на відкритому вогні,
- шашлик по-гуцульськи, з салатом «Олів'є» з тушкованою яловичиною,
- салат з телятиною-гриль і тунцевим кремом і каперсами під медово-імбирним соусом,
- закарпатський паштет з сиром і зеленню,
- ніжку качки, томлену за технологією су-вид у пряному відварі,
- грибну юшку з карпатських білих грибів,
- карпатський бограч з трьох видів копченого м'яса, домашніх копченостей з власної коптильні й паприкою,
- вареники з маком під вершково-горіховим соусом.
Також є постійні новинки у сезонному меню.
У великій барній карті ресторану представлені кава, фірмові чаї, фреші, глінтвейн, коктейлі, міцний алкоголь, фірмові настоянки - Медовуха, Хріновуха, Журавлинка, Бріоль. Винна карта містить ігристі, білі й червоні вина Італії, Франції, Чилі, Іспанії, Німеччини, Грузії, Закарпаття. Регулярно в ресторані проходять весільні й сімейні свята, корпоративні заходи, бенкети й фуршети, різні конференції.