Головна / Ресторани / Колиба Хаус

Заміський ресторан Колиба Хаус

Колиба Хаус
3.7
Київ, вул. Лісозахисна 6
3.7
Все фотографии
Заміський ресторан Колиба Хаус
Київ, вул. Лісозахисна 6
Київ, вул. Лісозахисна 6
+38 068 072 9642
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Колиба Хаус» - це заміський комплекс відпочинку, який розмістився в Києві, в лісовій зоні в оточенні хвойних дерев. У розпорядженні гостей готельні номери, простора територія з альтанками, будиночками й затишними віп-котеджами, а також гордість комплексу - ресторан з однойменною назвою. У меню представлено широкий асортимент страв кухні карпатського регіону України з акцентом на стравах з вогником. Родзинкою ресторану вважаються страви з власної коптильні - натуральні м'ясні копченості, які г...

«Колиба Хаус» - це заміський комплекс відпочинку, який розмістився в Києві, в лісовій зоні в оточенні хвойних дерев.

У розпорядженні гостей готельні номери, простора територія з альтанками, будиночками й затишними віп-котеджами, а також гордість комплексу - ресторан з однойменною назвою.

У меню представлено широкий асортимент страв кухні карпатського регіону України з акцентом на стравах з вогником. Родзинкою ресторану вважаються страви з власної коптильні - натуральні м'ясні копченості, які готують без добавок з використанням солі, спецій і трав.

Також для приготування страв використовують самостійно заготовлені соління, рибу, тісто для свіжої випічки й хліба.

У меню ресторану «Колиба Хаус» гості можуть знайти салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, гарячі страви з м'яса й риби, страви, приготовані на мангалі й в печі хоспер, а також вареники, соуси, гарніри й десерти.

Серед фірмових страв закладу відзначають:

  • свинину на кістці «Карпатське сафарі» з грибним соусом, овочевим салатом і запеченою картоплею,
  • телячі медальйони «Гуцульські трембіти», смажені у фруктовому соусі з сочевицею,
  • крученики з телятини, фаршировані білими грибами і яйцем,
  • грудину молодого кабана під малиновим лекварем,
  • м'ясо дикого кабана «Мисливський трофей», приготоване за технологією су-вид з овочами,
  • закарпатську форель,
  • вареники з копченим м'ясом і сметаною,
  • свинину у фірмовому маринаді, запечену на відкритому вогні,
  • шашлик по-гуцульськи, з салатом «Олів'є» з тушкованою яловичиною,
  • салат з телятиною-гриль і тунцевим кремом і каперсами під медово-імбирним соусом,
  • закарпатський паштет з сиром і зеленню,
  • ніжку качки, томлену за технологією су-вид у пряному відварі,
  • грибну юшку з карпатських білих грибів,
  • карпатський бограч з трьох видів копченого м'яса, домашніх копченостей з власної коптильні й паприкою,
  • вареники з маком під вершково-горіховим соусом.

Також є постійні новинки у сезонному меню.

У великій барній карті ресторану представлені кава, фірмові чаї, фреші, глінтвейн, коктейлі, міцний алкоголь, фірмові настоянки - Медовуха, Хріновуха, Журавлинка, Бріоль. Винна карта містить ігристі, білі й червоні вина Італії, Франції, Чилі, Іспанії, Німеччини, Грузії, Закарпаття. Регулярно в ресторані проходять весільні й сімейні свята, корпоративні заходи, бенкети й фуршети, різні конференції.

Сайт:
Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!